mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fordi børnetøj ikke behøver koste alverden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Annonce

Det kan ikke komme som den helt store overraskelse for nogen, at jeg er pjattet med tøj. Både til mig selv, men selvfølgelig også til mine drenge. Så meget, at jeg mistænker, at jeg måske shopper en liiiille smule mere end gennemsnittet.

Afhængigt af hvem jeg shopper til, gør jeg det ud fra vidt forskellige parametre og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg shopper langt dyrere ting til mig selv, end jeg gør til mine børn, men det er der selvfølgelig en god grund til. Børnene vokser jo! Mine drenge skyder i vejret som fik de substral på deres havregryn om morgenen og de vokser typisk ud af en tøjstørrelse indenfor samme sæson, hvilket betyder, at jeg ofte ender med at købe både sko, overtøj, bukser og bluser ad flere omgange i løbet af både en sommer og en vinter. Ligesom jeg i øvrigt formoder at alle andre forældre gør det til deres børn.

Derfor bliver prisen, sammen med den gode kvalitet og det pæne design, selvfølgelig en smaddervigtig parameter, når jeg shopper børnetøj. Èt af de steder jeg har erfaret at jeg kan få virkelig meget både godt, lækkert, pænt og billigt børnetøj er i Kvickly, som fører mærket Coop Friends, der er børnetøj, som er lavet til at blive brugt. Meget af tøjet er både svane- og økotex mærket og så har de en stor og virkeligt fin uld-kollektion, som ovenikøbet kan tåle både at komme i vaskemaskinen og i tørretumbleren, som for mig, der af og til har en temmeligt stramt forhold til vasketøj, altså også er vigtigt.

IMG_1693 (1)

Det meste af tøjet fra Coop Friends matcher tidens tendenser, med lidt dusede farver til de små og cool prints til de større, super godt og hvis man er typen der ikke kan leve uden at éns barn går klædt tøj fra de dyrere brands, så kan det altså fint kombineres, så man køber det tøj der typisk bliver slidt mest, fra Coop Friends og tilsætter lidt ekstra fra andre brands, så det hele giver mening for både pengepungen og stilsansen. Jeg synes dog også det er super cute med et sæt som dét Peter har på, på billedet herover, som jeg i øvrigt tænker er rigtigt fint både til piger og drenge.

Også deres leggings er blevet favoritter for Peter hjemme hos os. Han har det helt klart bedst i bløde bukser hvor han har masser af bevægelsesfrihed og Coop Friends’ leggings er både bløde og lækre – og så koster de ikke engang halvfjerds kroner! Jens til gengæld er vild med de cool t-shirts med seje print, som han elsker at mikse op med et par skinny jeans, som er hans absolutte favorit.

Det giver simpelthen så god mening for mig, at købe lækkert, smart og billigt tøj til børnene og jeg kan kun give Coop Friends mine varmeste anbefalinger med videre. Det er vitterligt mode med mening.

I kan se meget mere om tøjet på facebook HER, finde jeres nærmeste Kvickly HER eller se – og købe – en lille bid af deres udvalg HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Jeg venter mit første barn om en måneds tid og havde også stor optur over særligt deres uldserie da jeg var forbi Kvickly tidligere idag.
    Og som bonus info siger jeg bare at Kvickly (i hvertfald den på falconer allé) har 40 % på al tekstil (pånær deres “luksus” dametøj) i morgen og kun i morgen. 🙌🏻

  2. Hej Cana. Kender du noget til deres vinterovertøj? Synes det er en (dyr!!) Jungle at finde rundt i, og nægter simpelthen at betale 1000 kr for en vinterjakke til min datter på 2!

  3. Der findes så meget fint tøj i Kvickly (og sådan set oss i Bilka/Føtex). Kvicklys flyverdragter får gode anmeldelser – og vi har altid været fan!

  4. Hej Camilla og andre.
    Jeg købte sidste år Coop friends flyverdragt til min søn på 3 år. Den får de bedste anbefalinger herfra. Han frøs ikke en eneste gang, den kan komme i tørreskab og hamlede på alle måder op til de dyre mærker som jeg faktisk har haft dårlige erfaringer med i flere tilfælde. Og så gav jeg ‘kun’ 550 kr for den. Jeg køber helt klart også sådan en i år 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven