mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Han må ikke vinde

Egentlig ville jeg slet ikke have skrevet om det her. Mest fordi der er så mange, der skriver både klogere og mere velovervejede ting om det, end jeg nogensinde ville være i stand til. Alligevel fortæller den lille knude i maven mig, at jeg er nødt til det.

For han ikke vinde.

Jeg kan slet, slet ikke overskue hvad der kommer til at ske med vores allesammens verden, hvis Donald Trump sætter sig solidt på magten og hvor jeg dog inderligt håber at vi aldrig kommer til at opleve det.

Hillary skal vinde! Please. Og selvom jeg måske mest bare synes at hun er “et bedre alternativ”, så blev jeg alligevel lidt mere fan, efter at have set nedenstående billede. Det kan altså noget.

img_2619

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Fuldstændig enig…. tænk at vi i lille Danmark kan gå rundt med mavepine fordi sådan en mand kan ende med at komme til magten. Fru Clinton SKAL vinde. Basta!!!!

 2. Jeg vil heller ikke tænke den tanke, at Trump skulle blive USA nye præsident, tør slet ikke tænke den tanke, er sikker på at så starter 3 verdenskrig, den mand er farlig og ikke hel normal….håber så meget at Hillary Clinton bliver USA nye præsident, DET SKAL HUN…

 3. Han KAN ikke vinde. Jeg nægter at tro på at amerikanerne ikke kan se hvor farlig han vil være for verden!!!

 4. Det er sørgeligt at amerikanernes valg, har ledt til de her to kandidater.
  Den ene er en slange, den anden en cirkusklovn.
  Samtlige af mine amerikanske venner forstår ikke hvordan de to kan stå på podiet, hvordan amerikanerne tilsyneladende har stemt dem hele vejen.
  I tror det bliver bedre med Clinton? Mere magtliderlig, beregnende, manipulerende kvindemenneske skal man lede længe efter. Uanset hvad, så er USA i frit fald.

  1. Jeg mistænker desværre at du har ret, men jeg tror trods alt at håbet er mere lysegrønt med Hillary end Donald.

 5. Jeg er enig. Som bosiddende i FL, hvor mange også er Trump supporter, er jeg vågnet op med
  mavepine, jeg er SÅ nervøs.
  Det er så skræmmende, hvor mange herover der synes han er den rigtigste.
  Hun er måske heller ikke den bedste, men jeg er også med hende, og jeg håber🙏🏻🙏🏻

 6. .. Troede lige din overskrift handlede om Thomas og Vild med dans.. (måske man skulle udvide sin horisont?) 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven