mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Garderobe: Et vaskeægte pletskud til 399kr

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Annonce

Nogle gange rammer man bare plet i sit eget garderobeskab og jeg må sige, at jeg med denne kjole, som jeg også skrev om HER, virkelig har gjort mig noget af et fund. Årets bedste, måske. Jeg bruger den i hvert fald hele tiden og bliver konstant spurgt hvor den er fra og så har den, som en lille bonus, ikke kostet mere end 399.-

Det skulle da lige være for solbrillerne (som kun koster 90 kroner!) som er såååå flotte og som jeg bruger mindst ligeså ofte, der kunne overgå kjolen, som årets bedste fund. De kan købes HER.

Både kjole og solbriller er fra Ellos, som jeg altså er blevet mere og mere glad for at shoppe hos. Som jeg har skrevet før, så er deres fragt desværre en lille smule pebret, men til gengæld er der virkeligt mange billige og fine ting at finde derind, så hvis bare man ikke sjat-shopper alt for meget, men i stedet kan finde ud af at samle lidt sammen til lidt større bestillinger, så kan det altså godt svare sig. De har – udover en masse lækkert tøj og make-up – også en fuldstændigt fantastisk boligkollektion, så for mig plejer det altid at handle om, at jeg skal begrænse mig, når jeg shopper derinde 😀

P9095293 P9095306

Jeg har på billederne sat kjolen sammen med et par over-knee-støvler, som måske nok er lidt rigeligt varme til de temperaturer vi holder os lige nu, men da billederne blev taget i sidste uge – som jeg skrev om HER – var de perfekte! De lange støvler giver kjolen et lidt mere råt og sexet udtryk og jeg elsker at der ikke skal mere til for at spice den lidt op. Støvlerne her er en lille smule brede til mine stænger, men jeg er altså også altid blevet drillet lidt med at jeg var storkens kusine, så jeg tænker, at de nok passer til de fleste lidt mere “almindelige” ben 🙂 De koster 699.- HER

P9095291
Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven