mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Glade fødder i hverdagsstøvler og en vinder

PA036330 Annonce

Det er nu lidt over en uge siden jeg startede med at bruge den nye Scholl GelActive Work sål i nogle af mine hverdagsstøvler og jeg må altså sige, at jeg er imponeret. Det er simpelthen så rart at gå med sålen, at jeg er nødt til at investere i nogle flere af dem, så jeg kan have dem i flere af mine sko. Sålerne kan selvfølgelig godt flyttes rundt, men fordi man jo klipper dem til efter de enkelte sko, er det næsten nemmere at have flere såler.

Jeg brugte blandt andet sålerne i min tur i IKEA forleden, hvor der var så usandsynligt mange mennesker, at dét der i virkeligheden bare skulle have været en smuttur, nærmest endte med at være en heldagsudflugt, hvor jeg vandrede rundt med mine børn både i hænderne og i favnen, uden at mærke det mindste til mine fødder. De er virkeligt gode de her indlæg og jeg kan altså klart anbefale dem til både hverdag og arbejde.

Den eneste anke jeg har i forhold til sålerne er, at de selvfølgelig fylder lidt i skoene, hvorfor de altså udelukkende kan bruges i sko og støvler, hvor der i forvejen er god plads. Hvis skoene i forvejen er til det mindste, så bliver de simpelthen for små, hvis man kommer et par såler i dem, men det siger selvfølgelig sig selv. Samtidig er sålerne en lille smule varme at bruge, men det tænker jeg kun er godt her hen imod vinteren.

Heldigvis køber jeg også altid mine vinterstøvler et halvt til et helt nummer for store, så det kommer til at være helt perfekt med en dejligt varm og blød sål, som kan holde fødderne glade!

PA036331

Støvler ASOS 649.- HER (affiliate link)

I mit forrige indlæg om indlægssålerne fra Scholl afholdt jeg en konkurrence om en masse lækre fodplejeprodukter, som Line Wulff, der skrev at hun er den glade indehaver af en imponerende skosamling på hele 77 par, har vundet. Det var endnu engang en fornøjelse at afholde en konkurrence, fordi så mange af jer deltog.

Hvis I også har fået lyst til at erhverve jer et par indlæggssåler, kan de købes i en pokkers masse fysiske butikker og online HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven