mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fra en flad bagdel tungt placeret i en blød sofa

Jeg er ikke helt klar over hvordan eller hvornår det er gået til, men jeg mistænker, at Peter endnu engang har lusket sig til en lille session med mit kamera, som altså havde omtrent tredive (næsten-ens) nærbilleder af vores sofabord liggende på kamerarullen, da jeg åbnede den her til morgen. Fuldstændigt irrelevant i øvrigt, men endnu engang – synes jeg – ret fint. 

img_2424

Indlægget indeholder reklamelinks

Det var egentlig meningen at jeg ville have ryddet lidt op i lejligheden, som i de seneste uger har fået lov til at blive mere og mere tilgroet i bunker og stakke, som i går kulminerede med, at vores i øvrigt temmeligt store knagerække i entréen bukkede under for presset og faldt ned, men da klokken var et par minutter over ni og jeg var kommet ud fra børneværelset til en masse beskeder om, at min kjole netop havde været i fjernsynet sammen med Niels Olsen, blev min bagdel simpelthen for tung til at kunne svinge mig nogen som helst andre steder hen, end ind på sofaen. Her tilbragte jeg aftenen med et halvt øje på Knæk Cancer og resten på en pokkers masse forskellige rejser, som vi altså stadig ikke – til trods for at det efterhånden er længe siden jeg skrev at nu ville vi også snart beslutte os for noget – har fundet en løsning på. Jeg er måske gået tilbage til at vi skal rejse henover jul; mest fordi det faktisk var et kæmpe hit det år vi holdt jul d.23.december og jeg derfor tænker, at vi jo kan gøre noget af det samme i år – måske bare et par dage tidligere endnu. Måske.

Jeg synes altid at de lidt længere rejser er en lille smule svære at planlægge, for hvis man som en familie på fire betalende, gerne vil afsted i mere end en uge til et sted hvor der både er lækkert og varmt og luksus og strand, imens det er vinter herhjemme, så snakker vi jo nærmest en investering på den forkerte side af 50.000.- og til de penge, skal det edderbroderemig også være i orden, det sted man så kommer hen. Ja, måske er det bare mig der har et forkvaklet (og særdeles sønderjysk) syn på, hvad ting koster, men jeg synes altså at den slags penge er vanvittigt meget at smide efter en rejse (og efter alt muligt andet), især fordi det kan være en kæmpe jungle at finde rundt i hvad man så skal vælge og hvorfor det ene valg er bedre end det andet.

Yikes, mand!

Egentlig tror jeg stadig ikke jeg er blevet klogere, men til gengæld er jeg blevet endnu mere rejselysten og – selvfølgelig – en kjole fattigere. Den føromtalte kjole var jo dén jeg havde på, da jeg dansede med Robbie i forrige fredag, som jeg havde sat på auktion på min facebookside og bedst som Knæk Cancer-showet startede, ringede jeg ind og fik mig en sludder med Niels Olsen, hvis næse det tilsyneladende var gået totalt forbi, både at Robbie havde været en tur i Vild med Dans og i særdeleshed, at jeg havde haft den ære, at danse med ham. Ikke desto mindre fik vi en hyggelig snak og jeg fik doneret pengene jeg fik for kjolen. Og altså, det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg selvfølgelig havde håbet på, at beløbet ville komme en lille smule højere op, end de 750 kroner kjolen blev solgt for, men med dét lagt sammen med beløbet fra min indsamling, så er jeg mere end godt tilfreds med mit (eller altså, vores!) bidrag til Knæk Cancer, som endte på 6450 kroner ialt. For pokker altså! Et kæmpe stort tak til alle jer, der har støttet op, både her og der – I er nogle uselviske stjerner og jeg er vild med jer!

Nu hvor jeg har bortauktioneret min kjole i den gode sags tjeneste, tænker jeg at det vel næsten må være legitimt at gå på udkig efter en ny. Der er i hvert fald kommet en ledig bøjle i skabet, som kalder på at blive fyldt! Og som en lille ekstra søndagsservice, kan jeg i samme åndedrag berette om, at der er gang i den hos boozt.com, hvor blandt andet denne megapopulære t-shirt kan fås til en besparelse på 25%. Det nytter ikke for mig, at hænge lige nøjagtig dén på min tomme bøjle, da jeg allerede har den i den lyserøde udgave, men sammen med den, er der heldigvis også en pokkers masse andet lækkert på udsalg, så mon ikke man skulle kunne finde noget blandt alt det til damerne HER og måske også lidt efterårs- og vinterkup til børnene (hvor der er masser af støvler og overtøj på bud) HER.

Med dét, håber jeg at I får en skøn, skøn søndag og at solen vil bryde igennem skyerne, uanset om det er dem i hovedet, dem i entréen, som hjemme hos mig, eller dem på himlen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Haha jeg elsker at Niels kaldte dig en “pige” .. En pige har lige ringet ind og hun havde danset med Robbie 😂😂😂

  2. Hvis man har mod på at tage længere væk, kan Bali være et bud. Det er vanvittigt billigt at være der, der er strand, sol og vand, og de lokale er flinke og rare.:-)

  3. Hej Cana. Vi har netop planlagt en 4 ugers rundrejse i Thailand med 3 børn, i samarbejde med Unique-Travel. Prøv at Google det. De yder super service til en formidabel pris. Du kan også give dem et ring og få en uforpligtende snak. De sammensætter rejsen lige efter hvad man ønsker. De sammensætter også rejser til andre steder end Thailand 🙂 vi synes det var en ret uoverskuelig opgave at løse selv, og Ricko fra Unique-Travel er sammensat en super fed rejse til os 🙂

      1. Pudsigt; mens jeg læste indlægget tænkte jeg at jeg da helt sikkert skulle anbefale Unique Travel så 😉 så jeg istemmer “koret” og siger, at de altså kan strikke super gode og budgetvenlige rejser sammen!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven