mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Vamsede hverdagsstøvler, uden sure miner

pa076552-1 Annonce

Det føles som om det kan ske hvert øjeblik, at frosten pludselig sætter ind. Det er allerede nu blevet handske- og halstørklædekoldt når man cykler om morgenen og jeg er pludselig blevet mindet om, hvor svært jeg faktisk har det med kulde. Jeg bliver ærligt talt en værre vrissenpind når jeg fryser. Faktisk var jeg, i Thomas’ og mit spæde forhold – i tiden mellem det der skete HER og det der skete HER – lige ved at skræmme ham væk, en nytårsnat i adskillige graders frost, hvor jeg udelukkende var iført verdens mindste kjole og tårnhøje stiletter. Thomas og jeg fulgtes rundt i Københavns gader for at finde en ledig taxa, som skulle fragte os hjem i min lejlighed og som lige præcis dén nat, var som at finde en nål i en høstak. Det føltes som en komplet umulig opgave og fordi jeg selvklart havde svært ved at holde varmen, blev jeg simpelthen så vred, at Thomas et øjeblik overvejede om jeg virkelig var hans kærlighed værd, når jeg kunne blive så vred over lidt

Sidenhen har jeg naturligvis lært, at jeg skal gøre hvad jeg kan for at holde mig varm – og helst også så lækker som naturen nu tillader det for mig – når vinteren sætter ind; og jeg skal starte med mine fødder, som altid er dem jeg kommer til at fryse først, så jeg undgår at blive en ringere udgave af mig selv, bare fordi vejret er koldt.

pa076601

Således har jeg allerede nu, inden vinteren er sat ind, erhvervet mig mine første vinterstøvler for denne sæson og jeg mistænker, at de kommer til at gøre det særdeles godt. Støvlerne er de nye ECCO UKIUK og de er simpelthen skønne at have på. De er blødt foret og enormt fleksible og virker, til trods for at de formentlig kan klare stort set alt slags vejr, ikke så klodsede som mange andre vinterstøvler af samme kaliber. For selvom jeg siden dengang, den der nytårsaften, er blevet lidt mere mageligt anlagt og bedre til at klæde mig efter vejret, så ér det altså stadig vigtigt for mig, at praktisk ikke behøver betyde hverken kedeligt eller grimt og lige præcis dér, synes jeg de her støvler rammer plet. De er super praktiske, varme og solide samtidig med at de er pæne og ovenikøbet går udmærket til stort set alle hverdagsoutfits.

pa076553 pa076606

Jeg forestiller mig at jeg kommer til at bruge dem en hel masse i hverdagene, når gaderne bliver lagt ned af sne og sjap og så selvfølgelig når jeg skal i parker og på legepladser med mine drenge, hvor det for mig er altafgørende at hverken de eller jeg kommer til at fryse. Det gør trods alt livet lidt sjovere.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven