mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #36 med dickpicks, julefrokost og (næsten) uden make-up

Det har været lidt en blandet landhandel, men fælles for det hele, bortset fra julefrokosten har det været, at jeg ikke har haft skyggen af make-up på og dét er altså noget af en præstation for sådan én som mig, der elsker at gøre mig til en smukkere version af mig selv. Ikke desto mindre har det været rart og det føles som om min hud allerede er begyndt at takke mig.

I ugens løb har jeg…

… Modtaget mit livs første dick-pic og været både forundret og frastødt og på én eller anden sær måde også lidt stolt.

… Fået virkeligt mange forespørgsler på at dele billedet af førnævnte kødfrans her på bloggen, men den slags vil jeg simpelthen ikke have liggende her til tid og evighed. Der var jo i sin tid en del der fandt vej til bloggen her via en google-søgning på billeder af tissemænd og selvom øget trafik for en blogger selvfølgelig er dejligt, så er det altså ikke dén slags trafik jeg er ude efter 😛

… Spist morgenmad ude i FDBs nyåbnede butik i Lyngby og fået optur over at én af designerne sagde, at deres visioner blandt andet var, at møblerne ikke skal mænge sig på boligens kvadratmeter; den slags passer jo helt, helt perfekt hjemme hos os, hvor vores kvadratmeter i særdeleshed er i høj kurs, taget i betragtning at vi har så få af dem. Med mig hjem, fik jeg den nye J46-stol, som jeg altså tænker at tage direkte med ned i Andedammen, hvor jeg tænker, at den giver mere glæde end hjemme hos mig, jævnfør førnævnte kvadratmetertal.

… Været til skoleparathedssamtale i børnehaven og fået en lille bitte – og for alle andre formentlig totalt latterlig – livskrise over det, som jeg næsten ikke kan undgå at skrive et indlæg om snart, for hold kæft, hvor det fylder meget.

… Budt velkommen til endnu en Andedame, som godtnok først starter i januar, men som allerede nu føles som en del af flokken.

… Været til julefrokost med nogle søde, søde damer, som hende her og hende her havde arrangeret, hvor jeg på forhånd, som jeg skrev HER, var lidt bange for om menuen ville være noget værd. Heldigvis viste det sig at maden på Steak Royal var ganske fortræffelig, selv når man spiste kødfrit, både når det kom til forret, hovedret og dessert. De har en del forskellige fisk, men hvis man, som jeg, helst heller ikke spiser for meget af dén slags, kan jeg varmt anbefale deres risotto, som smagte himmelsk!

… Set finalen af Vild Med Dans hjemme fra sofaen og fået et akut behov for mere rigtig-tid sammen med min mand, som jeg om natten skrev et indlæg om, som I kan læse HER, hvis I ikke allerede har været der.

… Brugt en eftermiddag og tidlig aften i smukke, smukke juledekorerede Tivoli. Det begynder altså at blive rigtigt skægt at være derinde, nu hvor begge børn for alvor kan begynde at få fornøjelse af forlystelserne.

… Været i Dyrehaven med drengene, som havde en fest over at klatre rundt på fældede træer og finde biller yder den rådne bark. Min indre jyde var selvklart pavestolt over at mine bybørn trods alt godt kan lide at få lidt jord under neglene!

… Erfaret at jeg åbenbart ikke havde så godt styr på de der julestjerner som jeg troede og jeg har nu ét styk temmeligt vissen adventsdekoration, som jeg nok bliver nødt til at lave om inden det bliver søndag igen. Måske bare med gran og kogler – og en potte med en julestjerne i jord ved siden af, som altså er noget nemmere at styre.

img_2941 img_2942 img_2943 img_2944

Se selv, den er altså ikke meget værd længere. Mine negle kan måske nok lide at blive sorte, men mine fingre bliver altså aldrig nogensinde grønne! 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven