mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Store skibe, små mennesker, playmobil og rejsedrømme

pa046414 Annonce

Der findes næsten ikke noget mere hyggeligt, end en eftermiddag på gulvet, hvor drengene leger imens jeg mest af alt bare kigger til og i ny og næ, hjælper med at finde bortkomne dele, som vi har gjort det så mange gange på det seneste, med drengenes nye krydstogsskib fra PlayMobil. Drengene kan i dén grad kan drømme sig væk i deres leg, når de begiver sig ud på verdenshavene med krydstogsskibet, og jeg forstår det godt, for de ér da fascinerende sådan nogle kæmpestore skibe. Der er gemmesteder overalt, swimmingpools, vandrutschebaner, værelser, senge, kontrolrum og alt muligt andet sejt, som man kan gå på opdagelse i og især efter jeg for halvanden uges tid siden, tog Jens med en tur ned til Langelinie hvor vi så et par vaskeægte krydstogtskibe, har han været helt pjattet med at lege med sit skib derhjemme.

p9306216 p9306223

Faktisk er det sådan at den nye PlayMobil-serie med krydstogtskibet, er blevet udviklet på baggrund af breve og e-mails med tegninger og beskeder fra børn og fans verden over. Tegninger og breve som PlayMobil-teamet ovenikøbet fortæller, at de altid svarer på, fordi tegningerne er en vigtig informationskilde for legetøjsdesignerne. ”Vi lærer hvordan børn forestiller sig et emne som f.eks. krydstogt” siger Uwe Reuter, udviklingschef hos PlayMobil. Det synes jeg altså er mega sejt og jeg synes det er virkeligt fedt, hvis éns barn – eller børn – får lavet en tegning som de gerne vil have sendt ind, at der så tilsyneladende kommer svar retur. Det er virkelig god stil, synes jeg.

pa046410

Krydstogtskibet, som kan købes HER og i alle større legetøjskæder, er, ligesom alle andre af PlayMobils serier, virkelig godt gennemført og der er lagt op til både sjov og afslapning, når man “går ombord” på skibet. Man kan give figurerne en tur i den seje vandrutsjebane, et hvil på soldækket eller i kahytten og lade dem spise frokost i restauranten.

Udenfor skibet, kan figurerne opleve livet under havoverfladen på en dykkertur, hvor delfinerne kommer helt tæt på, og vandscooteren sejler hurtigt forbi og sprøjter vand hele vejen op på soldækket.

pa046407

Det er virkeligt få ting drengene kan lege så godt sammen med, som de kan med PlayMobil – især når vi finder hele arsenalet frem på én gang, så der er masser af seje figurer til begge drengene, som typisk er det eneste de ellers bliver uenige om.

pa046415

Det gør det virkelig let at være forælder, når legetøjet i dén grad indbyder til at fantasien får frit løb hos børnene – og ja ja, så er det selvfølgelig heller ikke helt af vejen, at jeg nærmest ikke kan kigge på skibet uden at drømme mig væk til ét eller andet luksuskrydstogt et sted i Caribien, hvor livet alt andet lige – i min fantasi i alle tilfælde – er noget mere luksuriøst end det er på Østerbro på en grå oktoberdag.

pa046417

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Min dreng på 3 er ellevild med Playmobil. Kan huske min bror havde det i 80-90’erne, dengang var det mere henvendt til drenge.
    Indlægget havde måske bare været lidt federe, hvis der var tilknyttet en rabatkode, for det er så dyrt 🙁

    1. Det er nemlig smadderlækkert. Og ja, gu’ ville det være fedt hvis jeg kunne svinge om mig med rabatkoder, men det er jo ikke mig alene der bestemmer den slags 😀 Jeg skal dog gerne se om ikke jeg kan skaffe nogle inden jul 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven