mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #28 med boligændringer og kvalitetstid

Selvom der har været masser af se til, rent arbejdsmæssigt, så har det alligevel været en uge i familiens tegn, hvor jeg har haft masser af kvalitetstid med mine drenge, som nu engang er dét jeg allerbedst kan lide.

I ugens løb har jeg…

… Fået lyst til at tage på krydstogtferie, efter at have haft været en tur ved Langelinie, hvor det pludseligt virkede enormt fristende at bo på et luksusskib ét eller andet varmt sted i verden. Da jeg samtidigt spurgte Snapchat om dén slags var fedt, fik jeg simpelthen så vanvittigt mange positive svar retur, at jeg nu er overbevist om at der være noget om snakken.

… Fundet det fineste karlekammerskab i vores storskrald og endnu engang haft optur over at være flyttet til byen.

… Endelig fået gjort alvor af snakken og holdt møde med det køkkenfirma som vi er næsten overbeviste om, skal renovere vores køkken.

… Været i IKEA intet mindre end to gange. En gang hvor jeg fik optur over min kvittering, som I kan læse om HER og én gang på flytte- og lønningsdag, som virkelig var dumt. Læs mere om det HER.

… Været til generalprøve på Vild Med Dans sammen med Jens, som uden at blinke mente, at Thomas var den bedste og at han ville have givet ham hundrede point, hvis han var dommer. Jeg er tilbøjelig til at være enig; i hvert fald synes jeg Thomas er dén med mest charme!

… Udgivet et meget holdningsbaseret indlæg, som jeg frygtede at blive haglet ned for. Heldigvis viste det sig, at det modsatte gjorde sig gældende. Se indlægget HER.

… Været til lanceringen på Maja Vases nye kogebog, Majas Desserter, som jeg allerede har smagt et par af kagerne fra og de holder altså mere end hundrede! Wauw.

… Modtaget de sejeste sko (i en reklamegave) fra Re:Designed by Dixie, som jeg mistænker kommer til at blive nogle af mine efterårsfavoritter.

… Brugt en formiddag i svømmehallen sammen med mine drenge. For fanden, hvor er det hyggeligt at bade med (mine) børn. De skriger af glæde hele tiden og det er svært ikke at lade sig rive med at deres begejstring.

… Været til gallapremieren på Snowden, som jeg endte med at skrive et indlæg om HER.

… Kørt til Greve hvor Thomas og hans kompagnon Carl Quist Møller spillede (og fortalte og tegnede) til børnekoncert med “Bare Kald Mig Tofte”. Jens sad forrest og sang med på alle sange, imens Peter sad på mig og lod sig lulle ind i sin middagslur, imens jeg kunne nyde musikken, stemningen og det væld af følelser der florerede blandt publikum.

… Opdaget at man i dag kan spare 20% på alt overtøjet HER (affiliate link) hvis man bare køber for minimum 999.- og bruger rabatkoden JACKETS20 før betaling.

… Netop erfaret at man også kan få 200.- rabat på børnesko HER (affiliate link) hvis man køber for minimum 999.- og bruger rabatkoden BOOTS200

image image image image image image

image

image image image image
Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven