mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Et billede af en fremmed mands diller

img_2885

Egentlig havde jeg tænkt, at ville læsse lidt af det enorme savn jeg har til Thomas lige nu, af på jer, men taget i betragtning at jeg her til eftermiddag har modtaget mit livs første dickpic, som altså ingenlunde er fra Thomas, så synes jeg ligesom pludselig at det ville være en kende upassende. Til gengæld er jeg tilsyneladende fuldstændigt blottet for skrupler, når det kommer til at dele det føromtalte billede, som jeg altså her til aften har lagt på snapchat (cbuttenschon). Bare sådan som en slags service, hvis der skulle være andre, der (også) var lidt nysgerrige på hvad det egentlig var, det der med dickpics.

Personligt havde jeg altid troet at de ville være akkompagneret af en tekst ala “Like this?” eller “do you want this?“, som dette altså ikke var. Det var bare et billede af en i øvrigt ret grim diller.

Kæft, det er mærkeligt altså! Jeg forstår simpelthen ikke formålet og hvad pokker er det de ønsker eller håber på, dem der sender den slags afsted?

Jeg har stadig ikke svaret på beskeden med billedet og jeg ved jo for pokker heller ikke hvad jeg skulle skrive, hvis jeg ville gøre det.

Måske noget ala:

Hey, I think you got it wrong. People put their food on instagram, and I refuse to believe that anyone would eat that one

eller:

Yikes, don’t you know, I’m a vegetarian? Put that bologney away”

eller mere intermidderende:

Are you for real?! Is that all you’ve got? Thank god for the new zoom-feature!”

Og nej, jeg ved ikke hvorfor jeg tror den slags korrespondancer bør foregå på engelsk, men det forekommer mig simpelthen komplet unaturligt at skulle forholde mig til en fremmed mands blottede penis på dansk.

Hvad siger I? Hvad er det bedste comeback på sådan en kødfætter?

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

  1. Nej det vil du seriøst ikke 😂😂 Læs evt. Migogmintinderbaby ‘s indlæg om tissemandstyper – denne falder vist i første kategori 🙈🙈🎄

 1. Jeg har flere gange modtaget dick pics… uden at opfordre til det… og de der sender tror vitterligt, at det må være det mest lækre i hele verden, for os tøser…
  Mit svar er: Receiving a dick pic from a guy, is like my cat bringing me a dead mouse; I can see you’re proud, but I’m not touching it.
  Hører sjovt nok ikke fra dem igen….

 2. Jeg fik engang et billede i en time (fra en mand jeg ikke kender). Var helt færdig af grin, så min klasse kammerat spurgte hvad det handlede om. Han tog min telefon, gik på toilettet og sendte et retur af hans og slettede derefter billedet selvfølgelig. Jeg behøver vist ikke sige at jeg heller ikke hørte mere fra den ukendte mand 😂😂

 3. Jeg læste for ikke då længe siden en artikel om en amerikansk? kvinde, der havde kreeret et meget formelt brev til dillerafsenderen. Det var ret sjovt. Jeg er ikke sikker på, om jeg kan finde det igen.
  Anyway… så er drt bel en eller anden form for magtdemonstration. Du skal bare pinedød have et billede af hans diller; du kan ikke sige Ellers Tak. Det er vel en form for visuelt overgreb.
  http://www.femina.dk/dit-liv/sex-kaerlighed/derfor-synes-maend-det-er-fraekt-sende-pikbilleder

  1. Åh ja, det har jeg også læst. Hun blev ved og ved og gav dem nissehue osv. på, så modtageren til sidst troede, hun var sindssyg. 🙂

 4. 14 dage efter jeg havde født vores andet barn, fik jeg sendt et billed, med beskeden om at den kunne jeg hygge mig med – kl var 6 om morgenen😳😳😳
  Skrev at han måtte have fået forkert nummer, da han havde sendt billedet til nybagt mor, som ikke magtede sin mands tissemand og endnu mindre en fremmeds mand😂😂😂
  Han skrev undskyld mange gange og har ikke hørt mere fra ham😊😊😊

 5. Jeg fik også mit første dickpic i sidste uge. Det var fra en norsk gut, som begyndte at sende mig mega random snaps med halvdelen af sit ansigt eller sine fødder. Jeg snappede tilbage, hvem han var, og hvorfor han snappede mig – og han svarede bare, at han havde fundet mig på Instagram og syntes, at jeg så sød ud. Fint fint. To uger senere fik jeg så en meget erigeret fra ham – min reaktion var at grine stort og vise det til min mand. Men derefter svarede jeg faktisk bare “Fandme ucharmerende” og blokerede ham på Snapchat. Jeg fatter simpelthen ikke ideen – det er sgu da klamt.

 6. Ha ha ha – har heldigvis aldrig selv fået et dickpic men ville klart bruge den sidste geniale sætning “Are you for real?! Is that all you’ve got? Thank god for the new zoom-feature!”

 7. Åh, Cana – kender du hende den australske advokat, som kommenterer dick picks “with love”? Hun modtager tusindvis af billeder, som mænd betaler hende 10 dollars for at kritisere, og hun er ærlig og sober og det er sjovt, fordi det netop handler om noget så på alle mulige måder uophøjet som dick picks…

 8. Der var en kvinde som returnerede Dick pics med andre Dick pics hun fandt på nettet. Og sendte til ham. Han kunne ikke holde til det til sidst

 9. Jeg har heldigvis ikke oplevet det (endnu), men dog har jeg prøvet at modtage dickpics fra en jeg datede, og det var så mærkeligt! Han syntes jeg skulle se hvad han havde at byde på.

  Hvis jeg en dag modtager dickpics, vil jeg bruge en af de sætninger du skrev 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven