mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

I minutterne inden mine veninder kommer

image

Lige om lidt kommer mine veninder op til mig her i Tisvildeleje, hvor vi i skal tilbringe det næste døgn i hinanden selskab, i anledning af min 30 års fødselsdag, som i virkeligheden først er på tirsdag, men som jeg altså fejrer med mine veninder i dag.

Det er i al beskedenhed en vanvittigt god idé med det her sommerhus, for når man, som jeg, fylder 30 så er det ikke sjældent at rigtigt mange i venindeflokken har små børn, som altså kan være noget af en partykiller. Bevares, små børn er fantastiske, men fordi de oftest både står tidligt op og kræver et nogenlunde nærvær fra deres forældre, så er det umådeligt hårdt at have tømmermænd, hvis man samtidig skal passe sine børn fra morgenstunden. Derfor går småbørnsmødre næsten altid tidligt hjem. Holder igen og tænker på i morgen. Sådan har jeg det i alle tilfælde oftest selv.

Når jeg for alvor giver den gas, er det som da jeg tilbage i januar tog på hotel sammen med Cecilie – i København, vel at mærke – for bare at kunne sove vores brandert ud, og jeg fik derfor idéen at invitere alle mine bedste veninder på en omgang fest med overnatning, helt uden børn.

Sommerhuset jeg har lejet er fantastisk, min make-up sidder næsten som jeg gerne vil have den, vejret har nærmest ikke været bedre i hele 2016 og jeg har lige præcis i dette minut lagt et par flasker champagne på køl. Det skal nok blive en udmærket lørdag og jeg håber at I derhjemme, eller hvorend I befinder jer, også får en dejlig, dejlig aften!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Rigtig god fornøjelse og tip top ide. Tillykke med på tirsdag, hvor du sikkert vil blive fejret af dine skønne, skønne drenge – store som små. Ønsker dig alt det bedste.

  2. Stort tillykke med tirsdag, og rigtig god fest i aften. Og brand god idé med sommerhus. 👌 Det skriver jeg mig lige bag øret, når jeg engang skal holde fest igen. 😉

  3. Det er en mega god ide med sommerhus og veninder. Jeg fejrede selv min 30 års fødselsdag på præcis den samme måde 😊🎉🍾
    Det resulterede i en god eftermiddags-champagne-brandert, masser af snak, grin og bare kvalitetstid sammen uden mænd og børn.
    Håber du får en fantastisk aften med dine veninder! 😍

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven