mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #24 var den mest fortryllende aften

image

Selvom sidste uge var en uge med så meget skrald på, at jeg end ikke formåede at få nærværende indlæg ud før i dag, så er der én oplevelse som sidder i mig endnu, som kommer til at stjæle fokus fra blandt andet sommerfest i børnehaven, venindefrokoster, events og en morgenfest i Andedammen.

Der har sjældent boblet så meget lykke rundt i maven på mig, som der gjorde i lørdags i de to timer hvor Thomas holdt sin jubilæumskoncert. Wauw, manner! Jeg ved godt at det ikke er så fint at prale, men for fanden hvor var han god. Og publikum var gode! Fra det sekund han gik på scenen, jublede hele salen og sang med på hvert eneste ord, resten af koncerten igennem. Det var fuldstædnigt vanvittigt og jeg tog flere gange mig selv i, at kigge rundt i salen, storsmilende og tænke på, hvor sejt det er, at min mand og de sange han har udgivet, betyder så meget for så mange mennesker.

W-A-U-W!

Thomas er ubetinget den sejeste, sødeste, mest talentfulde, inspirerende, beundringsværdige og absolut bedste mand jeg nogensinde har mødt og jeg fatter simpelthen ikke hvordan det er gået til, at jeg har været så heldig, at have fundet lige præcis ham <3


Skærmbillede 2016-09-04 kl. 18.36.27 Skærmbillede 2016-09-04 kl. 18.32.28 Skærmbillede 2016-09-04 kl. 18.28.04 Skærmbillede 2016-09-04 kl. 18.39.55

Hvis I har lyst til at læse med om hvordan det hele startede imellem Thomas og mig, kan I gøre det HER 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Kære Cana,
  Jeg så dine snaps fra koncerten og blev lige kastet tilbage til 2008-09, hvor jeg hørte Billeder af min baggård til hudløshed. I går aftes røg albummet på igen og jeg fik hængt tøj op og søndagsordnet mens jeg sang med på alle de dejlige sange. Det var et skønt genhør!

 2. Pral du bare!!! Det er helt på sin plads med pral efter sådan en aften ;o)
  Det var den mest fantastiske koncert længe – hvor var jeg bare glad i låget da jeg gik derfra – Og sikken en fest han holdt!

 3. Fantastisk dejlig læsning skønne Cana! <3 Kan godt forstå du er stolt og fyldt af kærlighed!
  Ville ønske at jeg også fik mulighed for at opleve sådan en følelse, bare 1 gang i mit liv, men lykkelig kærlighed er vist ikke mit lod i livet.

 4. Det var den fedester oplevelse længe, selvom at jeg gik glip af en kæmpe krammer fra en skøn qvinde. Det var så fed en koncert at jeg ville ønske at jeg kunne opleve den en gang til. Og det var så skønt at se at de nød det lige så meget som vi gjorde. Hils din mand endnu engang og sig Tusind tak for hans dejlige musik 😀😉😘👣💚

 5. Det var så fantastisk! Hans musik er for mig Sound tracket til at finde den eneste ene. Og at hører musikken i de omgivelser, blandt så skønne mennesker fik mig flere gange til at rude af glæde og taknemlig.
  Du må gerne prale, der er rigeligt at have det i!!!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven