mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Sådan kom det til at føles vidunderligt at fylde 30

Sjældent i mit liv har jeg følt mig så kvindelig, så fri og så fuldstændigt blottet for blufærdighed, som jeg gjorde i lørdags, da jeg holdt fødselsdagsfest for nogle af de allerbedste damer i mit liv.

Festen forløb nøjagtigt som den slags sig hør og bør, med ølbowling på græsplænen, musik i højttalerne, vin i glassene, burgere på tallerkenerne, dansemoves i benene og grin helt ned i maven.

image

På et tidspunkt ud på de tidlige nattetimer, fik et par af damerne og jeg den idé, at vi da skulle en tur i poolen og som den handlingens kvinde jeg er, sprang jeg, som den første i – splitterragende Kong Hans – og lod mig synke helt ned under det lune, fløjlsbløde vand. I starten fnisede vi og holdt os for vores ædlere dele, når vi skulle ud efter drinks, men i løbet af noget der ikke kan have meget mere end et kvarters tid, havde den lille pool, med tilslutningen af samtlige vågne gæster, forvandlet sig til en oase af nøgne kvinder, hvormed al generthed, blufærdighed og mindreværd var forsvundet som dug for solen.

Èn tog turen på hovedet ned ad vandrutschebanen, en anden twerkede på poolkanten, imens de fleste af os hoppede rundt og nød hvordan ophævelsen af tyngdekraften gjorde vores ammekroppe 5-6 år yngre, alt imens vi skålede, dansede, grinede og sang. Alt sammen uden så meget som en trævl på kroppen.

Det ville være en lodret løgn at sige, at jeg altid har haft det let blandt mange kvinder. Jeg føler mig ofte en smule malplaceret og jeg har ganske mange gange følt og oplevet hvordan kvinder kan være kvinder værst. Når vi bagtaler hinanden, nedværdiger hinanden, fejlfinder på hinanden og ikke lader hinanden stråle, som de fantastiske kvinder, jeg véd vi alle sammen er.

Men i lørdags, var alt fuldstændigt anderledes. Jeg følte mig oprigtigt stolt på mit køns vegne. Stolt over hvor frigjorte vi kan være overfor hinanden. Hvor skrøbelige, sårbare og ærlige vi tør være, når bare der er en fælles konsensus af tillid, som skaber et bånd, der med ét kan føles stærkere end stål.

Vi løftede hinanden, gjorde hinanden mere værd, lod hinanden være lækre, skønne og fudstændigt fantastiske, præcis som vi både var og er – uanset om vi så havde hængepatter, bløde maver, bulede lår eller alt muligt andet, som de knitrende magasiner fortæller os at vi for alt i verden skal undgå. Det var uden sammenligning én af mit livs hidtil bedste oplevelser, at mærke den frihed jeg fornemmede der i poolen lørdag nat, hvor vi pludselig blev mere stolte end flove over vores kroppe.

Kære alle kvinder, jeg er vild med jer og jeg stemmer for, at vi husker på, at vi allesammen er nøgne indenunder tøjet, at vi allesammen har ligegyldige skavanker, og at vi for fanden allesammen er éns.

Sådan. Så blev jeg måske alligevel klogere af at fylde tredive og det føles lige nu, imens jeg stadig ligger i sengen og kan høre Thomas og drengene trippe rundt udenfor soveværelset, ganske vidunderligt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Kæmpe tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Jeg fylder 31 i dag, og jeg er også lige blevet vækket med sang og snaskede kys af mand og børn!
  Hav en skøn co-birthday!

  PS. Joe E. Tata (mr. Peach Pit) har også fødselsdag. Ret sejt ikke?

 2. Hvor lyder det til du har haft en dejlig fest – hurra for veninder og nøgen badning 😄
  Stort TILLYKKE med fødselsdagen i dag 🇩🇰 Må du få en fantastisk dag 🎁🎂 Hip hip hurra 🇩🇰

 3. Stort tillykke med fødselsdagen.🇩🇰🇩🇰🇩🇰Håber du får en fantastisk dag🎁🎁🎁, og bliver fejret af dine drenge.🎂🍷🍹🍸🍾💐💐💐

 4. Åh sikke en helt igennem fantastisk fødselsdagsfest du har haft❤️
  Samt hvor er du god til at formidle det på skrift, jeg var næsten med i poolen🙈
  Kæmpe tillykke med dagen🇩🇰🍾🎉

 5. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, 🌞 Håber du får en dejlig dag.🎁 og bliver forkælet af dine fantastisk drenge store og små. 😊Tillykke Cana🎁🎁🍸🍸🍰🍰🌹🌹

 6. Tillykke, skønne Cana. 🎁🎂
  Håber du får dig en skønherlig dag med alt hvad du ønsker dig (og med den mand og børn du har tror jeg det lykkes 💜)

 7. Stort tillykke med fødselsdagen, skønne Cana!

  Jeg bliver virkelig så glad i låget af at følge dig. Du har sådan en livsbekræftende-spirit, der er helt unik. Det kan jeg virkelig godt lide 🙂

 8. Hjertelig tillykke og velkommen i klubben😀💕 Det lyder som en fantastisk fejring!
  Jeg bliver 31 om et par dage og det brag af en fest jeg havde planlagt sidste år, gik i vasken, men forventer jeg at tage revanche for næste år.

  Håber du får en skøn dag med dine kære 🎉

 9. Først et stort tillykke med de 30 år – det lyder til at du havde en helt fantastisk aften/nat med dine veninder (:

  Indlægget er fantastisk! Og jeg har lyst til at læse det igen og igen.

 10. Dejligt dejligt indlæg❤️😊😊 stort tillykke med fødselsdagen sødeste Cana og tak for den bedste blog ❤️ er også selv fyldt 30 og det er nu ik så slemt 🎉

 11. Kære Cana
  Hjerteligt tillykke med fødselsdagsdagen. Min søn er jo også født på denne skønne dag, så det er bestemt en af mine favoritdage på året.
  Det lyder som en fantastisk fest du har holdt! Kvinder kan heldigvis være magiske sammen. Jeg håber, du vil fortsætte dit liv med en magisk venindekreds i mange år frem. Spild ikke tid på dem, der ikke vil hinanden det bedste!
  De bedste hilsener
  Camilla

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven