mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Forandringer i den kommende tid

img_3002

Der kommer til at være lidt forandringer her på bloggen i den kommende tid og jeg håber selvfølgelig, at I vil tage godt imod dem. Anledningen til forandringerne er at vi i morgen skriver 1.december og jeg har i dén forbindelse taget den både store, tunge og i særdeleshed sjove arbejdskappe på, for at kunne glæde jer der læser med her hos mig, ved at stable en rigtigt lækker julekalender på benene til jer. Yeeeees!

Lige siden december sidste år, har jeg haft et ønske om at stable en lækker julekalender på benene, fordi jeg synes det er sådan en fin måde, at kunne gøre noget godt for jer der læser med. Som I ved, får jeg i kraft af mit erhverv som blogger temmeligt mange gaver og jeg vil så gerne kunne glæde nogle af jer, med nogle af de allerbedste af slagsen. Derfor har jeg arbejdet benhårdt på at få de bedste af de bedste til at teame op med mig i min julekalender og jeg synes simpelthen det er lykkedes mig så godt og jeg kan næsten ikke vente med at løfte sløret for alt det lækre I har i vente!

Hver eneste morgen vil jeg således lægge et julekalenderindlæg ud, hvor jeg vil dele nogle særligt gode tilbud, konkurrencer og gratis ting med jer; selvfølgelig altsammen ting, som jeg nøje har udvalgt, både fordi jeg selv kan lide dem, men også fordi jeg forestiller mig, at det er noget der vil falde i jeres smag. Derudover vil jeg bestræbe mig på, at der hver eneste eftermiddag/aften kommer et blogindlæg, som ikke er relateret til min julekalender, således der også er noget at komme efter, hvis man er sådan én der ikke kan lide at vinde lækre præmier og dén slags 😉

Det bliver pissegodt og nu synes jeg faktisk bare at det skulle tage at blive 1.december! Ha’ en dejlig aften 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Hvor er det virkelig befriende at man kan deltage i konkurrencer uden at skulle like, dele og tagge 👍😃

  2. Hvor er det sødt af dig at stable sådan en omgang på benene <3 Det kræver helt sikkert en del at få en hel julekalender op og stå. Tak for en dejlig blog og på forhånd tak for dit hårde arbejde med julekalenderen til glæde for alle dine læsere <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven