mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Der findes åbenbart mindst én skruppelløs idiot

img_2878

Af en eller anden grund, føltes denne morgen – i hvert fald i en rum tid – som den bedste morgen i lang tid. Peter, som var iført sit politikostume, sprang ned fra vores gamle kiste i det ene hvin efter det andet, imens Jens legede med playmobil og indtog rollerne som både skibskaptajn og pirat til imponerende præcision, imens Thomas og jeg kunne drikke hver vores morgenkaffe i indforstået stilhed.

… Lige indtil jeg skulle afsted mod kontoret. På cykel.

På min elskede cykel, som er blevet fucking stjålet fra den tomme plads i stativet, som I kan se på billedet ovenfor.

Et barnesæde er den bedste tyverisikring” har jeg flere gange hørt mig selv sige, fordi jeg vitterligt ikke har kunnet tro, at nogen ville stjæle noget som tilhørte et barn – eller i dette tilfælde, et barns mor. Men jo, der findes tilsyneladende mindst én skruppelløs tyveknægt på Østerbro, som har hugget min cykel, dens lås og det tilhørende barnesæde.

Heldigvis fungerer gearene ikke for godt, så jeg kan kun gnide mig i hænderne over, at vedkommende således alligevel er nødt til at bruge penge på at få dem fixet eller alternativt, at bruge unødigt meget energi på konsekvent at cykle rundt i andet gear. Hah, sucker!

Med en hånlig tanke til tyveknægten, vil jeg samtidig gerne bede om lidt hjælp til hvor jeg finder den bedste cykel til den billigste penge, for jeg mistænker ikke at min forsikring puger særligt meget ud, for en stjålet cykel der vist nok er syv år gammel. Cyklen skal helst ligne den gamle; have lædersadel, cykelkurv, barnesæde og så skal den selvfølgelig cykle hurtigt uden nogen særligt stor indsats, som uden tvivl var den allerbedste egenskab ved den gamle; når gearene virkede, vel at mærke.

… Ja, jeg kan godt høre at det lyder som om jeg bare skal grave dybt i lommerne og købe mig en cykel som den gamle, som var håndlavet hos en lille cykelforhandler på Vesterbro, men taget i betragtning at jeg i aftes klikkede denne skønne sag hjem, som jeg håber på at skulle iklæde mig til en julefrokost på torsdag, så handler det lige nu om at alt der er sparet, er tjent og tænk nu hvis jeg kan få noget ligeså godt, bare lidt billigere (reklamelink).

image

Og skal vi så ikke bare lige blive enige om, at folk der stjæler andres cykler (eller alt muligt andet) burde få sig en solid omgang børneorm kombineret med et par arme i gips?!

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. Nårh ja! Det var dog en god idé! Det kræver selvfølgelig bare at jeg beslutter mig for hvilken jeg vil have inden da 🙈

 1. Øv hvor ærgerligt !!!!
  Jeg forstår slet ikke man kan få sig selv til det. Det må virkelig være nogen der ikke selv har børn.
  Vi prøvede det også på et tidspunkt. Og når man er på SU og det er familiens transportmiddel, der får hverdagen til at hænge sammen føles det bare ondt ondt ONDT !!! 😔
  Håber du finder en god billig lækker cykel 🚲 Måske du skal have en tyveri alarm til cyklen ?! Så det var noget man kunne købe – somewhere ☺️

 2. Hej Cana.

  Sikke en idiot!
  Jeg har gode erfaringer med cykler fra både Bilka og super brugsen. De koster ikke en bondegård, men kører fint😊

 3. Jeg kan virkelig anbefale Buddha Bikes på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro. De istandsætter gode cykler i et samarbejde med politiet. De modtager altså hittegodscykler og sætter dem i stand for at lave en modpol til danskernes brug-og-smid-væk kultur omkring cykler, hvilket reducerer CO2 udslip per cykel en del. Samtidig uddanner de unge udsatte på kontanthjælp til at blive cykelsmede i troen på at både mennesker og cykler fortjener en “second chance” – hvor nuttet er det lige?! Nu lyder det som om jeg har andel i projektet, men det jeg har slet ikke – tværtimod! Både min kæreste og jeg har bare været virkelig glade for kvaliteten i de cykler vi har købt der til gode penge og med god samvittighed. Og hvis man så er så uheldig at få den stjålet som det jo ofte sker i KBH, så bliver man ikke helt så ulykkelig som med en spritny og dyr cykel. Håber du finder én god én i alle tilfælde 🙂 Kh

 4. Høret i et radioprogram for lidt tid siden at rigtig mange stjålne cykler bliver solgt videre på dba og gul&gratis. Så det kan være du skal holde øje der. Håber du finder den igen eller får en ny og bedre cykel 😊

 5. Fosikringen vil dække din stjålne cykel med et belæb der svarer til hvad en ny vil koste dig af samme slags.

 6. Mange cykelforhandler har tit rente- og afdragsfrihed. Så der kan man købe cyklen for eksempel 4000,- til 400,- om måneden i 10 måneder. Så er det ikke helt så hårdt at købe en god cykel synes jeg.

 7. Jeg har fået stjålet min barnevogn. I min opgang. 2 gange…. og det skal lige nævnes, at det var en søskendevogn (jeps pseudotvillingernes mor klarer sig nok uden, har tyven nok tænkt). Han/hun kunne ligeså godt have savet mine ben af.

 8. Min datters cykel blev stjålet for en lille måneds tid siden, det var godt nok en voksen cykel men alligevel, og vi bor ikke engang i midtbyen men i et relativt stille boligkompleks. Det er bare møg ærgerligt at skulle bruge penge på en anden cykel her op til jul, især når jeg er alene mor til to, og havde ikke stelnr. så forsikringen dækker ikke. Håber du finder den perfekte cykel til dig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven