mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lækkert overtøj til børnene – på udsalg

Det ér ved at være tid. Til overtøj, uldne undertrøjer og mudrede støvler i entréen. Snart, i alle tilfælde.

Med de seneste måneders variation i vejret, tænker jeg i hvert fald at det er smart nok, at være en lille smule på forkant, for det skulle da lige ligne vores vejr, at det den ene dag er 18 grader og solskin, imens det er minusgrader den næste.

Og som sendt fra himlen, kan man kun i dag spare 15% på alle varer fra blandt andet Wheat og Name-it, som begge laver lækkert overtøj til de mindre børn, med koden 15SUNDAY lige HER.

Noget af dét jeg synes er rigtigt fint er samlet herunder – og ja, der er nok mest i den lidt drengede/unisex-afdeling, men det er nu engang også dér mit fokus primært ligger, så jeg håber at I kan bære lidt over med mig.

Eneste hage ved rabatkoden er, at man skal købe for mindst 899.- for at den virker, men med efteråret og vinteren foran os, har jeg erfaring for, at man også snildt kan shoppe for den slags penge til bare ét barn.

TIL DE (helt) SMÅ

overtøjmindste– AFFILIATE LINKS –

/1Thermodragt 349.- HER (fås i flere farver)

/2 Flyverdragt 949.- HER  (fås i flere farver)

/3 Flyverdragt 329.- HER 

/4 Jakke 329.- HER 

/5 Regnsæt 379.- HER (fås i flere farver)

TIL DE (lidt) STØRRE

overtøj mellem

/1 Vinterjakke 599.- HER

/2 Vinterjakke 849.- HER

/3 Thermojakke 349.- HER (fås i mange farver)

/4 Thermobuks 199.- HER (fås i mange farver)

/5 Dynejakke 799.- HER

/6 Uldfrakke 699.- HER

/7 Overgangsjakke 429.- HER

/8 Dynejakke 279.- HER (fås også i sort/rød)

/9 Flyverdragt 999.- HER (fås i flere farver)

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Hej Cana
  Først og fremmest for en dejlig læsning her mens man er på barsel med min (første) lille dreng. ☺️
  Og i den forbindelse er jeg jo helt på bar bund hvad gælder udstyr til sådan en lille purk angående den forestående årstid. Hubert er fra marts så helt ny er han heller ikke, men han kan jo ikke rigtig gå endnu så jeg tænker at en flyverdragt er måske lidt overkill, men hvad ved jeg?
  Hjælp!! 🙈

  Mange hilsner
  Denice

  1. Hej Denice,
   Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvordan jeres hverdag ser ud. Jeg tænker dog, at I nok i løbet af vinteren vil få brug for en flyverdragt, hvis han fx skal sidde og lege i sandkassen. Når han ikke lige skal sidde i kulden og lege, ville jeg dog gå med en thermodragt og til de kolde dage, en jakke, fordi sådan en lille størrelse jo ofte sidder i barnevognen 🙂

   1. Ja, det giver da egentlig meget god mening – han vil da med sikkerhed gerne lege ud på det tidspunkt. I mit hoved er han bare stadig helt lillebitte og ny. 😂 Jeg siger mange tak og sætter jagten ind. 😊

 2. Hej Cana. Jeg har en baby på 4 måneder. Han sådan et lille menneske brug for en flyverdragt? Tænker en erfaren mor, som dig, har styr på sådan noget? Har indtil videre kun købt en termo-flis dragt.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven