mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Den nyeste andedame – med den smukkeste blog i feltet

skaermbillede-2016-11-14-kl-09-54-32

Det er allerede to uger siden hun startede og jeg har nærmest lidt dårlig samvittighed over, at jeg endnu ikke har fået præsenteret den nyeste andedame for jer. Vi er nu syv andedamer i alt og jeg tror, at vi er ved at være fuldtallige – måske kommer der en enkelt eller to mere, men så er vores rammer for kontorfællesskabet også godt og grundigt fyldt op.

Damen jeg taler om, hedder Danica Chloé og blogger under eget navn, på den absolut smukkeste blog i feltet. Danica har en æstetisk sans som ingen anden og ligeså pæn både hun og hendes blogunivers er, ligeså sød er hun også, så I kan nok tro, at jeg føler at vi har skudt papegøjen ved at få hende ind som en del af vores lille blogbaserede kontor. Ovenikøbet kom hun med en ordentlig røvfuld kanelsnurrer fra Meyers på sin allerførste dag, som gjorde at jeg straks vidste, at hun er en keeper.

skaermbillede-2016-11-14-kl-09-57-47

Danica har blogget i mange år og er således en garvet dame i gamet. Hun er mor til fireårige Sylvester, gift med sit livs kærlighed Rasmus og så er hun altså vanvittigt god til at se de smukke ting i det helt simple og jeg vil helt klart anbefale jer at tjekke hende ud.

Det har simpelthen været den bedste beslutning længe, at starte kontorfællesskabet op og jeg er så overmåde glad for og stolt over, at så mange seje, søde og dygtige damer har lyst til at være en del af det. Dét, som jeg faktisk helt uden at prale, kan kalde for Danmarks bedste, sejeste, mest professionelle og absolut sødeste bloggerkontor. Godt nok fordi det er det eneste, men ikke desto mindre er det sandt og det er en kæmpe fornøjelse at gå på arbejde hver dag, når det er inde i min lille Andedam.

Danica, Sandra, Frederikke, Trine, Cecilie og Cecilie – you ladies rock my world. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hvor dejligt! Og dejligt at blive introduceret til en ny blogger – hende kendte jeg ikke, men bloggen ser helt herlig ud!!
    Tillykke med den gode beslutning <3
    Og så til et megastenet spørgsmål…. Jeg skal snart lave et hjemmekontor og har i den forbindelse forelsket mig lidt i jeres skriveborde – hvor er de fra? 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven