mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Direkte fra det rodede hjem

img_2992

Stuen flyder med afdankede skruetrækkere; nogle af dem, vist nok fra sådan et sæt “4 for en halvtredser” jeg købte, kort tid efter jeg flyttede hjemmefra og brædder, der på et tidspunkt gerne skulle blive til skuffer i den kommode jeg er ved at samle. Thomas er lige kommet hjem og jeg kan høre ham og min far tale lavmælt i køkkenet. Jeg kan ikke høre om hvad, men det lyder hyggeligt og det gør mig så glad at opleve, at de to vigtigste mænd i mit liv, er gensidigt vilde med hinandens selskab. De lægger nyt gulv. Det er nok i virkeligheden mest min far, der lægger gulv, men man skal aldrig kimse af værdifuld underholdning undervejs og på dén måde, tror jeg at Thomas yder et fortræffeligt bidrag. Selv ligger jeg i sengen, hvor Peter, som ligger ved siden af mig, i sit tidlige søvnstadie stadig nusser mig i håret og af og til spjætter, som jeg husker jeg selv altid gjorde det som barn, når jeg skulle sove. Jeg husker, at jeg ofte drømte at jeg var skærmtrolden Hugo fra Eleva2eren (et tv-program der eksisterede indtil de tidlige 90’ere, til de af jer <25) som, når jeg spjættede, faldt ned igennem hullerne i vejen, når seerne tastede forkert på deres stationære telefoner. Heldigvis tror jeg efter alt at dømme, at Peters drømme er gode og så håber jeg at han ved, uanset om jeg ligger ved siden af ham eller ej, at jeg altid vil gribe ham, hvis han falder.

Imidlertid tror jeg endelig at den dybe søvn har overtaget hans lille krop og når jeg bare lige har ligget to minutter mere i stilhed, vil jeg rejse mig for først at liste ind og snige mig til et sidste godnatkys fra Jens, inden jeg vil gå ud og blande mig i den lavmælte samtale i køkkenet, snuppe en kold øl i køleskabet og kaste mig over de dersens skuffer.

Det er trods alt ikke helt dumt, for en tirsdag aften sidst i november. God aften til jer også.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven