mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hvem er mest läker?

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 12.32.11 Annonce

Kalder alle barnlige sjæle med hang til nuttede babyer og sjove konkurrencer! Jeg har noget godt i ærmet til jer, der ligesom jeg godt kan lide en god omgang for-sjov-konkurrence, som med garanti kan give et smil på læberne.

Ligeså længe jeg kan huske, er jeg på den ene side konstant blevet mindet om hvor smukke vores svenske naboer er, imens jeg på den samme tid har hørt deres udseende omtalt i nedladende fraser som “sikke dog noget værre svenskerhår” og jeg synes derfor at det er eddergodt fundet på af Läkerol at lave en lækker-test, med fuldstændigt neutrale dommere; nemlig babyer.

Studier har tilsyneladende vist, at babyer bruger længere tid på at kigge på dét de finder attraktivt; en egenskab som jeg er helt og aldeles pjattet med, for livet ér da for kort til at bruge tid på dét man ikke bryder sig om og som samtidig viser sig at være ganske effektiv i vurderingen af hvem der er smukkest. Svenskere eller danskere. Især, hvis man tager undersøgelsen med et gran salt – eller spiser Läkerol til, om man hellere vil.

Og her kommer I altså ind i billedet, for i følge det hidtidige studie hvor man har været på gaden i henholdsvist Stockholm og København og parre et masse forskellige mennesker til fremvisninger for de benhårde babyer, er svenskerne altså blevet erklæret smukkest og dét kan vi da næsten ikke have hængende over os, hva’?

[vidcore vid=”tUc7vK8f”]

For at teste min egen dagsform, stillede jeg Jens et par – måske ledende – spørgsmål:

Hvem tror du er smukkest? Mig eller en svensker?

Dig, selvfølgelig. Og Rie. (Rie er Jens’ store kusine, red.)

Men tror du ikke der er nogle svenskere der er smukkere end mig? 

Nej da. Jeg kender i hvert fald ikke nogen svenskere. 

Ved du egentlig hvordan en svensker ser ud?

Nej, men hvis de er søde, er de pæne, ellers er de ikke. 

Jeg tolker naturligvis Jens’ svar som at jeg kommer til at klare mig udmærket i läkertesten, som går LIVE onsdag d.12.oktober, hvor alle har mulighed for at uploade sit billede, som hvis det bliver udvalgt, vil blive bedømt live af de nuttede dommere, som dømmer så mange ansigter de kan, afhængigt af humør og dagsform. Den slags er selvfølgelig ikke til at foudse med små børn og konkurrencen skal selvfølgelig være sjov for alle.

Det er desværre ikke alle, der uploader et billede, der kommer med i LIVE-testen, fordi billederne skal matches således, at man dyster mod en svensker, der ligner en selv, men alle der uploader et billede er med i konkurrencen om 8x 1 års forbrug af Läkerol.

Jeg har selvfølgelig for længst signet mig op i konkurrencen med det läkreste billede jeg lige kunne komme i tanker om og så går jeg nu og håber på, at hvis mit billede bliver udvalgt, at jeg så kommer til at appellere mere til babyerne end min svenske lighedskvinde. Skynd jer ind forbi HER og vær med – det bliver sjovt og hey, enhver chance for at vinde snolder har altså bare at blive grebet.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven