mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Den anden – langsomme – kop kaffe

Jeg er lige vågnet, helt mast ovenpå den lange dag på kontoret i går, hvor jeg i sandhed fik øvet både kramme- og kindkysseteknik til den store guldmedalje, imens jeg kørte bland-selv-slik ned, som blev jeg betalt for det. Børnene sover stadig og jeg overvejer at stå op, selvom jeg mest af alt har lyst til at blive liggende.

Egentlig skal jeg en hel masse både praktiske og vigtige ting i dag, men lige nu er det som om at det eneste jeg kan fokusere på, er den kop kaffe jeg drømmer om at drikke som min anden kop i dag. Den første, som jeg endnu ikke har drukket, bliver formentlig af den sædvanlige småhektiske slags, hvor jeg drikker kaffe imens jeg tørrer havregrød op fra gulvet, børster mælke-(og to bittesmå voksen-)tænder, lægger make-up og skifter ble, inden jeg vinker farvel til Thomas og drengene. Selv bliver jeg hjemme og rydder op, inden jeg forhåbentlig kan sætte mig – bare i 10 minutter – helt alene og nyde roen og dagens anden kop kaffe. Den der skal få mig igennem resten af dagen på en god måde. Den jeg glæder mig til.

Den kaffe, som jeg formentlig alligevel ender med ikke at indtage i stilhed, fordi jeg planlægger at gøre denne uges jordemoderonsdag til en live-version på Facebook, hvor jeg vil besvare de spørgsmål der måtte komme ind, imens jeg er on air. Men den kaffe, som bliver langsom. Lun, uden at blive kold. Præcis som jeg bedst kan lide den. Min anden kop kaffe; dén glæder jeg mig til.

img_2479

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Den anden, langsomme kop kaffe… Jeg ved præcis, hvad du mener. Jeg arbejder hjemmefra, når jeg ikke som nu er på barsel. Men uanset, er lige præcis den, ét af mine favorit tidspunkter på dagen ❤️
    God dag til dig.

  2. Ååååhhhh jeg forstår dig så godt. Dagens anden kop kaffe er verdens bedste kop kaffe. Det er min treat når jeg arbejder hjemme. Og ofte også den kop kaffe jeg nyder mest sår jeg er landet på kontoret. Den kan iøvrigt også indtages i bilen med P1 i bilradioen men jeg kærer på jobsi. Dagens anden kop kaffe i stilhed holder 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven