mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Mest til jer der (også) elsker sko

pa206802 Annonce

Jeg ved ikke hvad det er med mig og jeg tror ikke jeg kan gøre for det, men jeg elsker simpelthen sko! Måske er det fordi de kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit. For mig handler det især om, at give mit outfit lidt kant. Her til efterår og vinter har jeg ofte en tendens til primært at klæde mig i sort og jeg synes derfor, for at jeg ikke skal blive helt anonym at se på, at det er vigtigt med nogle fede sko, som kan være med til at lave et statement for mig. Hvadenten det skal være et klassisk statement eller lidt mere rock’n’roll, som jeg også meget godt kan lide.

Derfor blev jeg simpelthen så glad da jeg faldt over webshoppen Iloveshoes.dk, som jeg blev nødt til straks at tjekke ud. Og minsandten om ikke de kunne lige præcis dét de skulle. Det er en side med sko udelukkende til kvinder, med masser af forskellige brands, gratis levering på 1-2 dage hvis man køber for over 499.- (som man jo oftest gør, når man shopper sko) og en virkelig fed stil. Iloveshoes.dk har for eksempel det største online udvalg af Vagabond og Ca’shott, som jeg netop har køb støvler fra. Oooog så er deres slogan at “de elsker sko og alle os der elsker sko”, som jeg altså ingenlunde kan stå for. I’m easy to charm, i know, men det er da sødt.

pa206760

Jeg faldt pladask for to par støvler, som jeg bestilte i sidste uge og ved I hvad? Min pakke lå allerede hos pakkekiosken dagen efter jeg havde bestilt støvlerne, så man må sige at det var virkelig hurtig ekspedition.

Det ene par jeg købte var et par chelsea-støvler fra Vagabond i den lidt mere klassiske udgave. De er vanvittigt lækre at have på og så passer de perfekt til mine lange smalle fødder.

shoes

Chelseastøvlerne er perfekte til kontoret og de dage hvor det ikke er alt for koldt og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg bliver meget meget glad for dem.

pa206771

Det andet par jeg købte, var et par støvler fra Ca’Shott, som er cool og vanvittigt lækre at have på. De er foret med tyk uld og så er sålerne lavet af rågummi, som altså gør dem helt fantastiske at gå i. De er virkelig en god kombination af praktisk og smart og jeg bruger jeg dem allerede flittigt, selvom det reelt set stadig ikke er blevet sådan rigtigt koldt – men jeg er også en frossenpind.

pa236931 pa236926 pa236935-1

Jeg kan helt klart anbefale jer at tjekke Iloveshoes.dk ud, hvis I mangler efterårs- eller vinterstøvler. Udover nummer 1 og 5, som jeg allerede har købt, kan I her se nogle af dem jeg også går og drømmer lidt om. Især nummer seks, er jo vanvittigt flotte!

iloveshoes

/1 HER //2 HER //3 HER //4 HER //5 HER //6 HER //7 HER

I kan også finde Iloveshoes på facebook HER og instagram HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Kunne godt blive et farligt bekendtskab🙊 Nr 6 ligner dog dem fra asos som du også har anbefalet og som jeg elsker😊
  Er vild med din stil, har godt nok efterhånden købt mange af dine anbefalede ting. Skønt😊
  Du er en inspiration, alle indlæg blir læst grundigt og med et smil på læben hver gang😃 Tak for en sindssygt god blog og snap!

 2. Jeg er nysgerrig på annoncereglerne. Kan du forklare mig, hvad du annoncerer for i dette indlæg? Jeg har min formodning, men forstår ikke sammenhængen. Øverst i indlægget står der ANNONCE og i teksten (som kun handler om sko) står der at “jeg faldt over webshoppen”. “Falder” du over de ting, du annoncerer for?

  1. Sikke et godt spørgsmål. Samarbejder opstår på meget forskellige måder; oftest dog ved at en virksomhed kontakter mig og forhører sig om muligheden for et samarbejde. Nogle gange siger jeg ja tak og vil gerne gå i dialog om er samarbejde, imens jeg andre gange siger nej tak. Det handler om, at produktet selvfølgelig skal være noget jeg (formoder at jeg) kan stå inde for, ligesom jeg skal føle at jeg har noget på hjerte i forhold til det givne produkt/brand og så skal det selvfølgelig have sin relevans her på domænet.
   Nogle af de samarbejder hvor det for mig bliver ret let at sige ja tak til en dialog er dem, hvor jeg kender produktet (for noget godt) i forvejen, som det for eksempel er tilfældet med nærværende blogindlæg. Jeg kendte godt iloveshoes.dk, som jeg reklamerer for i nærværende indlæg, i forvejen og derfor har jeg skrevet som jeg har 🙂
   Jeg håber det var svar nok; ellers er du velkommen til at spørge nærmere ind – og gerne med navn en anden gang, ik’? Det er lidt sjovere at svare til et “rigtigt menneske” 😉

 3. Hej Cana!
  Synes du skriver så hyggeligt og nyder at følge med – ift Vagabond støvlerne: Sidder de tæt om anklen? Jeg ved ikke hvor mange Chelsea støvler jeg efterhånden har prøvet, som bare sidder så pokkers løst om anklen, så jeg føler støvlen glider af når jeg går. Så ville lige høre om det også er tilfældet med Vagabond støvlerne?
  Hav en skøn weekend :)!
  Knus fra Maria

  1. Taaaak, hvor er du sød! De er ret smalle i modellen og jeg synes faktisk at de sidder ret godt til i anklen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven