mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg tænker på #11

img_2323

… Hvor pokker jeg skal gøre af mig selv, når jeg om et par timer smutter til Ystad med en flok unge modeblogmodeller, hvor vi skal snage i Sandra Willers nye undertøjskollektion. Jeg mener, min krop er ikke just vendt tilbage til sin før-børn-stramhed efter mine graviditeter og jeg forventer at vi både skal i bade- og undertøj.

… At det er godt jeg er så høj, så jeg i det mindste kan stå bagerst, hvis vi skal tage gruppebilleder.

… At jeg vel sådan rent teknisk nærmest kunne agere en slags ydre silhouet for nogle af pigerne, hvis jeg stod bag dem.

… Den bøtte med syrlig stjernemix vi har stående ude i det gode køkkenskab, som jeg helt klart skulle have taget med. Sverige i et døgn er jo nærmest at betegne som en slags ferie, ik’?

… At jeg formentlig aldrig nogensinde igen kommer til at rocke denne slags bikiniunderdele (reklamelink), selvom jeg virkelig godt gad.

… At det trods alt hjælper på bikiniformen at jeg har fået en spraytan I går. Det gør i hvert fald strækmærker mindre synlige. Og mine tænder temmeligt meget hvidere, som måske kan agere blikfang, hvis jeg smiler stort nok, som på billedet ovenfor, for eksempel.

… Om jeg egentlig ikke har glemt at pakke tandpasta?

… Hvad jeg ellers har glemt?

… Hvor fuldstændigt vanvittigt det er, at vi allerede har samlet mere end 5000 kroner ind i min indsamling for knæk cancer, som I kan læse meget mere om HER eller støtte direkte HER.

… Om det mon var for overmodigt at sætte mit mål helt op til 10.000?

… At det kunnne være mega sejt, hvis vi rent faktisk ramte målet, fordi det kunne være så vanvittigt fedt at kunne give et ordentligt bidrag mod målet om at komme canceren bedre, hurtigere og endnu mere til livs.

… At naturen ganske enkelt er uretfærdig nogle gange.

… Hvor ligegyldig en indre konflikt om badedragt eller bikini pludselig kan virke.

… At det nok bliver badedragten. Mest fordi den er sort og fordi den eneste sorte bikini jeg har, efterhånden er et par numre for lille, hvilket på ingen måder er klædeligt til sådan én som mig.

… At det vigtigste vel i og for sig også bliver en god badekåbe. Og champagne. Altid champagne.

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. Kære Cana, jeg føler jeg har fulgt dig i tykt og tynd. Jeg elsker at stå op og læse hvad du nu har fundet på af sjove, vigtige eller finurlige sager. Jeg griner med dig, krummer tæer med dig, græder med dig, ser op til dine kloge beslutninger og valg bliver og mest af alt beundrer dig. Men til morgen med dit indslag her bliver jeg lidt ked og jeg tror ikke det er det du vil med opslaget? Hvorfor skal du nedgøre din fine krop så meget? Ok, du har en morkrop, derinde bag tøjet( du har modigt vist os dine mave) men den er så flot og det du har fået ud af den beriger jo dit liv i tusinde fold. Vær dog så modig igen at du ikke vrænger af din flotte krop. Du er høj, lækkert smil og smuk personlighed, jeg tror, at det ville være det vi havde set på billedet af dig i bikini og undertøj. Men nu vil fokus blive din morkrop. Og hvilken morkrop, jeg er da dybt misundelig!!! Jeg har store øjne og lækkert smil, men i forhold til din krop + 20kg så i dine øjne burde jeg jo nok tage badedragten og en sortsæk over mig på gruppebilledet. Drop mindreværet over din smukke krop. Vi elsker dig som du er, du er vores fanebærer af ypperste karat!! Så rejs hovedet måske ligge sug maven ind, men vær stolt af det du er, hele dig !!! Kram fra en morkrop

  1. Hvor ER du sød! Og ved du hvad? Jeg er SÅ glad for min krop og stolt over dét den har præsteret. Momentorisk føler jeg og endda som den mest heldige og sexede kvinde i verden – som for eksempel når jeg danser med Robbie Williams. Men når jeg stiller mig op uden tøj ved siden af en flok 20-Price modeller, så gør jeg mit bedste for at trække navlen ind 😉

 2. Hvis jeg må have lov at blande mig, kan jeg altså ikke lade være med at sige, at jeg synes, det er tegn på overskud og selv-kærlighed (hvis det ord findes), at Cana er selvironisk og tager pis på sin egen krop. For mig betyder det netop, at hun hviler i sin krop – hvilket jeg godt kan forstå, for den er satme sprød. 😉
  Jeg synes, det er befriende at kunne tale om sin krop med alle de skavanker, den har (for det har vi jo alle sammen – også folk, der ikke har født) i stedet for bare at tie stille, fordi man måske har mormorarme eller en pølse på maven.
  På den måde bidrager Cana lidt til en udbredelse af en mere normal opfattelse af kvindekroppen. Og ja, hun gør det i dette indlæg på en humoristisk måde, men i andre indlæg har hun jo behandlet emnet mere alvorligt. Og begge dele er ret skønt, synes jeg. 🙂

  1. Hov, jeg mente ikke at hun ikke måtte skrive om sin skavanker, tage pis på sine fejl eller skulle tie stille, så absolut ikke!! Nej elsker at læse om dem. Jeg ville bare sige at hun bestemt ikke skal stille sig bagerst i badedragt og skamme sig. Men at hun fortjerner at stå på første række i bikini alá “No body puts Baby in the corner” God onsdag

  2. Du er fan’me dejlig, Mette Marie! Og dig, Cecilie. Og I har helt ret – jeg er ret pjattet med min krop, men jeg er jo ikke helt blåøjet 😉

  1. Jeg er blevet sprayet lidt forskellige steder, blandt andet hos Shjé og Tanning Danmark. Jeg har været meget tilfreds begge de steder 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven