mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Strand- og sparkebladetur, lækre madder og den fineste lille video, starring MamaSchøn and the boys

p9125496 Annonce

Kan I huske at jeg for nyligt skrev at jeg var med i en lille film, sammen med mine børn? Filmen er, ligesom sidst jeg lavede sådan én, lavet i samarbejde med Wasa og jeg har nu langt om længe modtaget den endelige version, som jeg simpelthen synes er så sprød!

Vi optog den i september, da vejret viste sig fra sin allerfineste side og vi befandt os i det sommerhus jeg havde lejet i anledning af min fødselsdag. Derfor var det selvfølgelig nærliggende at tage ned på den lokale strand, hvor vi kunne kaste med sten, løbe om kap og lege med sand. På turen havde vi, som vi så ofte har, lidt snacks med i form af Wasas Kanelknækbrød, som drengene elsker. De smager rigtigt godt som de er, men hvis man lige smører dem med et tyndt lag smør, bliver de altså fantastiske til madpakken.

Hvis man nu kunne være så heldig, at vejret de kommende dage arter sig bare sådan nogenlunde, så er den kommende tid jo oplagt for, til at tage på forskellige ture. Hjemme hos os er det de seneste år nærmest blevet en tradition at vi tager en tur i skoven, på “sparke-blade-tur” hvor vi løber rundt og sparker de nedfaldne blade så høj op i luften som muligt. Det er simpelthen noget af det hyggeligste!

På turen i september, som blev filmet, var det selvklart ikke ligefrem oplagt at sparke til blade, da de fleste stadig hang på træerne, men nu, hvor de fleste træer er begyndt at smide bladene, som i de smukkeste nuancer dækker jorden, tænker jeg at det giver smaddergod mening, så hvis I har et par ledige timer, så kan det altså virkelig anbefales.

Inspiration til toppings

p9296153

Efter at have optaget filmen har jeg selvfølgelig haft mulighed for at teste de produkter som er med i filmen, Wasa kanel, Wasa surdej rug og Wasa Økologisk sprød rug, som jeg, efter at have spist dem nærmest dagligt siden september, er blevet virkelig glad for. Især Wasa Økologisk sprød rug er blevet en favorit. Både Thomas og jeg vægter økologi meget højt og det gør mig simpelthen så glad, at man nu kan få den gode knækbrødsklassiker i en økologisk udgave, som ovenikøbet smager forrygende – både med en skive ost på toppen, når man er på tur eller når det skal være lidt mere lækkert derhjemme, med fx mozzarella og friske bær, som jeg elsker om morgenen eller hummus, avocado, lidt salt og chili, som er fremragende som eftermiddagsmad eller let frokost.

p9296142-1

Når det skal være lidt mere ovre i den søde afdeling, er jeg blevet ret vild med at komme peanutbutter og fintskårne æbler på kanelknækbrødet, som nærmest kommer til at blive en lille smule dessert-agtigt og så lækkert!

p9296154

Der findes selvfølgelig et utal af muligheder når det kommer til at være kreativ med sine knækbrødsmadder, som jeg også engang skrev om HER, men de tre herover holder altså hundrede!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Er jeg mon den eneste der tænker, at knækbrødet vender forkert? Eller har jeg mon vendt det forkert, og i alle disse år smurt bunden? 😉 Fagre nye verden 😀

    1. Yes, det er Wasa der har lært mig at dette altså er den “rigtige” måde – indtil jeg samarbejdede med dem første gang, smurte mine knækbrød ligesom dig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven