mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Store skibe, generalprøve, sofaaften og spørgetime

Efter en ganske effektiv dag på kontoret hvor jeg nåede alt, bortset fra at få sat de to hylder op, jeg havde tænkt jeg ville, hentede jeg Jens og hans ven, Elliot i børnehaven og tog dem med et smut til Langelinie, hvor drengene spiste pølser og vi kiggede på de kæmpestore krydstogtskibe. Jens befalede at vi skulle prøve at sejle i ét engang og i følge dem fra Snapchat som rent faktisk har sportet dén slags rejser, er det altså totalt bomben, så måske ender han med at få lov til at bestemme.

Efter en hyggelig time ved kajen, kørte vi mod Vild Med Dans studiet, hvor Jens charmerede sig ind på Mie med et lille kys, inden vi satte os til rette for at overvære eftermiddagens generalprøve – og for fløjtende flyvere, hvor kan min mand dog ose af latinlækkerhed som ingen andre! Jeg er endnu engang dybt imponeret over ham. Særligt med tanke på at han for fire uger siden ærligt talt ikke anede hvordan man vrikker med hofterne.

image image

Nu hvor jeg allerede har set alle dansene, kommer jeg formentlig til at have en lille smule svært ved at holde koncentrationen foran skærmen i aften, så med mindre mine børn kommer til at kræve min opmærksomhed, så vil jeg altså være til rådighed her på domænet, til at svare på spørgsmål – live, imens Vild Med Dans naturligvis kører i baggrunden. Det bliver fremragende og jeg håber I er med. I kan spørge mig om alt – både i forhold til Vild Med Dans og i forhold til alt muligt andet. Bare fyr løs.

Der bliver selvfølgelig en lille pause, både når Thomas går på scenen og når afgørelsen falder, men ellers sidder jeg klar i sofaen, med børn på en madras på gulvet, chips på bordet og min telefon ved min side, så jeg kan være hurtig på tasterne til både at bevare jeres spørgsmål og til at sende mine ugentlige 12 sms’er afsted i håbet om at Thomas og Mie får lov til at pryde mit tv igen i næste uge 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (46)

 1. Hvor er det hyggeligt med en spørgerunde. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvem du tror ryger ud af vild med dans i aften?

  1. Årh det aner jeg simpelthen ikke, men jeg håber at dem med mindst underholdningsværdi ryger – og så må det jo være op til den enkelte hvem man synes er sjovest at se i sit tv. For nogle er det måske dem der er bedst til at danse, imens det for andre er andre parametre der gør sig gældende 🙂

  1. Det har jeg jo været altid, så det tænker jeg faktisk ikke så meget over. Jeg synes stort set altid at mine børn er bomben at være sammen med, så det generer mig ikke det mindste 🙂

  1. Rundt i hele verden. Tæller det som et svar? Ej, jeg vil vildt gerne til Thailand. Jeg bliver altid så misundelig når instagram om vinteren flyder over med hvide sandstrande, flotte drinks, og helt blåt hav. Dét gad jeg godt i en måneds tid eller to.

 2. Jeres store søn skal starte i skole næste sommer, hvilke tanker gør du dig om dette?
  (Jeg har selv en skolestarter til næste år)

  1. Det gær jeg mig faktisk ikke de store tanker om endnu, hvis jeg skal være helt ærlig 🙂 Han skal starte i den lokale kommuneskole, hvor flere fra både fra børnehaven og fra gården skal starte, så jeg tror det bliver smaddergodt, omend det nok bliver lidt svært for os, at skulle til at ud af døren så tidligt 😉

 3. Jeg har tit tænkt på hvordan du havde det med at dine børns navne var ‘forudbestemt’? Jeg synes det er en fantastisk smuk ide og en kæmpe kærlighedserklæring fra Thomas side til hans familie, men ville selv have haft svært ved det hvis min mand havde bedt mig om det samme.

  1. Thomas har heldigvis aldrig bedt mig om det – vi snakkede om det da jeg var gravid med Jens, at Thomas gerne ville have barnet opkaldt efter enten sin far eller mor, hvor jeg (selvfølgelig) syntes det var en god idé. Med Peter faldt det tilfældigvis også sammen med at Peter er et familienavn i min familie, som jeg faktisk altid har drømt om at føre videre 😀

  1. … Jeg skrev… men det blev åbenbart underlagt censur? 🙄… at jeg vil benytte lejligheden til at fortælle dig, at du gør det smaddergodt med denne her blog. Jeg er pt ude i en langtidssygemelding, og jeg nyder at kigge forbi dagligt. Især elsker jeg de dage, hvor der er mere end ét indlæg 😅
   Bedste hilsner

 4. Intet spørgsmål herfra. Bare lidt kærlighed. Så lige jeres lille familie i klippet lige før. Og blev nødt til at fortælle dig herinde, at I bare så alt for skønne ud. Måske fældede jeg lige en lille tåre over, hvor dejlige og glade, I så ud. Men jeg skyder skylden på ammehormonerne ❤️❤️❤️

  1. Pyyyh, det aner jeg ikke. Jeg tror ikke jeg skal være blogger for altid. Ikke fordi det ikke er fedt at være blogger, for det er i sandhed bomben, men jeg tror ikke det er for evigt. Men hvad fremtiden byder på, aner jeg ikke 🙂

 5. Okay – det er måske et sært spørgsmål, men har du mødt Julie? Hvordan er hun? Hun er sådan et menneske jeg altid har syntes virkede vildt cool, men det er jo svært at vide uden faktisk at have mødt dem!
  (I modsætning til en som dig hvor jeg selvfølgelig bare bare bilder mig ind at jeg har en klar fornemmelse af dig. Håber jeg bliver lige så sej en mor, kone og karrierekvinde som dig over tid. Er fire år yngre end dig, så vældig meget tid at løbe på jo)

  1. HA HA! Du er skide sød, er du. Er det Julie Bertelsen du hentyder til? Så ja, hende har jeg mødt og hun er smaddersød!

 6. Tak for en skøn blog. Jeg er rimelig ny læser, så beklager hvis emnet har været oppe tusindvis af gange før😊
  1. Planlægger I at blive i byen? Vi bor selv i byen, men efterhånden flytter alle andre ud, og jeg kan sådan blive i tvivl om, vi overser et eller andet vigtigt, som trækker alle andre ud fra brokvarterene🙈😋

  1. Selv tak – og velkommen til 🙂
   Ja, vi regner bestemt med at blive i byen. På sigt dog gerne i en lejlighed der er lidt større end den vi har lige nu 🙂

 7. Hvordan er dit forhold til økologi? Er det noget, I prioriterer? Kan selvfølgelig godt være, jeg har overset, du tidligere har skrevet om det ☺️ Hvilke tanker havde du, da dine børn begyndte at spise slik, kage osv?

  1. Han “reder” det med fingrene 1-2 gange om året, hvor han piller håret fra hinanden. Det tager typisk et par dage 😀

  1. Hvis det var på en natklub hvor jeg stod ved siden af og ikke måtte være med, så ja! Men når det er i Vild Med Dans og jeg får sving-om’en bagefter, så er det helt fint 🙂

 8. Har altid syntes at Thomas var pisse charmende, en super dygtig sanger, sangskriver og musiker. Men han har aldrig sådan været lækker i mine øjne.
  Altså lige indtil idag, føj for en mand Cana, sidder her og er misundelig.
  Hvor er han bare vild! Alle mine 12 stemmer går 110% til ham.
  Og nå ja, tak for en super sprød blog, som jeg her i min barsel tjekker op til flere gange om dagen for at sluge nye indlæg ind.

  Kæmpe knus.

 9. Ikke noget spørgsmål herfra, men jeg er nødt til at sige, at du og din mand simpelthen må være de dejligste mennesker – og så endda sammen 🙂 Man kan kun blive glad af jer 🙂

  1. Vi ser en stor værdi i at bevare den kommunale skole, selvom vi sagtens kunne få drengene på privat- eller friskole. Ligesom vi ser en værdi i at børnene kommer til at gå sammen med en masse børn fra nærområdet 🙂 Det er nærmere et tilvalg af den kommunale, frem for et fravalg af det private, tænker jeg 🙂

 10. Hej Cana 😃
  Jeg går og overvejer at læse til sygeplejerske til næste år. Derfor vil jeg hører om du vil anbefale den internet baseret uddannelse eller den hvor man er i skole hver dag 😃
  Håber meget på at hører din mening omkring dette emne ❤️
  Og pisse fed blog du har!

  1. Årh det er svært for mig at have nogen mening om. Det kommer jo helt an på hvad dine behov og ønsker er. Der er ingen tvivl om at jeg tror at den traditionelle uddannelse er meget sjovere, fordi man får klassekammerater og hele det kæmpestore sociale aspekt, som kan være enormt motiverende, men på den anden side, med den netbaserede, får man måske en større frihed til selv at planlægge, som kan være smart, hvis man har mange (andre) bolde i luften 🙂 Pøj pøj!

 11. Hej smukke Cana!
  Tak for en dejlig og hjertevarm blog! Mit spørgsmål er simpelt: hvad er det for en sort kjole, du har på idag under general-prøven?
  God aften!
  Kh Anne-Sofie

 12. Jeg tænker tit i forlængelse med Thomas hårredning. Nu hvor han ikke redder det, kan der så ikke sidde en masse fnullermænd, skidt og snavs fast i hans hård??? Som altså ikke lige kan som sådan vaskes ud

 13. Ved ikke om det er for sent med flere spørgsmål, men hvordan vidste du at det var Thomas du ville være sammen med resten af livet? Som 22-årig single, synes jeg godt nok det er svært at finde ud af hele det der “mandemarked” 😉

 14. For pokker det er sjovt og spændende at følge dig på din blog når man nu kender dig lidt fra en anden side af, som tidligere arbejdskollega 🙂
  Jeg så der var en der spurgte om man ikke kunne blive lidt jaloux af at se ens mand danse med en anden kvinde – og så specielt i en salsa som nu her i aften. Men så er det sku bare det rammer mig, at du ikke er typen der bliver jaloux – gid jeg selv en dag ku nå så pisse langt 😁

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven