mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

JEG HAR DANSET MED ROBBIE WILLIAMS!!!

img_2215

HOLD. NU. KÆFT. for en vanvittig aften, mand!!! Min krop bobler som var den fyldt med den pureste champagne og jeg fatter ikke en bjælde af hvad der lige er sket. Thomas og Mie gik – gudskelov – videre og JEG HAR DANSET MED ROBBIE WILLIAMS! På live-tv og for fuld rabalder. Jeg er jo heeeeelt færdig over det. Arghmen altså, I am one lucky woman og for fanden hvor er jeg glad for alle de mange billeder, snaps, beskeder og hilsener jeg har modtaget. TAK! Jeg elsker jer og LOVER at skrive meget mere i morgen, men nu skal jeg altså lige have en drink – og en svingom med min mand.

Læs også: Sådan var det at danse med Robbie Williams

Skriv din kommentar

Kommentarer (41)

 1. Mega fedt!
  Lige da jeg så det her billede ovenover tænkte jeg: det var da godt nok en kort kjole – men friskt! Indtil jeg fandt ud af, at det lyse stykke bag dit rigtige ben er gulvet! Syntes det lignede, at du dansede i en bodystocking af en art og svejer meget i lænden. Kan du se hvad jeg mener?
  Bare det var mig på det dansegulv!

 2. Det er ikke for at være en stemningsdræber, men NØJ hvor vi krummede tæer os der så det her. Pinligt pinligt pinligt at du blev stående og hujede og dansede i udkanten af scenen efter han gik fra dig 1.gang og blev der hele sangen. Du fik vidst også kommentaren: I love you, but I Think you should start seeing other People – ergo smut ned med dig nu..

  1. Haha så enig, virkelig pinligt men forstår dig jo godt – det er for fanden Robbie – men ja, du var aaaalt for meget og skulle seriøst ha’ sat dig ned 😂😂😂😂

  2. Hold da op en usympatisk kommentar! Ville du selv være total cool hvis dit største idol bød dig op til dans? Tror de fleste af os ville reagere nøjagtig som Cana! Misundelse er en grim ting!

   Du var for sej Cana! 😀

  3. undskyld det er ikke for at være en stemningsdræber, men måske er det sådan noget at du skal tænke og ikke skrive her, for hvad skal Cana dog bruge det til nu? dansen er slut og hun fik den fedeste oplevelse! den kommentar er unødvendig. God weekend

  4. Jeg forstår mig simpelthen ikke på mennesker som dig Anne..
   Hvorfor er det lige at du føler behov for at komme med din negative kommentar?
   Du er berettiget til at tænke hvad du vil, men hvorfor sige det hvis det ikke er noget pænt?
   Det er jo kun til at gøre folk kede af det og helt ærligt, hvorfor dog såre andre mennesker?

  5. HAHAHA!!!! Det kan godt være at nogle af jer synes jeg var pinlig, men jeg har danset med Robbie Williams (!!) og jeg har ikke i sinde at fortryde et sekund, fordi andre synes det var pinligt 😀 Det var FANTASTISK!

 3. @Anne Ja, det var da en nederen kommentar. Lad dog Cana nyde sit øjeblik.

  @Cana, det så ud til at du/I havde en fest! Fedt at du gav den gas 😀 you go giiiirl!

 4. Nåhhhh Anne og Line er rønnebærerne surer. Typisk dansk altid at nedgøre istedet for at hylde spontaniteten. Godt gået Cana,

 5. Kære Cana.
  Jeg så desværre ikke programmet i dag, så jeg skal ikke kunne udtale mig om det, kune kommentere på de andres kommentarer. Men ud fra de kommentarer der er kommet, så stod du der måske lidt længere end andre (de perfekte der aldrig laver fejl og de som har brug for at fortælle alle andre om ens fejl så de selv har det bedre) ville ha gjort, men altså hvem havde ikke gjort det. – Det var Robbie!!! 😍Husk på, misundelse er en grim grim ting. Nyd den fedeste oplevelse, jeg er sgu også misundelig – men på den fede måde 😊

 6. Håber du har haft den fedeste aften – og fedt at Thomas og Mie gik videre.
  Sjovt som man hører hvad man vil – jeg syntes det lød som om Robbie sagde: I think we should stop seeing other people. – jeg ville bare ønske det havde været mig – du er da SÅ heldig

  1. Han sagde noget i retningen af “I like you, but I think you should start seeing other people”.
   Flot danset, Cana. Jeg kunne ikke lade være med at grine af det hav af følelser, du vidste, fra overraskelse og vantro til ren glæde.

 7. Fuck hvor er det sejt! Og Wuhuuu hvor er det fedt med TV2 play, har lige set det et par gange😊 Fedt de også gik videre men endnu mere fedt med Robbie! De fleste havde blevet stående i håb om et kram til eller dans. Du er så sej! Det gad jeg sgu også godt!😊😊

 8. Du var da også for lækker – den havde han set 😉
  Nyd aften, champagne, din skønne danse mand og partyyyy 🎉

 9. Til lykke med Thomas og Mie! Jeg tænker da , at det var indstuderet og aftalt- men en mægtig charmerende ide!

  1. Indstuderet med Robbie Williams???? Den største stjerne hvad angår, totalt at gøre som han selv vil og hvornår han vil – vist en lille smule rønnebær😖

 10. Hvor viiiiiiiildt!!!! Jeg sad bare og råbte. ‘Det er jo CANA, hold kæft hvor er hun heldig’. Og det er du jo. Jeg ville SÅ gerne ha været i dine sko igår. Og selvfølgelig også stort tillykke til Thomas og Mie 😊😊

 11. Altså, når nu din skønne mand danser med en anden skøn kvinde, så det da fedt at kunne tage sig en dans med Robbie. 🎉
  Skønt du blev stående, så han kunne sige tak for dansen.

 12. Hvor ee du vild Cana!!! Jeg så det i går og tænkte bare “Whaaaaaat” – jeg er både misundelig og under dig det 😉

  Jeg har dog et spørgsmål: hvilken neglelak havde du på i går, fredag?

 13. Så fantastisk!! Og føj jeg er misundelig!!! Du var skøn!!! Se dit smil! Og se da Robbie opdager du stadig står der! Det er sgu da ikke pinligt! Han smiler og kommer over til dig igen!! Kan INTET pinlig se i det! Men en masse smil og glæde!! Fedt fedt fedt!!!!!! Mega go’ karma herfra og god lørdag til dig og din familie 🙂

 14. FUCK… Jeg er dybt misundelig. Du så godt ud på det gulv, sammen med selveste Robbie Williams. Dejligt at din mand og Mie gik videre, vi hepper på ham herfra.
  Rigtig god weekend til dig og familien

 15. Du skulle overhovedet ikke have sat dig ned! Det var så COOL, at du blev stående og fik en dans mere! Det er det, der gør dig til den helt rette støbning til sådan noget. Andre havde måske været “fnis” og sat sig ned, men næ nej, du ejede den performance sammen med Robbie. SÅ COOL, unge dame!!!

 16. Så fedt at se din reaktion da Robbie bød op til en svingom👏🏼👏🏼 Du er simpelthen så sød og skøn Cana❤️ Trist at alle ikke bare kan dele din glæde, eller bare holde deres surstråling inde i dem selv😕

 17. Du var så sød, naturlig og begejstret – fantastisk at du fik den oplevelse! Og hvor er visse mennesker dog pinlige selv, trist at man ikke kan unde andre en god oplevelse…

 18. ❤️HOLD nu kæft …. INTET kan nogensinde slå dig ud fra nu af – ligger med meget seriøse tømmermænd og er stort set kureret bare af at SE på jer på tv – du har RØRT ved ham ! Fuck hvor er han lækker 😜😜

 19. Jeg må indrømme, at jeg også syntes det var lidt pinligt at du ikke satte dig ned igen,… men ved du hvad, efter at have læst det her indlæg og set dine kommentarer, så syntes jeg fandme du er sej…. Du er fucking ligeglad med vores borgerlige, kedelige tilgang til tingene.. Og DET elsker jeg, du får min fulde respekt, jeg ville ønske at jeg var mere ligesom dig 😊

  PS. Og det var sgu sjovt at se dig danse i dit sexede, labre outfit, men tasken den havde du ikke lagt, det var en sjov mormoragtig kontrast 😋😉

 20. Jeg SKRALDER grinede bag skærmen derhjemme – efter at have læst dit foregående indlæg, Thomas’ kommentarer og Robbies fede optræden. Det var konge.

  Tak for dig, Cana. 😊

 21. Fuuuck hvor et du sej 😃😱 👐👐 duftede han godt?😅
  Og det der med at sætte sig ned igen – pfft. Kan slet ikke forstå hvorfor andre ikke rejse sig op og dansede med. Det er simpelthen så forfærdeligt at skulle holde glæde, rytme og begejstring tilbage ved at sætte sig ned til god livemusik. Livet er simpelthen for kort til ikke at udtrykke livsglæde gennem dans (hilsen hende som nu er kræftfri og aldrig har danset så meget som nu 😅👐💃)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven