mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #33

Ligeså meget run jeg har haft på de første fire dage af den forgangne uge, ligeså meget ro har jeg haft på de seneste tre og hvor har kontrasten dog været fantastisk. Især fordi jeg i en længere periode har haft temmeligt svært ved at slappe ordentligt af, har det været overmåde dejligt med et par regnvejrsdage, som mest af alt bare er blevet brugt indendøre sammen med mine drenge. I helt roligt tempo – i alle tilfælde for mit vedkommende, men det ville selvfølgelig også være en kende bizart hvis jeg pludselig begyndte at springe ud fra møblerne, som mine drenge ynder at gøre det.

I ugens løb har jeg… 

… Endnu engang befundet mig med røven i vejret inde i Andedammen, hvor jeg har samlet skrivebord til den senest ankomne andedame, som jeg vil præsentere jer nærmere for ganske snart. Hun er nemlig både sød og smuk og god til at blogge, så hun fortjener næsten lidt mere end bare en linje i gennemgangen af den seneste uge.

… Ansat en piccoline, som jeg har store forhåbninger til. For eksempel satser jeg på, at vi aldrig mere skal løbe tør for toiletpapir, men at vi til gengæld skal blive bedre til at få koordineret kontorkage.

… Kun haft en lille smule ondt i maven over at skulle sige tak, men nej tak, til de mange, mange, mange både søde og dygtige piger og kvinder, der havde søgt jobbet. Det er sgu svært at fravælge nogen; også selvom det betyder at man tilvælger den allerbedste, som jeg er ret overbevist om at vi har gjort.

… Købt 2,7 kilo bland-selv-slik i anledningen af vores housewarming i Andedammen, som viste sig at være en overvældende succes. Både slik og housewarming, vel at mærke.

… Haft besøg af endnu en gulvmand, som altså er enig med den foregående i, at vores gulve tilsyneladende ikke er særligt godt egnede til at komme noget nyt ovenpå. Pokkers!

… Rendt til et hav af spændende møder

… Holdt foredrag om hvordan man kan opnå succes med sin blog og haft totalt optur over det. Jeg elsker at være på, på den måde og med alle de mange e-mails jeg har fået med efterspørgsler på om ikke jeg også kommer lidt rundt i landet, overvejer jeg nu om jeg skulle lave noget lignende i et par byer rundt omkring næste år.

… Været til generalprøven på Vild Med Dans. I tyve minutter, inden drengene fik så meget eftermiddagskrudt i deres små kroppe, at vi (okay, kun drengene) endte med at spurte rundt foran pressevæggen, inden vi (okay, mest mig) besluttede os for at køre hjem i stedet.

… Til gengæld heppet temmeligt højlydt fra sofaen.

… Jublet. Selvfølgelig.

… Brugt et par timer i én af DGI-byens gymnastiksale til “legesøndag” som jeg altså kun kan give mine varmeste anbefalinger til jer med børn på mine børns alder. Der er fuld knald på både støj- og aktivitetsniveauet, men det er simpelthen så skægt at kunne give den så meget gas, som man kan derinde.

… Tippet om et ret fedt udsalg hvis man har børn HER.

… Spist usandsynligt store mængder sushi. Og slik. Virkeligt store mængder slik, nu jeg tænker over det.

… Ladet ret godt op, tror jeg.

skaermbillede-2016-11-06-kl-18-00-42img_2555img_2577img_2494

God søndag til jer – jeg håber at I er klar til endnu en mandag i morgen og at solen i det mindste skinner i øjnene på dem I allerbedst kan lide.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven