mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Var det aftalt?

img_2231

Næst efter spørgsmålet om hvordan det så egentlig var, at danse tæt på ad Robbie Williams, er spørgsmålet om hvorvidt vi havde aftalt dansen på forhånd, blevet stillet absolut flest gange og jeg tænker derfor – selvom jeg egentlig ikke havde tænkt at jeg skulle skrive så meget mere om Robbie Williams lige i denne omgang – at jeg gerne lige vil knytte en lynhurtig kommentar og svare på spørgsmålet, sådan én gang for alle.

Selvom jeg naturligvis bliver smigret over at nogen virkelig tænker, at jeg er så interessant, at TV2, i deres vistnok mest sete tv-program, den dag de har hyret en (formentlig temmeligt pebret) verdensstjerne ind, ville kunne drømme om, at invitere mig ind på scenen sammen med ham i de få minutter han optrådte, så er det altså ingenlunde tilfældet.

Der var vitterligt ingen som anede at det ville ske. Jeg rakte – som jeg også skrev HER – mine arme frem imod ham, i håbet om at røre ham og pludselig trak han mig ind på scenen. Det var så spontant som det kunne være og hvis ikke jeg havde rakt armene frem, tror jeg aldrig at jeg var blevet inviteret ind og jeg er fuldstændigt overbevist om, at det var en pludseligt opstået idé, fra Robbies side, at det kunne være skægt at trække en kvinde ind på scenen for at “party like a russian”.

Nothing further. Det var ikke aftalt og jeg håber, at I vil sige det videre til dem der prøver at påstå andet. Så vigtig er jeg jo for pokker heller ikke 😉

Til gengæld, hvis nogen kunne få lyst til at få fingrene i den kjole jeg havde på, da jeg dansede med Robbie – som selvfølgelig ikke er blevet vasket – så har jeg sat den til auktion på min facebookside HER, hvor jeg donerer beløbet den bliver solgt for, til Knæk Cancers store tv-show på lørdag. Buddet er i skrivende stund “kun” på 500.- og jeg tænker, at der må sidde nogen, som gerne vil give meget mere for lige præcis dén kjole – især selvfølgelig fordi pengene går til et godt formål 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Hvor skægt – det havde ikke slåett mig. Ved folk ikke, at Robbie ofte også til festivaller og udendørs koncerter peger tilfældige damer ud i mængden, som får en tur på scenen? Jeg har set mange optagelser, af netop det move. Det har jo været hans “ting” i årevis, som pigerne altid håber på at blive udvalgt til 😀 Anyway, nu ved de det da i hvertfald – og det ér da også blær, at være på 2016-listen over de få rå 😉

    – A

  2. Jeg var igang med min fødsel forrige fredag da der var vild med dans. Da der var vagtskifte til natten kom den nye jordmoder og fortalte at hun havde set VMD og Robbie havde danset med Thomas’ kone ;-). …det var nærmest Breaking news på fødegangen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven