mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Ømme muskler, latterkramper og 40 gratis crossfit-abonnementer

image Annonce

Heldigvis viste det sig i morges, kort efter jeg havde trykket ‘udgiv’ – på det indlæg I kan læse HER, hvis I ikke allerede har gjort det – at Jens vågnede og var frisk. Hostende, men frisk og feberfri og mere end klar til en sygefridag sammen med mig.

Vi har haft den dejligste dag, med blandt andet et besøg i øvesalen hos Thomas og Mie og en tur i løbehjulsparken i Fælledparken, hvor Jens for første gang for alvor turde køre ned af nogle af de lidt større bakker.

Løbehjulsbanen var i virkeligheden bare en Plan B efter vi gik forgæves mod Remisen, hvor vi blev mødt af et “vi har lukket tidligt i dag“-skilt og en gammel tvillingebarnevogn med en gratis-seddel på. Jeg elsker at vi i disse, i øvrigt glimrende, trendsales-, dba- og reshopper-tider stadig kan give noget væk og jeg synes simpelthen det var så god stil! Thumbs up, til hvem end der har stillet den der.

Det har været noget af det hyggeligste, at have sådan en uventet fridag sammen og selvom jeg i morges var temmeligt øm i både lår, skuldre, mave, baller, bryst og ryg ovenpå mit livs første cross-fit i tirsdags, så er mine ømme muskler i løbet af dagen blevet nogenlunde normale igen og jeg har derfor kunnet både løbe, hoppe og rulle rundt på gulvet af grin over artiklen i mit forrige indlæg.

Jeg har virkelig været overrasket over hele det her cross-fit; først over hvor fantastisk den der mobility-time jeg deltog i, var og sidenhen over hvor mange forskellige muskelgrupper der har været sat på arbejde – på en god måde, ovenikøbet. Jeg har ikke på noget tidspunkt været så øm, at jeg ikke kunne rejse mig eller noget i dén dur, men jeg har kunnet mærke på min krop, at den har været igang på måder, som jeg ikke plejer og det har ærligt talt været skønt. Så skønt, at jeg – altså totalt på eget initiativ – tog mig selv i morges i, at skrive til min veninde hvornår vi mon skulle træne igen, i håbet om at vi kunne nå det, inden jeg daffer i sommerhus fra på lørdag.

image

Cross-fit er virkelig et forsøg værd og jeg vil derfor bare lige minde jer om, at der altså er 40 x 2 måneders gratis træning på højkant i den konkurrence jeg udlodder i samarbejde med CrossFit CPH lige HER.

Desværre havde jeg havde glemt alt om, at Thomas skal dansetræne igen i aften, så i stedet for at rive rundt med noget jern (eller bare med min krop, som jeg måske i virkeligheden foretrækker), vil jeg sætte mig godt til rette ved sofabordet med en god kop kaffe og forsøge at danne mig et overblik over hvad jeg skal have styr på, til sommerhusturen i overmorgen. Det praktiske er noget med noget musik, mad, toiletpapir, sengetøj og sæbe og den slags, man tager med i sommerhus, ikke?

Hvis I har lyst, kan I læse meget mere om CrossFit CPH på deres hjemmeside HER og facebook HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Jeg har lige tjekket mail og har dælme vundet et af abonnementer. Jeg er ellers helt klart en af dem der sværger til vægte, men glæder mig rigtig meget til at prøve det af.

  Tusind tak :*

 2. Woop, så vandt man lige 2mdr træning, og det er nu aktiveret, så det bare med at komme i gang 🙂
  Troede slet ikke jeg ville vinde, men nu er der ingen dårlig undskyldning for ikke at komme igang;)

 3. Ej, hvor er jeg bitter på mig selv…
  jeg havde glemt alt om, at jeg havde deltaget i denne konkurrence, og da jeg lige netop nu rydder op i min mails spam-bakke opdager jeg, at jeg har vundet…
  Juhuuuuu – mig der ellers aldrig vinder noget. Men men men…jeg skulle have aktiveret de to mdr.s medlemsskab senest den 13. september, så nu er det for jo sent….
  Øv for den, hvor er det ærgerligt 🙁 “dunker mig selv i hovedet for kun at rydde op i spammail en gang i mellem”

  1. Og Crossfit Cph har en fantastisk service, og jeg kan bruge gevinsten alligevel. Hurra for det, og det bliver spændende at prøve 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven