mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Shoppetip: Spar 25% på alt hos Me & the Met

meandmet1 Annonce

Det er ikke let at holde styr på, hvornår der er og hvornår der ikke er udsalg, for efterhånden er der det lidt hele tiden, men ikke desto mindre, så er der altså nogen udsalg der er sjovere end andre. Èt af de rigtigt sjove, som jeg personligt har glædet mig til, er det som starter i dag hos Me & the Met, som giver 25% på hele biksen, som altså tæller mærker som Ganni, Gestuz, Designers Remix, Balmain, Filippa K, Kokoon og mange flere.

Alle deres varer er fra designerbrands, så hvis man skal forkæle sig selv lidt ekstra, så er Me & the Met altså the place to go – især hvis man som jeg, bor i København, hvor de tilbyder – helt gratis – at levere pakkerne personligt.

P9286093

For nogle uger siden, samme dag som jeg havde bestilt nyt tøj, ringede det på døren og udenfor stod den sødeste pige, med et stort smil på læberne og en kæmpe pakke, med en silkesløjfe bundet omkring og sagde “Værs’go. Jeg håber du bliver glad for det” imens hun rakte mig den flotte pakke, som jeg godtnok allerede kendte indholdet i, men som alligevel fik mig til at føle mig lidt ekstra forkælet.

P9296128

Inde i pakken gemte der sig en kjole og en jakke fra Ganni, som jeg er blevet helt pjattet med. Begge dele er dog, så vidt jeg kan se, desværre allerede udsolgt, men I kan finde alle øvrige varer fra Ganni lige HER.

P9306189

Udsalget starter som sagt i dag og varer indtil d.16.oktober, men jeg mistænker, at man skal være hurtig på knapperne, hvis man vil have fingrene i nogle af de populære styles fra Ganni, Toga Pulla (som i modsætning til sidst Me & the Met holdt udsalg, denne gang er  inkluderet), Filippa K, Designers Remix og alle de andre. I kan finde hele molevitten HER og for at få de 25% rabat skal I bare bruge koden midseason, inden I checker ud.

For sivan, jeg mistænker det kan blive dyrt. Eller altså, dyrt fordi det er billigt, ik’?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven