mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Se min fødselsdagsgave fra Thomas

image

Det har du bare ikke gjort! Var min første tanke, da jeg så den store gave, pakket ind i gavepapir af guld med et sort bånd, fyldt med rødsålede stiletter printet på, bundet omkring, ligge på køkken bordet, da jeg kom listende ud i køkkenet i t-shirt og forvaskede underhylere.

Jo, det havde han.

Thomas har simpelthen købt mig et par latterligt fede støvler fra Christian Louboutin! Med frynser, ovenikøbet!

Jeg har sjældent taget så mange billeder af et par støvler, som jeg, allerede her 12 timer inde i mit ejerskab, har gjort med disse, men jeg er altså også paaaavestolt over dem og jeg glæder mig for vildt til at skulle rocke dem på den røde løber, ved enhver lejlighed der overhovedet byder sig.

imageimage image image

Er de ikke bare flotte?? 

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

  1. Hotte, megaflotte – og så velfortjent. Du blir mega sej på de røde løbere. De er så meget dig! ❤ Tusind x Tillykke med den første runde milepæl i dit liv. Nyd 30′ de er fantastiske. Stadigvæk ung og hele live kan bare komme an! Den en skøn tid..

  2. De er jo latterlig smukke.
    Tænk hvor mange mænd, der kunne lære den lektie. Helt simpelt regnestykke Louboutin= Års lykkeligt samliv.
    Tænker nu, at I ville have haft det alligevel. Tillykke

  3. De er at super skønne, han forstår da at glæde sin kvinde, glæder mig til at se dig igen på den røde løber.

  4. Lucky Cana 😊 De er SÅ fede, nok de fedeste, mest sexede, über coole og absolutely gorgeous boots ❤😍 Hov I min begejstring over dine smukke støvler, glemte jeg helt at ønske dig KÆMPE STORT TILLYKKE med dagen 🎂 🎁🎆😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven