mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas garderobe, mindreværd og eftermiddagskuldrede drenge

“Indeholder reklamelinks”

pa206839-1

Det er ikke så forfærdeligt længe siden at jeg blev spurgt – af en kvinde, der mest af alt lignede Angelina Jolie med krøller og københavneraccent – hvor det tøj jeg var iført var fra, hvortil jeg ikke formåede at sige andet end “det kan jeg faktisk ikke lige huske, men det er ret gammelt”. Faktisk var det kun mine bukser der var halvgamle, men af én eller anden årsag, blev jeg så befippet at jeg ikke kunne koncentrere mig om at svare.

Måske skyldtes det mindreværd, fordi kvinden der spurgte, tydeligvis var både smukkere og meget mere cool end jeg, eller måske skyldtes det nærmere, at hun tog mig med hænderne begravet i indkøbskurven og med to eftermiddagskuldrede drenge i faretruende nærhed af slikafdelingen. Uanset hvad, mindede det mig om, at jeg faktisk gerne vil blive bedre til at dele nogle af mine favoritbeklædningsgenstande herinde, til fri inspiration til de af jer, der også synes at det er både skægt og dejligt, at se hvad andre iklæder sig og hvordan tøjet ser ud, når det ikke bare hænger på en bøjle eller sidder på en model.

Dét jeg primært vil lægge vægt på i nærværende indlæg er denne kjole fra Ganni, som altså er gået hen og er blevet en solid hverdagsfavorit. Den er vildt behagelig at have på og fungerer både med jeans eller strømpebukser under og den fine detalje omkring halsen, gør den super elegant og meget feminin, selvom den faktisk er en lille smule oversize.

pa206843-1pa206850-1

Sammen med kjolen, har jeg min nye yndlingstaske med. Jeg har fået den i gave fra Re:Designed by Dixie og jeg elsker den! Den er smuk, blød og passer perfekt som kontortaske med plads til både computer, kamera og make-up-pung.

pa206826

Kjole HER // Bukser HER // Støvler HER // Taske HER

pa206858-1

… Og som en bonus, så fremhæver kjolen altså barmen på absolut fineste manér, som altså er en udmærket bedrift, hvis nogen spørger mig 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (16)

 1. Hej Cana. Jeg er 15 år og hedder Amalie. Jeg har ikke læst din blog længe, jeg begyndte først da jeg så dig danse med Robbie Williams i vild med dans! 😉 Jeg syntes at du indtil videre er mega sej og at din blog er mega fed at læse! Nu til mit spørgsmål: den jakke du har på på din snap story hvor du har været nede at købe gaver til dine børn, hvor er den fra? ❤️ Knus Amalie

  1. Hej Amalie,
   Velkommen til! Det er dejligt du gerne vil læse med her – og tak for alle de søde ord! Jakken er fra Ganni – og den er fantastisk 🙂
   KH Cana

 2. Du ser mega godt ud i alting! Smukke dame!
  Så på snappen at du havde købt kalendergaver – jeg overvejer det samme, men har aldrig gjort det før. Håber det er okay jeg spørger dig –
  Og du behøver ikke at svare, men hvad koster sådan en hjemmelavet en pr. barn?

  1. Årh hvor er du sød!! Tak ❤️ Jeg købte gaver til drengene for omkring 400.- hver. Det kan dog sagtens gøres både dyrere og billigere 🙂

    1. Hej Julie
     I min familie har vi først til min søsters børn og nu til min datter slået os sammen om kalendergaverne. Både min mor, mine søskende og jeg er med, og på den måde skal vi kun købe 6 små gaver hver. Det gør det både billigt, men det bliver også lidt lettere at finde nogle gode (men små og billige) ting til pakkerne. Bare et fif, hvis du har nogen, der kan lokkes til at være med. 🙂

  1. Hej Jan,
   Nej det er selvfølgelig ikke en reklame når der ikke står annonce nogle steder 🙂 Indlægget indeholder reklamelink, som jeg også indleder indlægget med at skrive, men det er ikke en annonce. Jeg er ikke blevet betalt for at skrive det og jeg har selv købt og betalt min kjole.
   Du kommenterer ofte og spørger ind til præcis dette og det undrer mig, hvor din evige mistro til mig kommer fra. Jeg gør altid tydeligt opmærksom på det, når jeg laver reklame, ligesom jeg i dette indlæg angiver som det første, at det indeholder reklame-links.
   Ha’ en god dag.

  1. HAHA, enorme ligefrem 😀 Det er ike umiddelbart den slags tillægsord jeg bruger om mine bryster, men hva’ fanden. Tak, tror jeg 😀

  1. Jeg har den i medium, som jeg også plejer at bruge – jeg tror dog faktisk at den ville fungere (endnu) bedre til mig i small 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven