mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En lynhurtig søndagsservice: Et råt og frækt look

img_2743

Okaaaaay, der har været en overvældende interesse for det tøj jeg havde på i fredags og som en lynhurtig søndagsservice kommer altså her links til hvor det kan erhverves, til de af jer der måtte have interesse i den slags – om ikke andet, håber jeg at I kan blive inspirerede.

Jeg fik selv inspirationen til mit look fra det første af mine julefrokostoutfits, hvor jeg bare havde byttet den smukke nederdel ud med et par frække fake-leather-jeans, for at få et lidt mere råt look.

Mere præcist havde jeg taget min body fra Sandra Willers nye kollektion på, under hvilken jeg – for både at holde huden på plads og maven lidt skjult – havde trukket mine favoritspanx på; jeg skulle jo for alt i verden ikke have noget af at sidde ned med frit udsyn til mit maveskind for åben skærm foran det halve kongerige. Dertil havde jeg iført mig de førnævnte jeans, et råt bælte, min klassiske 3/4 blazer og et par super cool støvler fra Tamaris, som jeg desværre hverken fik affotograferet eller har haft heldet med mig til at finde online. Sorry!

img_2705

[Reklamelinks]

Spanx HER // Body HER // Jeans HER // Bælte HER // Blazer HER

Psst… Det hele er faktisk i det absolut fornuftige ende af prisskalaen, så de fleste kan være med – især hvis man husker sine spanx, som altså kan udrette noget der mest af alt minder om mirakler. God søndag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Lækkert outfit 😍 Jeg har længe tænkt på at købe sådan en spanx, til at holde det hele på plads inden under den lille sorte 😉 Og smart inden under jeans, men kan man ikke se, at man har noget indenunder, jeg mener der hvor benene stopper på spanx?

  2. Lækkert outfit 😍 Jeg har længe tænkt på at købe en spanx, til at holde det hele på plads under den lille sorte 😉Og smart under jeans, men kan man ikke se aftegninger der hvor benene i spanx stopper?

  3. Du ser så lækker ud! Hvordan virker det med bodyen, i linket er den kun dækkende lige over brysterne, er det så spanx, der skjuler maven? Opstår der ikke en stribe hud, når du bevæger dig?

  4. Jeg har også eksperimenteret lidt med spanx – men jeg synes altid, de ruller ned?? Hvad gør jeg lige forkert?? 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven