mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Se vores fine Andedam

pa076547 Annonce

… Eller i hvert fald noget af den 🙂

Det er ingen hemmelighed, at det har taget Cecilie og mig lidt tid at finde frem til lige præcis de møbler, som vi synes passede ind i vores lille Andedam, men endelig begynder det at tage form, og det er simpelthen så dejligt. Vi mangler stadig lidt. Nogle lamper, wallstickers eller plakater der kan hænges op uden søm og skruer, fordi vi ikke må lave huller i væggene, et spisebord og måske nogle tæpper, men så er vi også godt kørende, ha ha!

Vores mødelokale, som er dét jeg vil vise jer i dag, er dog ved at være rigtigt fint og jeg elsker vores lyserøde sofa, som både er girly og cool og helt, helt perfekt her i Andedammen.

pa076543
Foran sofaen har vi placeret et lille forgyldt kaffebord med spejlplade, som giver en smadderfin effekt og så synes jeg personligt at guld og lyserød er en perfekt kombination.

pa076539

Henover hele arrangementet står den sejeste lampe jeg længe har set. Det var et værre hyr for mig at samle den, men da først den stod, var den alle strabadserne værd – og altså, hvis man nu havde været to om projektet, er jeg sikker på, at det havde været væsentligt nemmere. Jeg er bare sådan en irriterende “nej, det kan jeg sagtens klare selv“-type, der har svært ved at bede om hjælp.

Det er sindssygt dejligt at have fået styr på mødelokalet; så vi har et sted at gå ind med vores gæster og samarbejdspartnere, men faktisk også for hyggens skyld. Man sludrer bare bedre i en god sofa, ik’?

pa076542

Alle møblerne er købt hos UnoLiving. Sofaen HER / Bordet HER / Lampen HER

Plakaten er fra Future Planner HER, som forøvrigt giver 20% rabat på alt, med koden ANDEDAMMEN.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Hej 🙂 hvis i gerne vil have jeres plakater i rammer ‘hængt’ op, kan man få noget genialt tape i Silvan som er stærkt nok til at bære en ramme. Min veninde har fx. brugt det til sin knagerække entreen. Det er så smart og så slipper man samtidig for huller i væggen 😀

  1. Seriøst?! Hvor smart! Men hvor finder man rammer, hvor ikke kun “yderrammen” har kontakt til væggen? Eller skal man bruge sådan nogle rammer med tyk kant, så tapen kan sidde derpå?

   1. tjaaa det ved jeg så ik helt 😬Men har brugt tapen til almindelig ‘tynde’ rammer fra jysk. Men tænker man kan bruge alle slags rammer. Man kan f.eks godt bruge tapen til den ramme/ tavle der står på den lyserøde sofa. Ellers kan man vel klippe den til så det passer til det man nu har valgt. Det kan som sagt holde til en knagerække med en masse tunge jakker og frakker 🙂
    Hehe okay det er lidt svært at forklare, især når jeg ikke kan huske navnet på super tapen, men de er søde til at hjælpe i silvan 😉

 2. Skøn sofa! Den blev lige pinnet til visionboardet til min datters og mit nye hjem 😉

  Tapen, som Emilie nævner tænkte jeg også på. Evt kan I sætte plakater/billeder op med abesnot og då lave rammer direkte på væggen med ‘masking tape’.

  Eller lave nogle felter med folie, der fås i div. byggemarkeder i alle mulige designs.
  Minder mest om gammeldags hyldepapir, men skader heller ikke væggen.

 3. 3m har lavet stickers til billederne ophæng – kan vist klare op til 15 kg. De er mega seje og jeg har hængt næsten alt op med det herhjemme. Har fundet mine i kvickly

  1. Jeg overvejede det for et lille års tid siden, men endte med at vælge at blive hos Bloggers Delight hvor jeg stadig er 🙂 Andedammen er “bare” et kontorfællesskab 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven