mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Åh, hvor jeg tudede

img_2421

Det var kun med en lille snert af hovedpine jeg helt luksusagtigt vågnede for en god time siden og stod op sammen med mine tre yndlingsmennesker.

Thomas og Jens er lige gået; de skal til 90-års fødselsdag i Jylland, imens Peter og jeg har planer om at indtage en af byens mange legepladser. Altså, så snart han bliver færdig med at lave puslespil, som lige nu er hans absolutte yndlingsbeskæftigelse og som altså lige om lidt kommer til at danne grundlag for, at jeg kravler ind under tæppet på sofaen med en kop friskbrygget kaffe og betragter min lille drengs finmotoriske udskejelser – og udfordringer, bevares!

Det var en vidunderlig aften i går. Jeg havde taget tre af de veninder som jeg ser alt for sjældent under armen ud til Vild Med Dans-studiet på Amager, hvor vi ville heppe på Thomas, som i mine øjne eddermame rockede det dansegulv. Det der dog for mig, var det allermest vidunderlige, var de fire ekstra-danse, som i anledningen af Knæk Cancer var blevet tilføjet programmet. Hold nu kæft hvor var jeg glad for at jeg ikke har brugt mascara, siden jeg første gang fik vippeekstensions for efterhånden mange måneder siden, for jeg tudede! Til de (tidligere) kræftramtes danse og selvfølgelig især til Karina Frimodts fuldstændigt fantastiske dans.

Det var simpelthen sådan en følelsesladet aften og nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan det føltes hjemme foran tv-skærmene, men i studiet var der så mange rørende øjeblikke, at jeg i momenter glemte at være nervøs for om Thomas nu ville klare den. For som han også selv sagde – det er et danseprogram; og ærligt talt, så er det jo, især på en aften hvor man bliver mindet om hvor meget lort andre går igennem på grund af cancer, pisseligegyldigt om man skal danse én, to, tre eller fire fredage endnu.

Alligevel var det selvfølgelig en dejlig forløsning, da Thomas endnu engang slog sine “modstandere” ud i omdansen og fik lov til at få en uge mere på det grå dansegulv.

Jo, det er nu alligevel en udmærket start på weekenden og jeg håber at I har det på præcis samme måde; med fyldte hjerter, overskud og en lyst til at dele ud af alt det der er godt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. HVORDAN får du din to-årlige til at lege alene, mens du skriver indlæg og ligger på sofaen???? Teach me!!!

    1. I have absolutely no clue!! Jeg ville så gerne komme med et eller andet jeg-har-prøvet-det-før-så-jeg-ved-ting-svar, men han leger på én eller anden måde bare 🙂

      1. Han er barn nr. 2. There’s your answer 😉
        (ved selvf. ikke hvordan tvillinger passer ind i den teori,) men nr to og tre (her i huset) har bare aldrig været lige så insisterende i deres krav på opmærksomhed som nr 1… 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven