mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg tænker på #10

… Hvordan pokker jeg kan glemme at købe ordentlig kaffe med på kontoret, to dage i træk.

… Om der egentlig ikke også snart mangler toiletpapir igen

… Robbie Williams

… Og Thomas, naturligvis. Mest Thomas. Og en lille smule Robbie, som jeg skal se live på fredag.

… At jeg virkelig håber Thomas går videre på fredag – jeg kan næsten ikke klare det følelsesmæssige spektrum, mit hjerte ellers skal rumme på én aften. Robbie og exit. Det er et no-go.

… Om det forøvrigt er ved at tage overhånd herinde, det der Vild Med Dans. Jeg skriver vist ret meget om det for tiden, men det fylder eddermame også meget i vores liv lige nu. Men sig til, hvis jeg skal skrue ned, ik’? Eller op, selvfølgelig.

… De hanuta jeg købte i Tyskland forleden.

… At det i hvert fald ikke bliver bedre for mig, med den der kjole, jeg nævnte HER, hvis jeg spiser flere hanuta.

… Hvorfor jeg ikke for længst har købt denne taske, som på ingen måder ligner én der bare koster 199.- (reklame-link)

… At jeg helt klart skulle have taget hanuta med på kontoret. Det må jeg gøre i morgen.

… Om ikke jeg skulle tage en hjemmearbejdsdag snart. Sådan for at få bund i vasketøjet og den slags ikke-arbejdsrelateret, som altid ender med at blive mine – utroligt kedelige – overspringshandlinger, når jeg arbejder hjemmefra.

… Hvor vildt det er, at min chiliplante rent faktisk er begyndt at producere seriøst mange chilier. Særligt taget i betragtning, at den nærmest visnede lige efter den var flyttet ind.

… At jeg sgu da har taget snebolde med. Det er næsten ligeså godt som hanuta. Så mangler jeg bare kaffen.

img_2171

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

  1. Hvor kan jeg dog nemt følge din tankegang;-) Ha ha! Robbie, Hanuta vild med dans, Robbie, kaffe… fedt! For min skyld fortsætter du bare med at skrive om det der falder dig ind, lige som du jo plejer;-) Er det Thomas der skal danse når Robbie synger? For hvem ville du så egentlig holde mest øje med😉

    1. Ha ha, dét er et godt spørgsmål!! Jeg ved faktisk ikke hvem der skal danse imens – jeg mistænker måske, at han optræder uden nogen der danser til, for ellers, netop som du siger, bliver det formentlig temmeligt svært at holde fokus på danserne 😀

  2. Det er lidt til det store side med vild med dans, som jeg ikke ser – eller gider at se 😉
    Fint nok når det virkeligt er vildt, eller dagen før.

  3. Temmelig meget vild med dans når man aldrig kommer til at se det – selvom de indlæg samtidig giver et fantastisk indblik i det engagement du ligger i Thomas’ liv…

  4. Jeg ser ikke Vild med Dans – men jeg nyder alligevel at læse dine indlæg om det 🙂 Det er jo det, der fylder lige nu, og jeg elsker hvordan din kærlighed til Thomas virkelig stråler igennem 🙂

    PS. Jeg tror da nok lige jeg skal i Netto efter snebolde 😍

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven