mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #27 – når hverdagen rammer

Det er altid lidt lakrids sådan at komme tilbage i hverdagen ovenpå ferie, synes jeg, og denne uge har i dén grad båret præg af, at mit hoved lige har skullet omstille sig fra strandture, solskin og sommerhus til møder, emails og sengetider. Det meste har dog alligevel været dejligt og som sædvanligt har jeg samlet et par af højdepunkterne herunder.

I ugens løb har jeg…

… Brugt en eftermiddag på Remisen, sammen med mine drenge. Jens fik et actionkamera på hovedet i noget af tiden og jeg synes simpelthen det er så sjovt at se den indendørs legeplads fra et børneperspektiv. Jeg ville elske at vise jer videoen, men fordi han jo af gode grunde filmer en hel masse fremmede børn, hvis forældre formentlig ikke aner at børnene er blevet filmet, så kan jeg desværre ikke vise den her, da jeg ikke har fået samtykke til det.

… Holdt møde for mine Andedamer, som jeg altså bliver mere og mere pjattet med.

… Skrevet lidt (mere) om Thomas’ og mit parforhold HER.

… fået fyldt mine øjenvipper op, nede hos Flawless CPH, hvor jeg fungerer som ambassadør. Det er simpelthen så fantastisk – selvfølgelig fordi øjenvipperne bliver flotte og altid bare er “on point”, men også fordi den times tid jeg ligger på briksen er hundrede procent velvære, hvor jeg efterhånden hver eneste gang, både får en hyggesludder med Line, som ordner vipperne og en lur, som altså er vidunderlig.

… Læst en hel masse pæne pæne ord om mig, fra en fyr jeg for nyligt har mødt, da han beskrev vores første møde HER.

… Endelig kunnet pakke møbler ud til vores fine lokaler nede i Andedammen, hvor vi indtil nu, kun har haft skriveborde og stole. Nu skal de bare liiige samles færdig og så glæder jeg mig helt vildt til at give jer en Tour de Andedammen.

… Brugt endnu en aften i studiet til Vild Med Dans – denne gang fik jeg ovenikøbet lidt taletid foran kameraet i dansepausen. Det kan I læse mere om HER, hvis I har lyst.

… Brugt en hel dag indendørs, hvis altså man ser bort fra da jeg omkring klokken 20, gik i kiosken for at købe chips og dip. Oh yes, jeg var temmeligt ramt ovenpå festen i fredags.

… Tippet om at boozt.com giver 20% på næsten alle varer – kun i dag – med rabatkoden BESTDEAL. I kan læse mere om det HER eller komme direkte til det virtuelle shoppemekka for kvinder HER og for børn HER (sponsorerede links).

… Taget drengene med i Tivoli på den allersidste åbningsdag i denne sæson. Der var så jævnt mange andre der havde fået den samme idé, så efter en time, en tur i den flyvende kuffert og en candyfloss, tog vi bussen tilbage til Østerbro.

image image image image image image image imageimage

… Og så har jeg fået denne smukke nye taske, som er perfekt til kontoret og som lige nu også fås med 20% rabat HER (tasken er sponsoreret).

Med det ønsker jeg jer en fantastisk søndag aften – de kulørte blade har fortalt mig at Den Store Bagedyst er gået igang igen, så aftenens program er ligesom allerede determineret. Desværre dog uden kage i huset, som er totalt en fejl, men det må jeg rette op på i næste uge.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven