mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Garderobe: Mine seneste køb med 20% på det hele

Det er ikke så længe siden jeg lagde en temmeligt stor ordre hos én af mine favorit shops og jeg har derfor spækket nærværende indlæg med mine seneste tøjkøb – hvor blandt andet mit “Robbie-outfit” faktisk også var med. Jeg shopper altid lidt rigeligt, når det foregår online, fordi jeg stort set altid ender med, efter at have prøvet tøjet på, at sende noget retur igen, så bare rolig – det er ikke sådan standard at jeg køber så meget til mig selv ad gangen. Selvom jeg virkelig godt gad!

Der er lidt forskelligt og altså, skal vi lige blive enige om, at vi ikke griner af hinanden? For altså, selvom jeg gerne deler alt muligt lummert med jer, så er det alligevel en liiiille smule grænseoverskridende, at dele den allerførste vare i min indkøbskurv herinde.

Som en lille bonus er der 20% på alt hos asos.com, hvor alt tøjet er købt, med koden MAJOR20 – også på i forvejen nedsatte varer – fra nu og indtil i morgen d.1.november klokken 09.00.

asoskoeb

– REKLAME LINKS –

/1 Yeeees, den er god nok. Det er “nipple covers”. Altså, små plastre – uden plaster i midten – til at sætte henover brystvorterne. Det er ski’e smart, hvis man skal have noget tøj på, hvor man ikke kan have bh på indenunder og hvor man måske ikke har lyst til at flashe om man fryser eller ej. En pakke med 10 sæt kan fås HER

/2 Denne mininederdel er så basic som noget kan være og jeg købte dne faktisk mest til at kunne tage under et par af kjolerne, hvis nu de skulle vise sig at være kortere end hvad dydigt ville være. Find den HER

/3 Denne lille frække sag er smadderfin og altså både lidt fræk og ret basic på samme tid. Den var desværre ikke smal nok i bunden til at kunne sidde til omkring mine lår, så jeg har sat en lille elastik i kanten, som har gjort at den giver mig en lidt finere figur. Jeg tænker at den både kan bruges uden noget under, som på billedet, men også med fx en stram rullekravetrøje under, så den både bliver mere dydig og mere varm. Find den HER

/4 Det kan efterhånden ikke komme bag på nogen at jeg er ret meget fan af shape-wear og disse spanx er ingen undtagelse. De er ski’e gode, lette at få af og på, når man skal tisse og så er de til at betale. Find dem HER

/5 Denne er ubetinget det bedste køb af dem alle. Den er så blød og lækker og jeg har allerede haft den på virkeligt mange gange. Faktisk nærmest hver gang jeg er hjemme uden andre planer end at passe mine drenge, hopper jeg i den. Find den HER

/6 Jeg købte faktisk kun disse, som reserve, hvis nu jeg ikke ville bryde mig om nummer 10. Derfor har jeg end ikke prøvet dem på, men altså, hvis de kan løfte min numse bare i nærheden af modellens, så er de jo fantastiske! Find dem HER

/7 Den er mega oversize og mega sej, selvom den måske ikke er den bedste til min kropsform, men altså, jeg tror jeg beholder den. Find den HER

/8 Som den mest elegante i flokken er denne bluse/kjole med flæser. Den har den smukkeste blå farve og så ser den afsindigt dyr ud, selvom den faktisk er ret billig. Jeg er vild med den og I kan finde den HER

/9 Okay, da jeg skrev at nummer 5 var det bedste køb, var det fordi jeg havde glemt denne bluse. Den er fantastisk! Den er både fræk og elegant og så fjerner den altså min lille topmave helt og aldeles. Den er såååå god! Find den HER

/10 De meget efterspurgte strømpebukser, som desværre er udsolgt. I kan kigge nærmere på dem HER, og hvis det kunne friste, er jeg også ret pjattet med disse.

/11 Den siddder simpelthen så pænt og er så mega sej med enten en bikerjakke eller en blazer over og jeg har altså ret meget optur over denne t-shirt. Find den HER

/12 Her er den så. Kjolen jeg havde på, da jeg dansede med Robbie Williams. Den er super skøn og jeg trak faktisk i den, fordi den er så mega behagelig og bare gør noget lækkert, uden at være noget særligt. Så meget, at jeg overvejer om jeg er nødt til at kæbe mig en ny, nu hvor jeg har givet min væk. Find den HER

Hele moletjavsen kostede sammenlagt lige knap 2500.- og når man køber for mere end 499.- er der fri levering og retur, så jeg synes faktisk at det var temmeligt billigt sluppet for så meget lækkert. Og så går jeg og lurer ret seriøst på denne megavamsede frakke, som ville være perfekt til vinter – og med 20% rabat, skulle man jo næsten være et skarn, hvis ikke man slog til, ik’? Der er vist også udsigter til sne snart og alt muligt 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven