mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Garderobe: sejt og billigt – spar 15% på alt!

Udover at man kan spare 15% på den nyeste kollektion af efterårs- og vintertøj til børnene, som jeg har skrevet om i mit forrige indlæg, så er der altså også penge at spare hvis man skulle have lyst til at shoppe til sig selv – jahuuu!

Det er – selvom jeg ofte drømmer om noget andet – langt, langt det meste af mit tøj, som er af den lidt billigere slags. Der er enkelte “super lækre” sager, og en hel masse “almindeligt lækkert”, som jeg så til gengæld tillader mig at skifte ud lidt ofte for at kunne forny min garderobe med god samvittighed.

Nogle af de brands jeg godt kan lide at shoppe, når jeg ikke har den store pung med, er Only og Bianco, som begge både har en hel masse ting, som altså både er fine og prisvenlige. Og tænk engang, hvis én af deres butikker gav 15% på det hele? Så ville jeg røve den i en ruf og jeg tænker derfor, at det også giver mening, at kigge på hvad man kan få online, med den gode besparelse, som man altså kan få, lige nu – kun i dag – ovenikøbet også på i forvejen nedsatte varer fra alle varer fra Benetton, Only, Bianco, Soyaconcept, Guess, Esprit, Ichi og mange flere.

“Hej nye efterårsgarderobe”

Man skal bare bruge rabatkoden 15sunday og den eneste betingelse der er, er at man skal købe for minimum 899.- for at få gavn af koden, men med så lækre sager, så skulle det være til at have med at gøre – og hvis nu I slet ikke deler smag med mig, så kan I finde alle varer fra Only HER og Bianco HER.

Nogle af de ting jeg kigger længst efter lige nu er disse.

onlybianco– AFFILIATE LINKS –

/1 Denne kjole kan virkelig mange gode ting. Længden er elegant og de små ærmer kan lige dække den værste mormordelle og så er der den taktisk velplacerede knude på kjolen, som skaber fornemmelsen af en ekstra fin talje, som klæder de fleste kvinder vanvittigt godt. Kjolen kan købes HER (normalpris 230.-)

/2 Jeg ved det; jeg har ét eller andet for sko og jeg har helt klart for mange, men en klassisk Chelsea-støvle som denne, kommer man altså aldrig galt i byen med. Find dem HER (normalpris 1199.-)

/3 De her slangeskindsstøvler er altså også virkeligt lækre og gode, hvis man gerne vil have lidt mere kant. Find dem HER (normalpris 1199.-)

/4 Denne læderjakke er super, super sej og med en halvlang nederdel og en løs strik under, bliver den perfekt til efteråret. Find den HER (normalpris 1699.-)

/5 Hvis man ikke er så meget til bikerjakken, er denne her bomber er virkeligt godt bud på en god jakke her til efteråret. Den er jo vanvitttigt pæn! Find den HER (normalpris 459.-)

/6 Det er selvfølgelig lidt svært overhovedet at tænke på vinter lige nu, hvor vi endelig har fået hæderligt vejr, men denne uldfrakke med den store krave er simpelthen så fin, at jeg virkeligt overvejer at købe den nu, så jeg er sikker på, at den ikke bliver udsolgt inden vinter. Find den HER (normalpris 759.-)

/7 Der er bad-ass-bootey-garanti med denne nederdel og jeg er vild med det! Jeg ser den med en skjorte, stiletter og en læderjakke. Awwww! Find den HER (normalpris 199.-)

/8 Den er muligvis den perfekte arbejdstrøje. En lyserød pull-over med indbygget skjorte. I like! Find den HER (normalpris 300.-)

/9 Disse pumps er både elegante og rå på samme tid og for pokker, hvor er de fine! Find demHER (normalpris 799.-)

/10 Jeg ved ikke om det er årstidernes skiften der gør, at jeg (igen) har fundet min indre rockchick frem – alt med læder, print og nitter fungerer som glimmer for en gås og jeg kan ikke stå for det. Disse kunstlæder-bukser er selvfølgelig ingen undtagelse. Find dem HER (normalpris 380.-)

/11 Tænk at kunne krølle sig ind i denne cardigan, når vi lige pludselig rammer frostgraderne. Jeg ku’ godt. Find den HER (normalpris 279.-)

/12 De holder stadig, bluserne med snøre i kraven og denne i sweater-form, ser virkelig lækker ud. Find den HER (normalpris 349.-)

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hurraaa! Elsker dine shoppeindlæg. Desværre virker koden ikke på alt – har lige prøvet at købe en Ganni kjole og det duede ikke :-/

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven