mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #31 med en masse mere end bare den der dans

Der har selvfølgelig også været andet på programmet i den forgangne uge, end den dér dans, der henover weekenden har fyldt en del, både her på domænet og rundt om på diverse danske nyheds- og sladdersites.

I ugens løb har jeg… 

… Været til en eventyrlig middag på Nimb, hvor Disneyland Paris havde inviteret mig på traditionel dansk julemad, hvor jeg for første gang i lang tid, ærgrede mig gevaldigt over, at jeg helst ikke spiser kød. Det bliver jeg næsten nødt til at lave om på til jul.

… Tilsyneladende og ganske ubevidst snydt mine børn til at tro, at vi har haft besøg af julemanden efter førnævnte middag, som jeg skrev om HER.

… Holdt møde med en gulvmand, som jeg håber kan fixe vores temmeligt grimme gulve. Umiddelbart virkede han dog en smule pessimistisk omkring projektet, så nu må vi se. Ellers gør jeg det sgu selv. Måske.

… Meget apropos gør-det-selv, endelig fået sat hylder op i Andedammen, efter jeg på en solskinsdag fik nosset mig sammen til at købe de rigtige skruer.

… Holdt en fridag med Jens, som trængte til nyt tøj, som han åbenbart er blevet så stor at han selv vil vælge.

… Spist temmeligt meget kage.

… Vist lidt af Andedammen frem HER.

… Modtaget virkeligt mange og virkeligt gode ansøgninger til jobbet som piccoline inde i Andedammen, som jeg skal bruge dagen på at evaluere og sortere sammen med Cecilie.

… Brugt virkelig meget tid på at læse alle de fine navne igennem, som I bidrog med i indlægget HER.

… Jo altså danset med Robbie Williams – ikke at jeg tænker det er gået nogens næse forbi, men jeg synes godt det tåler gentagelse, omend jeg lover snart at klappe kaje.

… Vist nok også kysset Mie Moltke på munden, efter hun og Thomas gik videre i fredags. På den ikke-lesbiske måde forstås, så vi ikke risikerer igen at ryge i vælten med en omgangs trekantsdrama. Jeg tror bare at jeg var så pumpet med adrenalin og så lykkelig og lettet over at de var gået videre, at jeg gav hende en trutter lige midt på munden.

… Stadig ikke rigtigt kunnet nyde alkohol, ovenpå mine tømmermænd i forrige weekend, hvilket naturligvis gav mig en temmeligt lækker lørdag, fordi jeg udover søvnmangel var i nogenlunde topform på trods af dansefest aftenen forinden.

… Alligevel spist burgere to dage i træk, fra to af mine favoritsteder når det kommer til veggieburgers. Østerbros Originale Burgere og Grillen på Nørrebro – sidstnævnte, som er overdrevet lækker, når man er til snask, smag og bløde boller. Uhm!

… Haft mine drenge med ude og skyde et par outfitbilleder, som kommer på bloggen om et par dage, hvor de forlangte også at få lov til at komme foran linsen – naturligvis til min store fornøjelse! Og ja, de har selvfølgelig selv valgt det tøj de har på; det må man nemlig gerne hjemme hos os, så længe det passer til vejrforholdene.

… Tippet om tøj der er godt til at skjule topmaven.

img_2227 pa076547 pa236955 img_2244 pa236942

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Jeg ved ikke om du har skrevet det før, men hvordan kan det være at du ikke spiser kød? Gør Thomas og børnene? (Og jeg spørger på en helt aldeles ikke-dømmende måde, er bare interesseret 😉)
  Og svælg endelig noget mere i Robbie-dansen, det er sgu da alt for fedt!!!! 😊

  1. Jeg tror faktisk aldrig jeg har skrevet så meget om det, fordi jeg er bange for at nogle føler at jeg “prædiker”. Jeg har fravalgt kød af miljømæssige årsager og selvfølgelig fordi jeg ikke føler at det er et stort afsavn for mig 🙂 Havde jeg været typen der elsker røde-bøffer, var jeg nok gået lidt “mildere” til værks med et par kødfrie dage om ugen, men for mig fungerer det fint at leve kødfrit 🙂
   Børnene og Thomas spiser kød. Drengene primært i institutionen og Thomas primært til frokost. De spiser kun kød til aftensmad, når vi bestiller take-away 🙂

   1. Tak for svar 👍🏼 Du nævner det bare ind i mellem, så det var interessant at vide. Og der er helt sikkert nok nogle der vil føle det som prædiken hvis du gjorde mere ud af det, men der er dog efterhånden mange der gør det af den årsag 👍🏼

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven