mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Kan vi blive enige om, at rød altid holder?

P9165663 Annonce

Selvom jeg indtil for ganske nyligt faktisk ikke havde så meget som en sølle lille rød sok i mit garderobeskab, så har jeg alligevel altid været pjattet med varmens, kærlighedens og passionens farve. Jeg har ofte brugt den på mine læber, for eksempel når jeg har gjort mig klar til fest på mindre end fem minutter, som jeg skrev om HER.

I mine tidlige tyvere turde jeg ikke rigtigt bruge rød læbestift, men efter jeg har fået børn, føler jeg mig helt klart “kvindelig nok” til at bære det og jeg kan kun anbefale det til alle, som ikke er bange for at lyse lidt op i mængden, med knaldrøde læber.

Der ér bare noget sexet over den røde farve og i fredags da jeg attenderede Vild med Dans fra publikumssiden, var jeg selvfølgelig også trukket i de røde læber, kombineret med røde såler, et rødt print på jakken og selvfølgelig min nye parfume, Always Red Femme fra Elizabeth Arden, som jeg er blevet noget så begejstret for.

P9165659

Som jeg skrev HER er duften for mig enormt lidenskabelig og jeg synes i dén grad den lever op til sit navn, hvorfor den naturligvis var på sin plads, når jeg sådan skulle ind og mænge mig med både ny- og professionelle dansere 🙂

image

Duften er selvfølgelig også udmærket at bruge, når det ikke skal være helt så fint som en fredag aften til Vild med Dans – for eksempel bruger jeg den af og til i hverdagene, når jeg bare gerne vil føle mig lidt ekstra kvindelig og lækker. Uanset om det er på kontoret eller på legepladsen. Rød holder jo altid, ik’?

image

I førnævnte indlæg udloddede jeg også to parfumer til en heldig læser og jeg har nu fundet vinderen, som blev Rose, som engang forelskede sig i den samme parfume som sin veninde; den blev de sammen enige om, at de måtte splejse om den, og have den stående i venindens bil, så de begge lige kunne tage lidt på, når de kørte til og fra skole. Dét synes jeg eddermamer er sødt, altså! Stort tillykke til Rose og veninde – og tak til alle jer andre der har deltaget! Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville vælge “den bedste” kommentar, men fordi der var så mange gode, rørende og enormt fine kommentarer endte jeg altså med at trække lod. Så tak for jer, I er fan’me nogle dejlige veninder, søstre, døtre og hvad har vi ikke alt, overfor dem I ville dele præmien med.

Skulderklap til jer og ha’ så en rigtigt dejlig tirsdag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Vil du ikk linke til dine yndlings røde læbestifter?😊 eller lave et indlæg 🙊 ved ik en skid om læbestift men tænker at nu jeg har ramt 30 kunne læbestift være lidt frækt 😜

  2. Den er bare SÅ lækker, den parfume 😍 Efter jeg duftede den, ja så måtte jeg bare eje den – så tak for det 👌🏻

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven