mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Gode støvler til aktive drenge


pa066535 Annonce

Han kom kun lige ind ad døren, efter Thomas havde hentet ham og Peter ovre i institutionen, da han råbte: “Mor, de her er bare de bedste støvler jeg nogensinde har haft!” 

Drengene har for nyligt fået nye vinterstøvler fra Ecco, som de altså ingenlunde har villet vente med at tage i brug, selvom det vel teknisk set stadig er lidt tidligt at skifte til andet end højest et par thermostøvler. Faktisk er Jens blevet så glad for sine, at han siden han fik dem for nogle uger siden, ikke har villet gå i andet. Overhovedet. Til gengæld har jeg ikke fået lov til at tage andre billeder af ham iført skoene, end det ene billede her ovenfor, og altså, det er selvfølgelig ham der bestemmer hvor lidt eller hvor meget jeg må tage billeder af ham og i virkeligheden gør det mig bare stolt, at han har så meget integritet, at han kan sige nej, når jeg spørger om jeg må tage et par billeder ham i de nye støvler.

Peter derimod elsker at stå foran kameraet og så snart der bare er den mindste vandpyt udenfor, springer han glad og begejstret i støvlerne, som han, selvom de er med et solidt voksetillæg og temmeligt højt skaft, tilsyneladende har ligeså fin bevægelighed i, som han har i sine almindelige sko.

Således tog jeg nedenstående billeder af Peter iført sine nye støvler, da han forleden var en tur med mig rundt i København, da vi holdt en hyggedag, bare os to.

Selvom det tidspunkt hvor det allermest føles som om mit hjerte bliver for småt til al den kærlighed der bruser rundt inde i det, er når mine børn leger, griner og krammer med hinanden, så er der altså noget helt særligt over de dage, hvor jeg har dem lidt på enmandshånd. Det er overmåde hyggeligt!

pa096628

Jeg har, for lige at vende tilbage til støvlerne, altid syntes at det var lidt svært det der med børnesko, fordi børns fødder er så bløde og sårbare. De er stadig under opbygning og det er derfor – selvfølgelig, fristes jeg til at sige – ekstra vigtigt med sko der passer til børnenes fødder og som følger fødderne, når barnet bevæger sig. Skoene skal jo helst ikke være nogen hindring for at børnene kan hoppe i vandpytter, klatre i træer, cykle, løbe og i det hele taget lege, som børn gør.

Uden at være ekspert tror jeg virkelig det er nogle gode støvler, mine drenge har fået sig og når jeg klikker mig ind på børneuniverset på Eccos hjemmeside HER, så får jeg bare bekræftet min antagelse, når noget af det første der fanger mig, er teksten “…Vores modeller er bygget til aktive børn. Det bedste fodtøj til alle årstider.” Det er jo dét det handler om, når det kommer til vores børn; at de skal have sko og støvler der styrker deres motoriske udfoldelser, frem for at begrænse dem. Deres fødder fortjener kun det bedste.

pa096630

Støvler magen til Jens’ kan (ses og) købes HER

Støvler magen til Peters kan købes HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Enig! Vores børn har altid Ecco vinterstøvler. De sidder godt på foden, og de har aldrig haft kolde fødder 👍🏻😊

    1. Hvor er det godt at høre! Det er nemlig første gang vi har Ecco vinterstøvler til børnene, så jeg er ret spændt på hvordan de klarer frosten, når den kommer 🙂

  2. Vo havde også Ecco til vores sidste år, og har altid været fan af derea kvalitet. Men jeg synes han fik kolde og klammefødder i dem. Så I år prøver vi et par vinterstøvler fra Superfit i stedet for 🙂

    1. Øv hvor ærgerligt. Jeg har ellers hørt meget godt om Ecco, så jeg er ret spændt på at se hvordan de er til vinter 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven