mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Om at falde i søvn til film og serier

image

Det virker måske som ugidelighed, eller som om jeg ikke er interesseret, når jeg gang på gang falder i søvn til den film, eller et afsnit af den serie vi lige er igang med at se. Men i virkeligheden tror jeg det er noget helt andet.

Jeg kan nemlig ret godt lide at falde i søvn til fjernsyn – eller for vores vedkommende, til ipad.

I lang tid troede jeg, at det var støjen og det blinkende lys fra skærmen, der gjorde mig døsig, men pludselig er det gået op for mig, at det måske nærmere handler om noget helt andet.

Det handler om, at jeg gerne vil falde i søvn til noget vi gør sammen. Det føles trygt og giver mig en følelse af samhørighed, selvom det for dig måske kan virke om det stik modsatte.

Det er trygt, rart og helt vildt dejligt at falde i søvn til noget vi har sammen, dig og mig.

Derfor gør jeg det, uden at øve mig på at lade være.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Der er ikke noget bedre end at falde i søvn op af den man elsker, mens der kører en film eller serie i fjerneren.

  2. Jeg falder gerne i søvn til lydbog, for har hverken TV eller ipad – dog er iphonen en tidsrøver, og at spille wordfeud kl. 02.30 med K kan sagtens friste :p Prøver dog af en fornuft at sige, jeg ligger den fra mig senest kl. 1, og derefter må jeg kun læse bøger/høre lydbog. Bare for at give mig selv illusionen af, jeg er en lille smule voksen.

    – A

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven