mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #9

… Om det er et eller andet urinstinkt der gør, at jeg (og alle andre!) igen og igen vælger at troppe op i IKEA på den første lørdag i en måned. Jeg mener, den eneste jeg får løn fra er jo mig selv og jeg er derfor på ingen måder hverken mere eller mindre velhavende den pågældende lørdag end jeg er resten af månedens dage, hvorfor det altså overhovedet ikke giver mening at troppe op i det komplette virvar af damer med julelys i øjnene, mænd der halser bagefter og indkøbsvogne der ræser rundt og allesammen forsøger at komme først, lige præcis den dag.

… At det alligevel var ret godt timet med de is, som vi startede på, bedst som vi forlod varehuset og afsluttede bedst som vi kunne ane det sted vi havde parkeret bilen.

… Om Jens mon forstod hvad jeg mente, da jeg forsøgte at forklare ham hvad jeg mente, når jeg sagde at der var parkeringsanarki.

… Hvor meget det egentlig koster at producere den softice til en 5’er?

… Om jeg ville have været rig i dag, hvis jeg havde gemt alle mine 50-ører?

… Hvor meget det fylder, når man har opbevaringskasser stående i køkkenet.

… At jeg på ingen måder gider at slæbe opbevaringskasser i kælderen nu.

… Rødvin.

… Hvor meget det ville fylde i køkkenet, hvis jeg rent faktisk havde gemt alle mine 50-ører.

… At det nogle gange er fint nok, ikke at være rig.

… Om man egentlig ville handle ind i IKEA, hvis man var rig?

… At den i hvert fald ikke skulle erhverves på den første lørdag i måneden, hvis jeg nogensinde blev rig og skulle bruge en opbevaringskasse.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Er vild med tankestrømmen – har selv en tendens til at starte med en kop kaffe. I løbet af ingen tid har jeg både fået overvejet kaffeplantagens lønningsforhold, hvor meget regn der egentlig falder i løbet af Oktober og at jeg simpelthen skal tage mig sammen til at få ryddet op på loftet. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven