mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Verden set igennem en linse ført af en 2-årig

image

Der er selvfølgelig ikke noget nyt i, at jeg i kraft af mit arbejde og min generelle interesse for at forevige nogle af livets fine momenter, tager mange billeder. Alligevel blev jeg en lille smule overrasket, da Peter, som altså kun er 2 år og 4 måneder i forgårs snuppede mit kamera og begyndte at knipse løs, af noget af dét han tilsyneladende fandt interessant. Det kom der en større serie billeder ud af og jeg synes simpelthen det er vederstyggeligt skægt, at se hvordan verden (eller altså, vores stue på en helt almindelig eftermiddag/aften) ser ud igennem en linse ført af en 2-årig. Især fordi han som et vaskeægte bloggerbarn, slutter af med et selfie.

pa046425 pa046432 pa046440 pa046437 pa046441 pa046444 pa046478 pa046490 pa046495 pa046496

Hvad siger I? Aner I (også) et potentiale? 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

  1. Haha, hvor fint! ❣ Så bare vent, til han når Snapchat-alderen (eller hvad der nu er moderne til dén tid), og det bliver én stor omgang: *mor, prøv lige at åbne munden! Ej mor, se lige det her! Så se lige dét her! Og prøv at se, hvad man også kan!* Never ending stooooryyyy af regnbuer og enhjørninger ud af munden, og hvad ved jeg.. 🙄 Jeg er for gammel…

  2. Ej specielt tre af dem er jeg HELT tosset med, Det første med sofaen, så toppen af et hoved og det lige efter med havregryn <3 Ej de er flotte, de er lige ramt rigtig synes jeg <3

  3. Jeg synes faktisk de er SYGT fede! Og hvor er der et eller andet over at se tingene fra den vinkel. Sofaen der er lige i øjenhøjde og hylderne med bøger på som man slet ikke kan forestille sig at kunne nå, nogensinde! Er vild med det!

  4. Det gør vores unger også. Og har gjort det siden de var små. Så fint at gennemgå deres billeder, der fortæller en meget præcis historie om hvad de tillægger værdi 😀

    1. Mega fint! Omend jeg ikke er overbevist om at Peters motorik og forståelse for fotografi tillader ham at tage billeder af præcis dét han gerne vil 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven