mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Og skulle vi så ikke lige aflive det der drama?

Så skal jeg da lige love for at der blev skruet godt op under suppegryderne da min kollega i morges udgav et indlæg, i hvilket hun indikerede at jeg skulle have snuppet én af hendes gode idéer, da jeg i fredags bød op til spørgedans. Nogle få skældte ud på hende og mange flere skældte ud på mig, alt imens den omtalte kollega skrev til mig, at hele virakken altså ingenlunde havde været hendes intention. Det er selvfølgelig Mette Marie fra Twinpeaks.dk det handler om.

image

Mette Marie, som jeg med dette indlæg gerne vil give lidt kærlighed, for hvis der er noget jeg ikke kan have hængende på mig, så er det, at jeg skulle være sur eller tøsefornærmet på nogen, som jeg allerhelst bare gerne ville give et kram og dele en pose bland-selv-slik med, som jeg vil det med Mette Marie.

Derfor, for at begrave enhver mistanke til stridsøkser:

10 ting jeg er pjattet med ved Mette Marie

Hendes entusiasme omkring en veludført bananasplit, som jeg mistænker i den grad har været en revival af dimensionerne for den populære 80’er dessert, som nu igen er blevet så moderne, at den sågar er blevet printet på tøj. 

At hun er så absurd god til “masturdating”. Ikke at forveksle med masturbating, som jeg ingenlunde hverken ved eller vil vide noget om Mette Maries forhold til, men masturdating, altså at gå på dates med sig selv, som Mette Marie er virkelig god til. Hun har flere gange beskrevet hvordan hun for eksempel nyder at gå i biffen alene. Hvis det var mig, ville jeg enten bruge al min tid på at sove nu hvor der var ro eller på at tænke på, om andre folk mon syntes jeg var sær, så jeg synes virkelig det er en sej egenskab at hvile så meget i eget selskab. 

Hendes sprog! Jeg kender ingen som kan flette det tyske sprog ind i det danske, på så gelinde en måde, som Mette Marie kan. Das ist doch virkelich etwas ganske særlicht, echt?

Hvor forelsket hun er i sin mand. Dét kan altså noget særligt, når man som Mette Marie, ikke er fedtet med at smide om sig med kærlighedserklæringer til sin mand og jeg bliver en lille smule afstandsforelsket i deres parforhold, hver gang jeg læser om det. 

Hendes flair for netværk. Mette Marie er et af de mest udadvendte mennesker jeg nogensinde har mødt og hun vader slet og ret ind i alle hun møder på sin vej, med sine solide sønderjyske træsko på, med hvad jeg tror er en tyrkertro på, at folk vil hende det godt. Dét er eddermamer sejt, synes jeg. 

Hugo og Berta. Der er ikke så meget andet at sige, end at Mette Marie (og Jon, bevares) har produceret nogle usædvanligt nuttede børn!

Hvordan hun formår at forvandle hverdagen til en fest, uanset om det handler om en skodmorgen i Aarhus, havregrød i hele hytten eller en spontan frokostdate med en veninde. She’s got it all. 

At hun knuselsker (at fejre) sin egen fødselsdag, som ovenikøbet hvis jeg husker rigtigt, ligger liiiige om hjørnet. 

Hendes udseende. Jeg er totalt overfladisk, jeg ved det, men helt ærligt, hun er da smukkere end smuk – og tænk sig at have sådan en stram talje efter at have fået tvillinger. Piift piiiift!

Hvor god hun er til at lave de velgennemtæskede “10 ting om mig”-indlæg som de fleste bloggere kommer omkring, men ingen mestrer helt ligeså godt som Mette Marie. 

At hun elsker glimmer! When in doubt, just add more glitter! 

Hendes evne til stort set altid at give mig et smil på læben. 

Nå, det blev vidst i virkeligheden 12 ting jeg er pjattet med ved Mette Marie, men jeg sagde jo også, at jeg ikke er helt ligeså skarp til de der “10 ting-indlæg” som hende, så mon ikke det går an? Hun fortjener i alle tilfælde dem allesammen, så jeg nænner ikke at slette én eneste.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Arh men hold dog op hvor skal folk slappe af med de kommentarer på Twinpeaks!

  Jeg læser ikke på MM’s blog, men klikkede lige ind nu du nævnte den – før jeg læst kommentarerne blev jeg faktisk en smule i tvivl om, hvorvidt hun mente det alvorligt, men når man tænker sig om, så er der sgu da ingen af jer, der kan tage patent på et foredrag eller en spørgerunde – og det gør I jo heller ikke.. Men hold da fast hendes læsere er på pletten! :O

  Jeg er sikker på, at der er riiiigelig plads til jer begge i det dersens blogland.

  Hvis et indlæg af den karakter kan bibringe så voldsom ophidselse, så la’ da vær’ at læse det – du godeste ..

  Kan godt forstå, at du bliver såret af kommentarerne, for de er da virkelig ikke søde!

  Jeg elsker at følge din blog søde Cana – bliv ved med det du gør (også hvis det en gang imellem ligner noget en anden har gjort før (alt vi laver har nogle andre gjort før, så relax i sure typer! 😉 )) <3

 2. Som jeg også har kommenteret hos MM: Jeg er vild med kvinder, der roser hinanden. Girlpower og alt det der (;

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven