mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når skrivelysten fejler

image

Da jeg spurgte Thomas om det var okay at jeg tog en lang dag på kontoret, var det selvfølgelig med det formål for øje, at jeg skulle få skrevet en pokkers masse blogindlæg. Jeg skulle samle tankerne og være effektiv. Men på én eller anden måde, sidder jeg her, klokken 16.30, to timer senere end jeg normalt ville gå hjem og har stadig ikke rigtigt fået skrevet noget. Det virker ligesom ikke rigtigt for mig i dag.

Man skal jo heller ikke skrive bare for at skrive” 

Det er svært at lade være med at skrive når jeg både er vant til det, elsker det og i virkeligheden har rigtigt meget på hjerte hele tiden, men når det lige præcis er som i dag, så er der jo for pokker noget rigtigt i at man ikke skal skrive bare for at skrive. Og lige i dag, vil jeg faktisk meget hellere læse, end jeg vil skrive. Derfor håber jeg at I vil give mig noget at læse om. Jeg vil nemlig gerne opfordre jer til at fortælle mig om jeres dag. Om det sjove lille øjeblik, eller om chefen der var sur, om kaffen der blev kold, om patienten der blev rask eller blæsten som hjalp jer hjem lidt hurtigere end I plejer. Anything -nærmest ligesom en sms I kunne finde på at sende til jeres veninde – noget der handler om jer selv.

Please, jeg håber at I har lyst til at bruge to minutter på at skrive, for jeg er temmeligt overbevist om, at de allerbedste til at give mig både inspiration og smil på læben lige nu, er jer <3

… Og så vil jeg pakke sammen på kontoret for i dag og glæde mig til at læse jeres kommentarer senere.

Skriv din kommentar

Kommentarer (97)

 1. *Suk* min dag startede sløvt ud.. kæresten var ikke ved min side i morges pga han i nattens mørke var gået over til ham selv for at se om ham kunne få hans søvnløse timer til at gå uden at vække mig, kunne ikke rigtig vågne, morgenmad, bad , morgensex, lidt computerspil..alt inden turen gik op på studiet. Jeg studere til pædagog og skal om 3-4 uger påbegynde min bachelor i sprogudvikling i børnehaven, men turen på skolen handlede altså om mit igangværende modul om udsathed og inklusion, hvor jeg er i gang med at skrive eksamensopgave og skulle have vejledning til at få den røde tråd med. Nu sidder jeg foran computeren og ser gamle sæsoner af Toppen af poppen på tv2 play og burde egentlig læse op på noget teori eller skrive videre på min opgave..men der er også en dag i morgen 😉

 2. Har tilbrag endnu én dag på sofaen, er blevet sygemeldt da jeg blev ramt af en blodprop i hjernen 3 september, det gårgodt fremad.. Jeg kæmper med træthed og udmattelse

 3. Jeg har været hjemme og skrive opgave, som skal afleveres på fredag. Jeg skulle havet haft min første køretime idag, men min kørelærers bil gik i stykker.

  1. Uh pøj pøj med køretimerne! Jeg syntes det var så mega vildt (og sejt og sjovt!) at skulle køre i bil på en rigtig vej første gang 🙂

 4. Hvis det er nogen trøst, så har jeg i dag brugt sammenlagt en time og tyve minutter på at bage to kager, der i alt skulle have haft maks 50 minutter i ovnen til sammen. Det er altså en lidt skudt ved siden af fra opskriftens side. Jeg har bagt den en milliard gange og jeg VED jo godt, at den altid tager længere tid end opskriften siger (seriøst! Den skvulper stadig efter de første 20 minutter), men jeg glemmer det HVER gang.

  OG så har jeg været til workshop i personlig fremtræden. Som så mest handlede om stemmetræning. Vi stod 15 voksne akademikere og trak vejret igennem et sugerør og kaldte på Arne med åbent svælg (fordi det navn åbenbart er ekstra godt til at mærke efter om svælget nu også er åbent).

  Altså. Så har vi jo også prøvet det. 😉

  Nåh, ja! Jeg fik også lov til at låne en baby på fire måneder, mens hans mor var på toilet. Det var altså lykken (når nu min egen er blevet 22 måneder er der jo ikke møj baby over hende). Lige indtil han gylpede på mig 😉

 5. Jeg er i udvekslingspraktik på et sygehus i Finland, som sygeplejerske. I dag skulle der være en større morgenkonference, så jeg fik lov at møde en time senere (da jeg ikke forstår finsk). MEN det havde jeg så glemt i alt mit stress, så mønster eleven mødte en time for tidligt. Så træls! Så jeg kunne sidde til en finsk konference og ikke forstå som helst! Men hey jeg havde alligevel en god dag ☺️

 6. I morges da jeg stod og skulle ud af døren sad håret som det skulle – desværre ramlede det sammen med cykelhjelmen – og så må man jo prioritere- lige i dag vandt frisuren 💇 normalt kører jeg faktisk med cykelhjelm- men i dag ville der nok ikke ske noget ….. da jeg fik fri fra min dag i vuggestuen møder jeg et barn fra min stue og hans far på p pladsen. Vi snakker lidt løst og fast og jeg fortæller at jeg skal cykle ned til stationen.. drengen kigger nervøst på mig og siger “næste gang skal du huske cykelhjelmen! Og så skal du køre meget forsigtet” AV den ramte! Og hvor bliver man varm om hjertet! ❤ i morgen husker jeg cykelhjelmen! Det lover jeg 😉 nu står den på shopping med en veninde – og mon ikke der ryger en lille kage ned også… det er jo onsdag! Hav en dejlig aften Cana!

 7. Jeg har haft en fantastisk dag. Jeg er færdiguddannet sygeplejerske om 1 år, og er i øjeblikket i praktik på en sengeafdeling. Jeg kan endelig varetage helhedsplejen omkring mine patienter, og dag for dag vokser min faglige stolthed i takt med et større ansvar. Jeg ELSKER min fremtidige profession. Som studerende sidder usikkerheden altid i en, men da mine patienter roste mig til skyerne for min faglighed og “dejlige attitude” voksede jeg lige 7 meter og blev bekræftet i det jeg egentligt godt ved – at jeg nok skal blive en knalddygtig sygeplejerske med et kæmpestort omsorgsgen for mine medmennesker.

  1. Årrh hvor dejligt! Ros fra patienterne er det allerbedste <3 jeg tror også du bliver en dejlig sygeplejerske.

 8. Åh, det har bare været en dum dag. Har brugt det meste af dagen på at tude og have dårlig samvittighed overfor min søn, fordi jeg blev så gal på ham i morges. Kun lige afbrudt af babybio med den lille og mødregruppen. Bridget Jones’ baby – morsom og værd at se, hvis man er til “den slags”.
  Håber på en ny og bedre dag i morgen. Og drømmer om at sove og finde overskud i en underskudsramt familie. Suk fra “verdens dårligste mor”…

 9. Altså natten forløb med kun 25 min søvn i timen pga en utilfreds lille mulle (1,5år).
  Tænkte det var tænder, men da kl var 04 opdagede jeg tre røde knopper i ble kanten.. Kl 07.30 havde det udviklet sig til nældefeber på hele måsen, benene og maven.. Kl 07.45 da vi afl storesøster i sfo’en kaster lille mulle op i garderoben i sfo’en.. Lige i det øjeblik hvor flest forældre og børn render igennem, lige præcis den dør!! Og på søster lystigs skoletaske 🙈
  Afsted til læge med en let dunst af opkast (den slags der stinker af surdej) .. Dommen er nældefeber og influenza.

  Og som om det ikke var pinligt nok, at hun i sfo’en kaster op midt i myldre tiden, så kaster hun op igen i klapvognen midt på cykelstien på vej hjem fra netto… Hjem og i bad med hende!
  Hun kvitterer for badet med at kaste op i sofaen og på uld tæppet, for at kravle hen over det men jeg febrilsk leder efter klud og spand, og ligge sig til at sove midt i sofaen med snegle lign opkast spor efter sig…

  Behøver jeg sige jeg hader opkast og jeg ikke lige med det første slår en surdej op 😂🙈😷

  1. ÅÅåååååh gud nej! Rigtig god bedring til hende – jeg håber du fik dig et stort glas vin i aftes!

 10. Jeg tog i dag på arbejde på kontoret iført mine nye spidse, høje og super flotte stilletter. Der blev kommenteret på det “wow du har høje hæle på”, “fatter ikke du kan holde ud at have dem på på arbejde”, “har du ikke ondt i tæerne”. Jeg smilede bare og sagde “ork nej de er så gode at have på og jeg har slet ikke ondt”……….men jeg løj. De gør vildt ondt i tæerne og anklen at have på. Jeg bed smerten i mig og flåede dem af da jeg nåede i bilen da jeg fik fri 😂. Man må lide for skønheden eller…….😜

 11. Min dag startede for anden dag i træk med, at underboen spurgte, om jeg kunne følge deres søn i skole sammen med min søn? Og selvfølgelig kunne jeg det, for det er jo samme skole – men jeg er samtidig lidt bange for, at det ender med at blive en vane. For lige så meget, som jeg gerne vil hjælpe, så er det altså også mine ti minutter med min søn, hvor vi kan gå og snakke om alt og ingenting på dansk, inden jeg tager på arbejde og er væk til kl. 19. Og underboens dreng taler kun fransk (vi bor i Paris) – og jeg vil jo gerne være venlig, så jeg ender med at forsøge at tale fransk med den lille fyr hele vejen, mens min egen lille fyr ikke rigtig forstår noget. Det er sgu lidt svært…

  1. Årrrrh <3 Jeg forstår virkelig godt dit dilemma og jeg er sikker på at dine overboer også vil forstå, hvis det kommer til at du må bede dem følge deres eget barn i skole selv.

 12. Jeg har skrevet en guide til bøger især for bedsteforældre på min blog.
  Man er nødt til at lade være med at skrive, når inspirationen mangler – er inspirationen der, skriver teksterne næsten sig selv 🙂

 13. Glædede mig til at komme på job idag😊 der var temadag igår og så er der altid en masse gode grin dagen efter😂 borgerne var dog i den tunge ende, da dagen startede, men følte egentlig at det var en rigtig god dag👍🏻 så ringede vuggestuen😓 kindersnitten havde 39 i feber, og jeg måtte hente, da farmand var på kursus😓 så afsted fra østerport til greve, med offentlig transport, som overhoved ikke passede sammen😖 stress indkøb, da vug havde fortalt at hun ikke havde spist noget frokost, og så ellers hjem og lave spejlæg, da det er hendes favorit😆 så tog hun en lur og vaskemaskinen valgte at lyde som om jeg havde hældt grus i den… glæder mig til manden kommer hjem snart😄😄😄

 14. Min dag har været en helt almindelig dag, og jeg havde egentligt glædet mig til at smide mig på sofaen derhjemme med min kæreste. Jeg havde så lige glemt at han skulle ud og øver igen i aften, og at vi faktisk først kan have en “sofa dag” på lørdag… Men han fik et farvelkys, og da han smuttede ud af døren, hapsede jeg hans guitar (den jeg GERNE må spille på, hvilket jeg dog aldrig har haft mod på) og sidder nu med virkelig ømme fingre, og glæder mig så meget til at han kommer hjem, så han kan se hvad jeg har lært, kun ved hjælp af en youtube video 😅😂
  De små ting tæller også, og jeg ved han bliver stolt (også selvom det lyder hæsligt) ❤️

  1. Ejjjj hvor er du sej! Hvad spillede du? Den første sang jeg lærte mig at spille på guitar for mere end 15 år siden var “leaving on a jetplane” 🙂

 15. Jeg skulle også som dig skrive en masse… Istedet har jeg lagt på langs med endnu en dag i kvalmehelvede… Denne graviditet er ikke så sjov… Oven i hatten havde jeg glemt forældrerådsnøde i ynglets børnehave og har passe tjeneste, da manden er i skole til sent 😳 Så jeg har haft en halvdårlig dag og vil nu putte med barnet og katten til vi alle ret tidligt skal i seng

  1. Øv med øv på. Stik en tur forbi din læge, hvis kvalmen bliver for slem og forhør dig om muligheden for akupunktur imod det <3

 16. Jeg prøver spændt at lave noget til aftensmaden, og er meget spændt på om det lykkedes 😊
  Også er det den første månede siden februar jeg ikke har tænkt på baby, efter vores desværre ikke skulle møde verden efter nf scanning i februar, så vi håber lykken snart er med os. God dag Cana 😊

  1. Årh jeg er ked af at høre om jeres baby der ikke skulle møde verden <3 Og spændt på om maden lykkedes?

 17. Åh, I know the feeling! Jeg har også vandret hvileløst rundt om mit WordPress-dokument i dag, og nu har jeg fået et mindre prokrastineringsinduceret rengøringsflip – og det der med at gøre rent er ellers ikke noget, der normalt huer mig. I øvrigt bingewatcher jeg Parks & Recreation, imens jeg pudser vinduer, så faktisk er det meget hyggeligt! Tak for det her blogindlæg; det er noget ganske særligt, synes jeg, og jeg håber, du selv får glæde af at læse kommentarerne – det har jeg i hvert fald. 😊 Hav en dejlig aften!

 18. Jeg har været til jobsamtale idag ved en totalt cool type. Sådan en der snakker om alt og ingenting! På 20 min. Lærte jeg både ud af alt om virksomheden, hendes hårfarve, negle, børn, bopæl og alder. Det virkede nærmere som en date end en jobsamtale 😀 jeg var positiv men også næsten helt overrumplet da jeg kom ud derfra. Jeg fik jo næsten ikke liv til at sige noget! Heldet var dog ved mig og jeg starter oplæring imorgen. Wuhu!

 19. Jeg har hele dagen spekuleret på hvilken undskyldning jeg mon kan bruge for at tage bilen istedet for cyklen til det møde jeg skal til i aften. (Mest fordi mine lårmuskler stadig er ømme efter gårsdagens cykeltur) Og så er jeg meget spændt på om det mon er en dødssynd at servere ovnbagte rodfrugter til flæskesteg… Det finder jeg ud af om en halv time når det bliver serveret for resten af husstanden 😉
  PS. Jeg tager cyklen i aften – der er ingen gode undskyldninger…..

 20. Den mand som jeg har datet, og er blevet så glad for, har Idag meddelt mig at følelserne ikke er gengældt, og at vi ikke skal ses mere. Det gør virkelig ondt. På sådan en diffus måde – for jeg har jo ikke mistet en nær, som jeg kendte ud og ind, men ‘bare’ en som jeg bare virkelig gerne ville lære meget bedre at kende. Datingverdenen er lidt brutal.

 21. En lille ligegyldig, men hyggelig anekdote fra min togtur:
  Da billetkontrolløren kom rundt og sagde “vis kort og billetter”, lød det mest af alt som om han sagde “skov og billetter”. Min medpassager overfor mig hørte det åbenbart også sådan, for han gentog lavmælt “skov og billetter” med et grin, mens jeg fangede hans blik og så delte vi et lille grin over det.
  Det er alt for sjældent, jeg oplever den slags “fællesskab” med folk i offentlig transport, men det gjorde faktisk min tur noget mere fornøjelig og har bragt et smil på mine læber flere gange siden, selvom vi ikke talte sammen ellers. (Hvis mit liv var en film, især i romantisk komedie-genren, havde det været det perfekte “meet cute”, haha).
  Håber, du har en herlig dag, trods manglende inspiration!

 22. I dag har jeg taget imod to lækre, nye verdensborgere. En på 2800gr og en på 4500gr 🚼🚼 De er fra hver deres mor 😉

 23. I dag har jeg cyklet 24 km i alt – frem og tilbage fra studie. Jeg er normalt ikke den store motionsperson, men lige den her tur, får jeg taget mig sammen til hver gang. Det giver en helt fornyet energi.
  Nu sidder jeg i min sofa og venter på, at dejen til de kanelsnegle, jeg skal bage til mine studiekammerater, er færdig med at hæve.
  Og så er jeg mest af alt mega lykkelig og glad for tiden. Jeg går på det perfekte studie, har verdens bedste kæreste, søde venner og en dejlig familie.

 24. Åh her står den på sygdom. Vi nåede lige igennem falsk strubehoste i sidste måned, denne måned står den så på hånd, fod, mundsyge. Hvad mon oktober måned finder på 🙈 Det er åbenbart hårdt for kroppen at fylde 1 år..

 25. Jeg opholder mig i sommerhus ved Hornbæk Strand sammen med 6 kolleger. Vi arbejder på et fælles projekt, og et par gange om året mødes vi til 10-14 dage i sommerhus enten her i Danmark eller USA (hvor halvdelen af truppen er fra). Sidder pt. med solen i nakke ind gennem den overdækkede verandas vinduer, hvor jeg sidder og forbeder en præsentation af projektet, som finder sted på en konference i morgen. Stranden ligger 50 m herfra, så den vil jeg tage ned og kigge lidt på. Nu tror jeg faktisk 🙂

 26. Her har den efter arbejde stået på oprydning i vores ekstra værelse, som efterhånden har forvandlet sig til et pulterkammer efter flere måneders ombygning og et indkøb af reolsystem som trækker i langdrag, fordi vi ikke kan beslutte os til, hvad det skal være. Nu varer det ikke længe inden, at jeg går i gang med aftensmaden, hvis jeg ikke får charmet manden til at tage tørnen igen i dag 🙂

 27. Jeg har i dag haft sådan en ‘været-på-forkant-dag’: stået op 10 min før end jeg plejer, lavet aftensmad klar i formiddags, købt gave til en kommende fødselsdag, fundet barnepige til arrangement om flere dage, købt den første gave til drengenes pakkekalender, udsendt reminder/mails arbejdsmæssigt, planlagt event i okt (arbejde) – og det føles da helt fantastisk 😉

 28. En stille dag igen som sygemeldt. Har hentet junior fra skole og købt slik, lige noget for ham 😊
  Bagefter har jeg nusset om min skøre Ingolf (kat). Han er kommet til skade, sikkert faldet ned fra et træ. Men ondt det har han!

 29. Jeg har været på arbejde – og til jobsamtale i dag… kryds lige fingre 😉 og nu nusser jeg om skoldkopperamte Tobias på 2 år…

 30. Har brugt dagen i Lalandia med min kæreste og vores 3 børn. Så nu er jeg træt men også fuld af glæde over hvor hyggeligt vi har det

 31. Jeg har lige haft ringet til vagtlægen- uden at spørge min mand til råds først! Sidst, var han faldet og slået baghovedet og jeg var overbevist om at der var noget galt. Min positive rolige mand var ikke af samme overbevisning og jeg ringede ikke… Ikke før han var fuldstændig bleg og ikke helt kontakt bar… Så ringede jeg og imens kastede han op ud over min mand. Han havde fået en slem hjernerystelse.
  Det er længe siden- men der har siddet i mig. At jeg ikke stolede på min intuition.
  I dag fik han pludselig voldsom hovedpine, skreg af smerte, og feber og faldt i søvn. Ringede til vagtlægen. Det gjorde mig stolt og stærkere at jeg bare fulgte min intuition denne gang. Også selv han er helt helt ok og måske bare var lidt overtræt😃

 32. Jeg fandt idag ud af at min kæreste har løjet for mig. Det har han gjort før, og lovet at det ikke ville ske igen. Men det gjorde det så. Og jeg sidder med en følelse af afmagt og ked af det hed. Og jeg bor i en by hvor jeg kun kender ham og dem jeg arbejder med. Så jeg bestilte en billet til biograftur med mig selv på lørdag. Lige nu føles det hele godt nok latterligt ensomt og trist. Mon i morgen bliver bedre – det kan vel ikke rigtigt blive værre end det er.

 33. Jeg har haft en skøn (barsel)dag. Mødregruppe hygge, babysalmesang og efterfølgende fejring af min venindes 28 års fødselsdag. Hun er også på barsel, så vi spiste kage, drak kaffe og snakkede om alt muligt både børn, gamle dage og fester😊 Skøn skøn skøn dag på barsel..

 34. Jeg startede dagen med at være et kvarter forsinket, da jeg havde sat min mobilalarm forkert. Min mand er snotforkølet, men vil ikke melde sig syg, da han er så pligtopfyldende. Jeg vil så liiiige hjælpe ham med at få børn spist af og i tøjet, så han bare skal aflevere. Imens varmer jeg en proteinbolle, som jeg så bagefter indser, at jeg ikke har tid til at spise. Jeg børster mega hurtigt tænder, tager make-up på (den hurtige omgang) og fanger efter min madpakke. Jeg tager bollen ud og erfarer, at den er brandvarm (doh!) Og helt stiv, fordi den er over-done! Nå, den bliver skåret over, der bliver smurt chokopålæg på, klapper den sammen, jeg kysser alle mine drenge farvel og løber ned til min cykel med bollen i hånden. Sætter mig på cykel, cykler og tager en stor bid af bollen og som et springvand står det ud af den flydende (for den smelter ved høj varme – surprise!) chokopålæg til alle sider!… Jeg er nu smurt ind i snasket, flydende chokopålæg over mine jeans, min blazerjakke og mine skriggrønne Nike (og mit ansigt)! Jeg er jo allerede for sent på den, så jeg må acceptere, at jeg ligner en kvinde, der er blevet oversprøjtet med afføring og kører derfor hurtigt videre og priser mig lykkelig for, at jeg har et arbejde, der kræver uniform 🙂 P.S. Havde fået fat i det kvart granatæble i sølvpapir i stedet for min madpakke…

 35. Jeg har trådt i en hunde lort på vej til at hente min 5 årige søn fra børnehave og på vej hjem træder han så også i en… Hold op hvor er jeg træt af folk ikke samler op!!! hilsen den rygende dame som samler hendes skodder op og tager dem med til nærmeste skraldespand

 36. Jeg havde “fri” i dag, da jeg skulle til prøveeksamen kl 15. Så jeg har brugt dagen på at forberede mig.
  Jeg scorede 12 til den prøveeksamen, så hvis vi ikke skal op i IT til eksamen, så er det 12 der kommer til at stå på mit papir, da det er standpunktskarakteren. 😀 Jeg er glad.

 37. Jeg har idag oplevet en nærværende forælder. Sådan, rigtig nærværende! Han fløj drone med sine to store drenge i vores gård og i den time jeg observerede dem (min lille søn var meget fascineret af foretagenet) var han fuldt tilstede. Ingen sms’er. Ingen mail. Ingen foto. Ingen snap chat. Kun ren og skær interesse, indlevelse, grin, smil, gode råd og øjne fulde af begejstring og glæde. Den oplevelse vil jeg tage med mig fra idag. At være. Bare være.

 38. Jeg har været på arbejde på min praktikplads, imens jeg havde ret dårlig samvittighed overfor min familie. Vores datter på 1 år er sløj, og det er svært at få logistikken til at nå sammen, i forhold til hvem der bedst kan være hjemme og passe hende osv.
  Tilgengæld fik jeg rigtig meget ros af de andre sygeplejersker på afdelingen idag, hvilket virkeligt øger motivationen for at fortsætte med at klø på. 😊

 39. Jeg har i dag haft æren af, at et barn tog sine første skridt helt uden støtte, med min opbakning og begejstring
  – hun smilede over hele sit dejlige ansigt og var pavestolt!! Og ditto var jeg.
  Livet som vuggestue – pædagog giver mange store øjeblikke i små menneskers liv ❤

 40. Jeg har skiftevis ringet til min bror og søster for at finde en fødselsdagsgave til vores forældre (de holder fødselsdagsweekend, som vi har vidst i evigheder). De ønsker sig ingen ting og vores fantasi er ikke eksisterende. Nu er vi endt med et iPhone billede printet til 12 kr og ramme fra Tiger af mine søskende og jeg hvor vi er (meget) fulde til min brors bryllup. Næste gang tænker jeg de finder nogle ønsker til os 😀

 41. Min datter fylder et år i dag, så vi har været ved fotografen og få taget nogle lækre billeder på både strand og i skov ❤️ Det er godt nok en vild følelse at hun klokken 18.42 var præcis et år gammel! Min ‘lille’ baby er blevet stor og nu er jeg skruk igen 😂😂

 42. Min psykolog sagde i dag, at det er okay at tage en ‘sygedag’ fra mit arbejde…. om det så var for at knalde med min mand, sidde ved søen og tænke eller bare være mig – så var det ok. Så det vil jeg tage op til overvejelse, selvom det ikke ligger til min natur 😳 God aften til dig skønne Cana 😊

 43. Jeg selv er hjemmegående med min datter på lige over et år, og min mand er lige nu igang med sidste skoleforløb af sin uddannelse, og det giver korte dage. Så vi har bare været på legepladsen, drukket sodavand og spist kage, gået en enkelt tur og i det hele taget virkelig nydt at have tid sammen alle tre. 😊 Til at runde dagen af på, kom min far forbi med pizza og rødvin, og nu ligger den lille og jeg i sengen imens mænderne vender verdenssituationen i køkkenet. 😁

 44. Jeg introducerede min datter til South Park idag! Hun er 3.. Og hun spurgte, hvad vampyrer var, hvilket jeg måtte forklare hende – med hvidløg, jord, kister og blod.. Da hun spurgte, hvad blod var for noget, kom jeg i mangel af fantasi, til at sige, at det var kroppens saftevand?! Min kæreste var ikke helt tryg ved situationen 😉

 45. Dagen startede medstudent jeg sov over mig, hvilket resulterede igen forelæsning mindre den dag, der var dog 4timer tilbage så afsted med mig. Da dagen var omme havde jeg lært at lave en lumbalpuktur og samtidig haft været forbi en rigtig patient, hvilket på cykelturen hjem fik mig til at tænke: Gud hvor er det bare fedt, at om lidt over 2årer det mig der er læge og skal leve af at hjælpe folk! Så en dag der startede lidt øv endte med en dejlig indsigt og et smil på læben. Samt jeg nu efter en 4timers lur er ved at gøre mig klar til en vagt på sygehuset hos de kære små, der har haft en hård start på livet grundet en for tidlig ankomst – så giver dagen bare god mening alligevel. Rigtig god aftentur dig og familien 🙂

  1. Hvor er det godt der findes nogle som dig <3 De bittesmå og deres forældre har i dén grad brug for gode mennesker.

 46. Jeg er på barsel med min søn på 7,5 måned. I dag har bare været en af de der dage hvor at han er billigt til salg. Jeg elsker ham så højt, men liiige i dag.. Mit overskud var i forvejen ikke det største, (dit indlæg i går om hvordan du var som mor og kæreste efter Jens var blevet født, satte mine tanker igang).
  Men anyways, der er en tand på vej så han har været så pylret, har ikke ville spise, alt for mange bleskift og en rød numse. Så det har været en lang dag, men så da mit overskud var lavest her ved putningen så formår han at smelte mit hjerte med et kæmpe smil.

 47. Er på barsel med min lille søn, så dagen har været stille og rolig. Afleveret og hentet den store institution… synes dagene flyver afsted, selvom man ikke rigtig har lavet noget; kan godt mærke forskel på da man var på barsel med den første og så nu;)

 48. Jeg går hjemme, sygemeldt på ja, snart 3. år. Min krop begyndte bare fra den ene dag efter den anden, at gå i stykker. Jeg var aldrig syg før det, men nu er jeg opereret 6 snart 7 gange på 3 år🙄

  Anyway, vi flyttede fra vores meget gamle og meget slidte hus i sidste uge. Flyttede fra tag der lækkede, vinduer der måtte sømmes fast (ellers faldt de ud), en über trafikeret vej, men mindst 6 udrykninger dagligt.. – til næsten nyt, højt til loftet, hvidt overalt, et tag der holder regnen ude, og ikke mindst, værelser til ALLE❤️ Vi fik, efter 5 år i den ene ende af stuen, det skønneste soveværelse, vores drenge skal ikke længere dele, og hende på 16 skal ikke længere gå på listetæer igennem drengenes værelse, for at komme til hendes eget værelse – FRYD❤️

  Her er noget så stille, og jeg har sovet som en baby siden vi flyttede – det er vidunderligt for at sige det mildt😴

  Dagen er gået med at se på dygtige håndværkere, som har lagt sidste hånd på det nybyggede værelse til mindstemanden på 9. Vinduet blev isat idag, og begejstringen fra mig var nær ved at tage pippet fra de stakkels håndværkere, som var tvangsindlagt til at spise småkager og drikke kaffe – ivrigt serveret af mig, i bedste mormor stil. De skulle jo vide at jeg værdisatte deres arbejde – rigtig meget.

  Da de gik, blev det til samle-tøj-sammen fra det gamle hus og det nye. Der var meget der skulle lægges sammen, og det blev til 8 store bunker!

  Herefter gik det slag i slag med at få fjernet de sidste flyttekasser, få gjort badeværelserne fine med spejle, make-up organisers, smykkeginer og lys.

  Ringede til min far, dejlige gamle far, og spurgte om han ville bestemme menuen idag, hvilket han var hurtig til at fastslå – stuvet hvidkål med frikadeller… Jaaa godt så – har ikke lavet det i evigheder, men sådan blev det.
  Så dagen blev afsluttet i højt humør og sultne familiemedlemmer, 4 børn og 3 voksne, med lys på bordet og udsigt til vores nye vej – åh det bliver godt kan jeg mærke, rigtig godt..

  Stort kram
  Maria

 49. Skal føde mit 3. barn om 3 måneder JEG-GIDER-IKKE-FØDE-IGEN! Min søn var stjernekigger og epiduralen virkede ikke, min datters fødsel gik jeg 12 dage over i hedebølge og blev sat igang, lynfødsel på 3 timer. Begge født vaginalt og alt gik godt. Jeg er pisse bange for at føde alligevel! Slet ikke en sej 3. gangs mor på det område!!! Har lånt “smertefri fødsel” og skal til foredrag om det. Har hørt så mange dårlige ting om 3. fødsel og “drillefødsel”. Jeg er skide bange

 50. Har været med ældste datter i musikskole for 2. gang og har totalt optur over hvor godt det er og hvor meget hun nyder at synge, danse og spille på instrumenter (hun er 2,9 år). Vi har indført mor/datter is-spisning ved fredfyldt gadekær med rappende ænder efter musiktimen. Dejligt med go tid til at snakke om alt mellem himmel og jord. Onsdag er favoritdag her hos os <3

 51. Jeg har haft en dejlig dag, som kun blev endnu bedre da jeg kom hjem. Her ventede min søde mand, der havde sat en kylling i ovnen og i øvrigt besluttet at det nu var på tide at afsløre graviditeten på facebook – jeg er 23 uger henne, så man kunne godt sige, at det var ved at være på tide. Hele resten af aftenen er det bare strømmet ind med de dejligste lynønskninger fra nær og fjern.
  Det er især dejligt fordi det er 3. gang jeg er gravid, men første gang jeg er nårt ud af
  1. trimester. Nu er det sku for alvor <3! Det eneste der nager mig lidt er, at være hende glasbilledet på facebook, der kun deler når det går godt. Måske der sad et par facebookvenner, der godt kunne bruge min historie om, at man kan komme igennem spontane aborter, at det KAN lykkes, selvom det mislykkes? At det gør pisseondt, men at man godt kan blive glad igen. At man godt kan elske hende i maven og sørge over tab samtidig.
  Det vil jeg overveje, mens jeg nyder strømmen af likes på billedet af min runde mave :-). God aften!

 52. Dagen i går; er i Sønderborg hos min bedste veninde. Hun HADER at lave mad, i går skulle hun på arbejde, og jeg skulle egentlig bare slappe af hjemme ved hende, nyde roen. Men brugte i stedet dagen på at rydde op i hendes fryser og fylde den med nem mad til de næste mange dage. Og naturligvis også aftensmaden i går 😊 hun har gjort så meget for mig, så en lille venlig gestus som tak ❤️

 53. Var i biffen og se Monalisa story. En dokumentarfilm der har fulgt en kvinde i 8 år, som er i et massivt misbrug med stoffer. Man fulgte hendes op og nedturer og så hende fixe og være skæv for at komme id på den anden side, clean og få mand og barn. Utrolig rørende dokumentar!

 54. Min søn Zakarias på 2 1/2 år elsker at lege med storesøsters dukker og dukkevogn. Igår sad jeg længe bare og kiggede på ham lege, det var så hyggeligt!
  Han tøffede rundt med dukkevognen og parkerede den pludseligt og sagde “shyy dukke sove” og sagde “nat naaat elsker dig sov goooodt” gik 4 meter væk og lagde sig på gulvet for at “sove”.
  Det var så sødt! Lige i de øjeblikket gør det ikke noget at det hele brænder sammen en gang imellem :’)

 55. I går havde min datter Sofie på 10 år, 3 kammerater med hjem til “spis med dine venner… – eller “spis dine venner”, som de selv kalder det…
  En fantastisk måde, at se alle børn fra klassen i små doser.. elsker den del, hvor man henter dem fra skole og man kan se de glæder sig..
  4 skønne unger der bare hygger og leger sammen.. drenge og piger der ikke plejer, at lege sammen… nyder det lille hverdags “power boost” det er, at få andres skønne unger ind i sit hjem.. – og så får man også talt med forældrene og set dem i en anden kontekst..
  Kram fra Gitte

 56. Cana, har du lyst til at dele dine overvejelser om dine børn skal have fritidsaktiviteter? Altså “gå til noget”? Spejder, dans, kampsport eller kreativt?
  Hvad er udviklende for børn, hvad er nødvendigt? Kh lise

 57. Min dag iglr var HEKTISK… Baby der ikke havde sovet om natten og var sur… Mellemste på 10 år gad ikke i klub og var præteen sur, største barn på 15 år var sur, over hun ikke kunne komme til træning, ikke lige kunne få lov at tage et år på High School næste år.. Aftensmaden brændte på, tog til forældre møde mef største ig mindste barn… Mindste barn syntes det var kedeligt og gav tydelig udtryk for det.. En eller anden forældre sendte mig onde øjne gennem hele mødet, og fik hvæset at amning sku vsr for meget.
  Hjem hente mellemsten som havde hygget hos en kammerat men som nægtede at gå i seng, størsten var fornærmet over High School VIRKELIG ikke kunne blive en mulighed og baby gad ikke sove trods total Overtræt …
  Hvor min mand, de kære børns far er? Han arbejder 24/7 disse uger pga massivt pres …
  Men, jeg havde nu en god dag omend lidt træt, og idag er en ny dag. Hvor ældstebarn som det første, før god morgen, spurgte om det VIRJELIG var SERIØST at High School ikkr var en mulighed og mellemsten sagde, jeg GIDER ikke i klub idag og baby smilede sit sødeste tandlæge smil, idag bliver en dejlig dag 🙂

 58. Min dag iglr var HEKTISK… Baby der ikke havde sovet om natten og var sur… Mellemste på 10 år gad ikke i klub og var præteen sur, største barn på 15 år var sur, over hun ikke kunne komme til træning, ikke lige kunne få lov at tage et år på High School næste år.. Aftensmaden brændte på, tog til forældre møde mef største ig mindste barn… Mindste barn syntes det var kedeligt og gav tydelig udtryk for det.. En eller anden forældre sendte mig onde øjne gennem hele mødet, og fik hvæset at amning sku vsr for meget.
  Hjem hente mellemsten som havde hygget hos en kammerat men som nægtede at gå i seng, størsten var fornærmet over High School VIRKELIG ikke kunne blive en mulighed og baby gad ikke sove trods total Overtræt …
  Hvor min mand, de kære børns far er? Han arbejder 24/7 disse uger pga massivt pres …
  Men, jeg havde nu en god dag omend lidt træt, og idag er en ny dag. Hvor ældstebarn som det første, før god morgen, spurgte om det VIRJELIG var SERIØST at High School ikkr var en mulighed og mellemsten sagde, jeg GIDER ikke i klub idag og baby smilede sit sødeste tandlæge smil, idag bliver en dejlig dag 🙂 barselslivet jeg elsker dig 🙂

 59. Min veninde blev opereret for brystkræft i går, en brystbevarende operation. Så hele dagen gik med tanker til hende. Endelig kom beskeden, at det var gået godt, de foreløbige undersøgelser viser, at det ikke har spredt sig. Det 2 tjek svar kommer i næste uge), så forhåbentlig skal der ikke kemo til. Jeg er meget lettet på hendes vegne, og glæder mig til, at komme om og kramme hende.
  Rikke

 60. I går var jeg træt efter et par nætter med dårlig søvn: 2-årig der vil ligge meget tæt og mase mit hoved ind i hendes mave, så jeg ikke kan få luft, for at hun bedre kan nå mit hår, som hun gerne vil pille i + spekulationer om, hvordan jeg kommer i job.
  Nattens uro hjalp ikke just på jobsøgningen, der slet ikke kom nogen vegne i går. Egentlig har jeg ikke stresset så meget over det de første måneder, siden jeg afleverede speciale: Det var jo sommer, og jeg var jo næsten lige blevet færdig. Men nu kan jeg mærke, at usikkerheden kommer snigende, og det gør mig mere handlingslammet end produktiv. I hvert fald på dage som i går.
  Efter vuggestue læste vi Ib-bøger fra biblioteket, byggede store legotårne og min datter “hjalp” med at lave mad. Hun har netop nået selvstændighedsalderen, og vi var flade af grin, da hun under aftensmaden sagde: “Mig siger nej!!” til et eller andet, jeg ikke længere husker, men som vi var uenige om. Den slags nej’er er der mange af for tiden, men det er jo bare en fase! Jo det er!
  Efter sengetid og uendeligt mange vers af “Bondemanden, han har altid travlt” fik vi læst søndagspolitiken kun 3 dage forsinket – vildt!
  Og så tidligt i seng til en – heldigvis – meget bedre nat end de foregående.

 61. Min søn vækkede mig kl 4 igår morges og troede jeg kunne få ham til at sove igen, men nej 😊 lang dag især fordi vi skulle på tur med svigerfamilien og helt frem til søndag. Nu ligger jeg i sengen og nyder at høre min søn snakke og lege med hans fætter. Det skal nok blive nogle gode dage selv om søvnen mangler fortsat ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven