mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Grøn morgensmoothie og madplan for kommende uge

Fuldstændigt som jeg havde forudset, kom jeg ikke til at overholde den madplan som jeg havde delt i sidste uge, men ikke desto mindre, så fik den mig alligevel lidt mere på rette spor, hvor jeg fik lavet en del mere mad, end jeg har gjort de seneste måneder, ligesom jeg har spist markant mindre slik og kage end sædvanligt. Derfor har jeg selvfølgelig besluttet at give det et skud mere i denne uge, ligesom jeg har tænkt mig, at starte hver dag med et ordentligt glas sundhed i form af en ny smoothie-opskrift som jeg er blevet ret hooked på.

Et par stykker var lidt efter mig og mit frugtindtag i sidste uges “det skal jeg spise i løbet af en dag”-liste, men når morgensmoothien bliver skiftet ud fra at være en frugtsmoothie, til at være en grøntsagssmoothie, så bliver det en lidt anden (og lidt bedre) snak. Smoothien er lidt syrlig, men jeg synes det er smadderlækkert.

Grøn supersmoothie (2 stk)

1 håndfuld frisk spinat

10 cm agurk

1/2 avocado

1/2 lime

2 cm ingefær

1/2 banan

Et skvæt æblemost

Isterninger (medmindre man har frosne bananskiver)

Alt blendes indtil det har en cremet konsistens

madplan smoothie P9015094

Faktisk fik jeg idéen til denne smoothie da jeg i sidste uge var til et event med Bosch (som også har været så venlige at give mig blenderen jeg laver mine smoothies i), hvor der var en smoothiekonkurrence. Godtnok blev den ikke kåret som vindersmoothien blandt dommerne, men i min mund, smager den forrygende – og se lige hvor fin den er, her i de lave glas på billedet ovenfor!

Udover den grønne supersmoothie til morgenmad, har jeg selvfølgelig også lavet en madplan for aftensmåltiderne for den kommende uge. Både Thomas og jeg har en del arrangementer i løbet af ugen, så madplanen er altså til den noget dovne side – til gengæld kommer børnene til at elske den!

Madplan

Mandag: Proteinpasta med pesto, feta og tomat

Tirsdag: Rispapirsruller /m seitan

Onsdag: Linselasagne – læs opskriften HER

Torsdag: (rester)

Fredag: Risengrød

Lørdag: Fødselsdagsmiddag 🙂

Søndag: Pizza /m kartoffel og gedeost

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Gedeost på pizza ér bare et hit.
  Gad godt, jeg var en smoothie person, for det ser så tøset og fint ud. Men selvom jeg kyler havregryn, nødder eller lignednde i, er faktum at jeg aldrig vil kunne blive mæt af frugtgrød 😀
  Jeg kan drikke en til en kæmpebrunch, og stadig synes der er riglig plads til æg, bacon, brie og pålæg.. Så en smoothie bare solo?
  Det ville aldrig gå 😀
  Men godt ser det jo ud.

  – A

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven