mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Et tip til at få komfortable sko på et øjeblik + konkurrence

P9215908 Annonce

Jeg kan nærmest ikke køre forbi Dronning Louises Bro ved skumringens tid, uden at tænke på den aften, for næsten et år siden, hvor jeg havde inviteret to veninder med til en “restaurantcrawl” som Scholl havde arrangeret, for at sikre sig, at vi ville få prøvet at gå med deres indlæg i skoene. Det var på alle måder en forrygende aften og når jeg tænker tilbage, så er noget af dét jeg tænker mindst på, faktisk mine fødder, som det hele ellers handlede om. De havde det nemlig så fint, så jeg overhovedet ikke skænkede dem en tanke, selvom vi gik en hel del kilometer den aften. Hvis I har lyst, kan I læse hvad jeg skrev om aftenen dengang HER.

Derfor har jeg endnu engang takket ja til et samarbejde med Scholl, hvor jeg igennem de kommende uger vil teste hvordan deres GelActiv Work Såler er at bruge i min hverdag, både i Andedammen og når jeg er ude til forskellige møder og events, hvor fødderne ofte kan blive lidt trætte.

P9215867

Vi bruger noget der minder om halvdelen af vores liv, på vores fødder, så selvfølgelig er det vigtigt at vi passer godt på dem. Fødderne er vores vigtigste støddæmpere, som hjælper os med ikke at få hårde stød op igennem kroppen når vi går, løber, hopper og danser, og hvorfor ikke hjælpe dem lidt på vej? Både for føddernes skyld, men i virkeligheden også for resten af kroppens.

P9215876

Indlægssålerne fra Scholl absorberer effektivt stød og reducerer trykket på fødderne og så er de altså super smarte, fordi de let kan klippes til, så de passer til alle størrelser og alle sko. De kan købes i alle mulige fysiske butikker, men hvis man handler ind online, kan de også købes HER.

P9215880 P9215873

Når sålerne er klippet til – enten i fri hånd, som jeg har gjort med mine, eller endnu bedre efter de såler der allerede ligger i de sko de skal passe til, for at de bliver perfekte i størrelsen – skal de bare i skoene og vupti, så har man den lækreste gelepude under fødderne, som simpelthen føles så rar at træde ned i, at man – eller i hvert fald jeg – ikke kan lade være med at smile over det.

P9215888 P9215893

Jeps, den er god nok. Sådan så mit ansigtsudtryk ud, da jeg stak fødderne i støvlerne. Egentlig er disse støvler i forvejen favoritter som jeg kan gå både langt og længe i, men jeg må sige, at der alligevel er en tydelig forskel i komforten nu hvor der er kommet indlægssåler i og jeg forstår pludselig ikke, hvorfor jeg ikke har indlægssåler i alle mine sko.

P9215915Jakke MDK (lignende og meget billigere) HER // Top Esprit HER // Bukser Mango HER // Taske Re:Designed by Dixie HER // Støvler ASOS HER

P9215928

KONKURRENCE

Udover GelActiv Work-sålerne, som jeg er igang med at teste findes der også et par til hverdagsbrug, GelActiv Everyday og ét par til træningsskoene GelActiv Sport, som jeg – uden at have forstand på dén slags – forestiller mig, må være fantastiske og ved I hvad? I kan vinde hele baduljen, sammen med en lækker omgang Velvet Smooth Pedicure Range bestående af Soothing Foot Soak Intensive Serum, Moisurizer og Nourishing Night Cream, så I kan få de blødeste, dejligste fødder.

Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive hvilke sko I helst ville bruge indlægssålerne i 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (153)

 1. Mine fødder ville blive så glade hvis der kom såler i mine støvler. Især nu hvor efteråret for alvor er på vej og jeg går i dem nærmest dagligt

 2. Jeg ville aller helst have et par såler til alle mine sko 😉 Men først og fremmest vil jeg bruge sålerne i mine arbejdssko

 3. Sålerne ville højst sandsynligt blive brugt i mine 5 år gamle, totalt udtrådte og hullede converse… Det er nemlig de absolut eneste sko jeg har. 😂 Måske kan de så hjælpe lidt på kolde fødder henover vinteren også.

 4. De skal bruges i mine lækre læder chelseaboots, som jeg endnu ikke har haft mulighed for at bruge dette efterår pga vejret!

 5. Jeg ville bruge dem i mine ankelstøvler. Elsker de høje hæle, men bliver træt af at gå i dem, hvis det er flere dage i træk.

  Er der ingen problemer med at passe skoene, når der kommer ekstra såler i? Jeg har fx sko hvor der ikke i forvejen er såler i, så der ville jeg ikke bare kunne skifte dem ud.

 6. Ej hvor en lækker konkurence . De skulle bruges i mine favorit stiletter, som jeg ikke få brugt så ofte efter jeg har åbnet enbutik, hvor jeg står rigtig meget. Måske kunne stilettern blive arbejdssko igen 🙂

 7. Jeg vil bruge dem i så mange af mine sko som muligt! Med ødelagte knæ efter kun 23 års levetid, gør jeg alt hvad jeg kan for at passe på de stakkels fødder og ben der gerne skulle bære mig i 3 gange så lang tid endnu, som minimum 🙂

 8. I mine kondisko eller støvler. Jeg går rigtige mange ture med barnevognen, men er alt alt for dårlig til at passe på mine fødder

 9. Ville helt sikkert bruge dem i mine stilet støvler som jeg skal danse i natten lang mange gange endnu, men altid får så ondt fødderne af, men siger altid jeg må lide for skønheden 😂 Og så vil jeg også bruge dem i mine snickers nu hvor jeg skal i praktik på hospital og skal stå og gå rigtig meget om dagen!

 10. Jeg ville bruge den i mine “herresko”. Dem har jeg ofte på længe, men det er hårdt. Så at kunne være smart og samtidig have det godt, er da win-win 🙂

 11. De skal bruges i mine læder-støvletter som jeg er super glad for, men mine fødder er ikke altid lige glade for at gå i dem i længere tid 🙂

 12. Jeg ville især bruge dem i de få sko med hæle jeg har. Jeg har dumme fødder der ikke kan li at gå i høje hæle, men engang imellem vil jeg altså! Og så kunne det jo rart hvis fødderne var lidt mindre ømme hvis man nu havde de såler der.

 13. Jeg ville bruge dem i mine “løbesko”, som egentlig mest bliver brugt til at vandre i.. Et par indlægssåler ville sikkert hjælpe gevaldigt på komforten 🙂

 14. Jeg har rigtig mange sko, men ikke ret mange sko jeg kan bruge fordi jeg får så ondt i mine fødder, så de skulle bruges i så mange som muligt og så slipper jeg forhåbentlig for ømme fødder og kan gå i mine yndlings sko igen ☺️

 15. Klart i mine lækre grå ruskinds ankelstøvler, som er så smukke, men som mine fødder desværre ikke synes er spevielt komfortable. Så ville jeg måske kunne bruge dem ind imellem, istedet for at de som nu bare står og pynter på deres plads i reolen.

 16. Jeg ville bruge sålerne i mine yndlings højre sko fra gaber med kilehæl😊 jeg går ikke ret tit i høje sko men når jeg gør er det dem jeg har på😁

 17. I mine støvletter som jeg kommer til at bruge på arbejde det meste af efteråret/vinter.. Går ret meget på jobbet så ville være helt perfekt ☺️

 18. Jeg vil gerne bruge dem i alle mine sko, men først og fremmest ville det blive vinterstøvlerne, som snart skal tages frem igen 🙂

 19. Jeg ville bruge dem i mine biker støvler, som bliver fundet frem, så snart efterårs vejret melder sig!🍂🍂🌧🌪💦

 20. Jeg vil først og fremmest bruge dem i mine hverdagssko, nu hvor jeg er på barsel for tiden. Så kan der komme endnu flere kilometer under barnevognshjulene…
  Og når jeg begynder på arbejde igen, skal de helt klart i mine arbejdssko, da jeg står op i rigtigt mange timer om dagen – altså faktisk hele arbejdsdagen. Så det vil bestemt være tiltrængt. Især i starten efter barsel 😉

 21. Jeg vil bruge sålerne i mine absolutte favorit støvletter fra Mentor. Jeg ælsker at have dem på, men da jeg som lærer står op hele dagen, bliver det kun på de korte dage, for hælen er ret høj. Det er æv, for de er sgu så fede.❤️

 22. Jeg ville bruge dem i mine vinterstøvler, som jeg kommer til at bruge et utal af timer i under min forestående barsel.
  Var jeg ikke op barsel, skulle de helt sikkert bruges i er par af de højhælede støvletter, som jeg bruger på arbejde.

 23. Jeg vil først og fremmest bruge dem i mine lækre Gabor støvler som jeg købte sidste pr, men som mine fødder og krop ikke bryder sig om at gå i 😞 De skulle jo ellers nok snart i brug i eftersvejret

 24. Jeg ville bruge dem i alle mine sko. De er garanteret så lette at skifte og med 77 par sko skulle der nok være nogen de kunne passe i.

 25. Jeg vil brugt sålerne i mine nye sorte læderstøvler fra Ellos, sol Cecilie fra sneglcille havde med i et shoppingindlæg forleden. De er så smukke, men mine fødder har det ikke så godt i dem. Øv øv. Jeg siger det ikke til min søde mand 😉

 26. Med en gravid krop, ville de være skønne i yndlingsstøvlerne med hæl, som mine vanskelige fødder ikke er stor fan af 🙈

 27. Jeg ville bruge dem i mine pumps, som jeg desværre får gået med alt for lidt, fordi jeg ofte bliver praktisk gris og hopper i flade sko eller sneakers, fordi det er mest behageligt.
  Men kan godt forestille mig at hente vuggestuebarn i stiletter, hvis der er indlægssål i 😉😉

 28. Jeg har nerveforstyrrelser i mine fødder, så det jeg har det bedst i er mine 15-20år gamle schollsandaler. Så de sko jeg bruger i det daglige(sneakers) vil det være godt at prøve sålerne i.

 29. Jeg elsker alt det gode et par høje hæle gør ved min figur (sjovt som et par sko kan forære én en bedre mås 😂) men mine fødder er bare sjældent så begejstrede som resten af kroppen…
  Så jeg ville uden tvivl bruge dem i mine høje støvler, som alt for sjældent bliver luftet 🙄

 30. Jeg ville bruge sålerne i mine sko på arbejdet. Ender tit i mine flade sko fordi det er lettest og mest behageligt, men ville gerne blive bedre til at bruge alle mine fine sko til hverdag.

 31. I mine Gabor skindstøvler som er komfortable men som jeg aldrig tager på hvis jeg skal gå langt – fordi jeg har vænnet mig til altid at gå i sneakers

 32. Jeg ville købe mig de støvler jeg har ønsket mig, ja for at være ærlig, siden i lørdags. De skulle i forvejen være smadder lækre at gå i, men så med indlæg i, så må det jo blive som skyer 😀

 33. Da vejret jo snart slå om til det lidt koldere og støvlerne derfor må findes frem igen, vil jeg bruge sålerne i dem. Har for fire uger siden fået min lille datter ud til mig, så det ville være helt perfekt med sådan nogle såler, når byen skal traskes tynd med barnevognen.

 34. Jeg ville bruge dem i mine super fine Tommy Hilfiner støvler som jeg bare måtte eje efter at ha set dem på dig…men jeg er så dårlig til at gå i hæle, fordi mine fødder bliver så trætte – måske dette ville hjælpe??

 35. I mine voldsomt seje og fine støvler, der passer perfekt til efteråret, men som virkelig godt kunne bruge en hjælpende hånd med at være lidt mere behagelige at gå i… 🙂

 36. Uuh… der er svært at vælge… ville nok ende med mine sneaks, da det er dem jeg bruger på arbejde – mine fødder er blevet SÅ sarte efter min graviditet så jeg nærmest kun kan gå i flade sko 😢

 37. Jeg ville bruge indlægssålerne i det eneste par sko jeg har, efter mine fødder er vokset en skostørrelse i min graviditet 😀

 38. Jeg vil bruge dem i mine håndboldsko, er sikker på at det ville give lidt mere komfort når jeg “spurter” afsted på banen.

 39. Jeg ville elske at have dem i mine fine kobber farvede arbejdssko😃 Som dagplejemor går jeg meget, men står også meget stille, hvilket er hårdest for min ryg. Jeg ville Dog også elske et ekstra par til mine kondisko, jeg bruger i weekenden når jeg arbejder som sygeplejerske😍

 40. I mine sorte støvler der lige om lidt er i sæson og derfor i brug dagligt. Men desværre bliver jeg mega træt i fødderne når jeg hver dag går med ungerne til og fra skole på min vej til og fra arbejde…

 41. Jeg ville bruge dem i stiletter og støvler, da jeg efter at have fået børn er blevet lidt for praktisk og altid går i sneakers og andre behagelige sko! Jeg får så ondt i fødderne hver gang det er lidt hel på, men jeg vil gerne kunne bruge de lidt pænere sko igen:)

 42. Jeg ville bruge dem i et par sko jeg har med lidt hæl, som er rigtig pæne på job, men som jeg aldrig tager på, fordi de ikke er behagelige nok at gå i. Med indlægssåler er jeg sikker på jeg ville kunne bruge dem meget mere.

 43. Jeg har nogle rigtig fine sko med lidt hæl på. De er super fede, men meget hårde at gå i. Mon ikke sådan en sål kan løse problemet

 44. Ville helt klart bruge indlæggene i mine arbejdssko, da jeg, som tjener, går rigtig meget i den hver dag, og det slider utrolig meget på mine knæ og fødder, som jeg i forvejen har problemer med. Hvis de så kunne få lettet trykket, ville det jo være helt fantastisk!

 45. Vil elske at prøve dem😍
  Har nemlig ondt i fødderne lige meget hvilke sko/støvler jeg tager på.
  Men tror nu nok at jeg allerhelst vil kunne gå lang og lækkert i mine ankelstøvler💪🏻👍🏻🙏🏻.
  Tak
  Mvh
  Pia 😃

 46. Åh for en super præmie!! Jeg ville rigtig gerne lægge sålerne i mine hverdags Ecco sko, som jeg bruger hele dagen – også på arbejdet. 🍀🙏🍀🙏🍀

 47. Sådan et sæt såler skulle helt klart bruges i mine favorit ankelstøvler fra pavement, der har lidt hæl på, hvilket gør at jeg ikke kan have dem på hele dagen uden at have lidt ømme fødder dagen efter 🙂

 48. Jeg arbejder som tjener på fuldtid, og står/går/løber 13 timer om dagen, når jeg er på vagt. Derfor ville jeg bruge sålerne i mine sneakers fra Nike! De er behagelige i forvejen, men de kunne godt trænge til en opgradering når jeg bruger dem så meget. Krydser fingre!!

 49. Jeg ville elske at bruge dem til de sko jeg bruger til hverdag (går rigtig meget rundt) og til mine arbejdssko til skolen (er igang med grundforløbet til bagers så har 2-3 gange om ugen hvor vi står og går rundt i 8 timer i træk for så at gå lidt mere for at komme hjem jo, nøj hvor har jeg trætte og ømme fødder resten af dagen og dagen efter også 🙂

 50. Jeg ville bruge dem i mine nike sneakers. Selvom de i sig selv er komfortable, så vil jeg i den kommende tid få brug for endnu mere komfort når jeg skal ud og trille mange ture med barnevognen når en lille baby ser dagens lys inden for de næste 7 uger – jeg havde desværre ikke gode sko med storesøster, og det skal være en gammel løgn denne gang 🙂

 51. Jeg ville helst bruge sålerne i mine Converse All star, da de er ret hårde at gå langt i, til trods for at jeg synes at det er en behagelig sko at have på 🙂 Næste på mine liste ville være mine højhælede støvler, da jeg savner at gå mere med dem, men de er bare ikke helt så behagelige som mine all stars.

 52. Jeg ville bruge dem i mine læder støvletter fra VRS. De er super behagelige, men fødderne kan føles næsten lidt “brændende” nedenunder efter en lang dag. Jeg er folkeskolelærer, så jeg står på mine fødder og går hurtigt og meget hver eneste dag – der kan man virkelig tale om stort behov for behageligt fodtøj!

 53. Jeg vil bruge dem i mine rulleskøjter, det tror jeg mine fødder vil sætte pris på – rendte marathon i dem i weekenden og jeg skal hilse at sige, at en blød sål ville have været tiltrængt…

 54. Jeg vil bruge dem i mine løbesko da jeg eller at løbe og så ville det bare være endnu mere perfekt hvis det blev en endnu bedre oplevelse med sålerne 🙂

 55. Jeg vil bruge dem i mine løbesko da jeg elsker at løbe og så ville det bare være endnu mere perfekt hvis det blev en endnu bedre oplevelse med sålerne 🙂

 56. Jeg ville bruge dem i mine convers. Har ikke haft dem på i lang tid pga graviditet og efter jeg har født magter jeg ikke hårde trælse sko – hvilket convers, lige meget hvor højt jeg end elsker dem, må indrømme at de er. Så sådan et par indlæg der, ville gør underværker 😃

 57. Det må vist blive mine arbejdssko – jeg er sygeplejerske, så går ret meget på en arbejdsdag. Når jeg så kommer hjem, kan jeg rende rundt efter min et-årige. 😂😂😍😍

 58. Jeg vil bruge sålerne i mine overgangsstøvler. De er desværre ikke specielt komfortable, så denne sål vil virkelig gøre underværker for mig!

 59. Jeg ville KLART bruge dem i mine arbejdssko.. jeg er nyuddannet sygeplejerske her fra juni måned, og mine fusser har virkelig været på overarbejde (samme har jeg), i den virkelige verden på en akutmodtagelse, hvor pauser bare ikke er noget, man kan regne med 🙂

 60. Jeg ville bruge dem i mine sikkerhedsko som jeg går med ca. 10 timer om dagen. Jeg ville elske at give mine fødder noget godt. Jeg har prøvet at hælespore i begge mine fødder og det gør at jeg idag ikke bare kan hoppe i hvilke som helst sko. Jeg skal virkelig passe på. Så det ville være lykken for mig at prøve en dag på skyer. 😀😉😘👣💚

 61. Mums hvor lækkert! Det første par jeg ville tage i brug er Work sålen – jeg står op rigtig mange timer på mit arbejde (som tegnsprogstolk) og vælger ofte den praktiske sko – kunne være lækkert at vælge en meget lidt praktisk sko, og alligevel se skide godt ud 😄

 62. De skal ligge i mine arbejdssko. Jeg arbejder i butik og går og står på mine fødder 8-10 dagligt, så lidt mindre trætte fødder kunne jeg da godt tænke mig 😊

 63. Jeg ville bruge dem i mine nye ankel boots fra Ecco eller Geox.(er kommet til at købe lidt for mange sko og støvler på det sidste)

 64. Jeg har de samme støvler, som du har på her i indlægget! Jeg synes nu jeg får en smule ondt i fodbasserne efter mange timer i dem.. Så det må KLART testest 😉

 65. Jeg vil bruge sålerne i mine arbejds sandaler. Arbejder på et gammelt plejehjem med mange lange gange i aftenvagt. Der bliver i snit gået 13-14.000 skridt i en 8 timersvagt. Så har tit og ofte meget ømme fødder når man når til fyraften

 66. Jeg ville bruge dem i mine blå ruskindsstrøvletter. De har nemlig en god hæl på, som mine fødder lige skal vænne sig til efter en lang “sommer” i flade Ecco-sandaler 😊

 67. Helt klart mine sorte herre sko, som jeg bruger rigtig meget på job. Jeg vil rigtig gerne stå op ved mit bord, men det er hårdt for fødderne i længden på det hårde gulv… Så fingers crossed!

 68. I mine stiletter til arbejdsbrug, så jeg ikke behøver flå dem af, som det første, når jeg kommer hjem under eder og forbandelser over, at de kan være så fine og samtidigt forårsage så meget smerte 😁🙏🏻

 69. Jeg ville bruge dem i mine Billi Bi støvler. De passer til alt men når man står op 8-10 om dagen får man hurtigt ømme fusser 🙂

 70. Jeg vil helt sikkert teste dem i mine stilletter fra Tamaris, som jeg købte til julefrokosten for 2 år siden… Og som ikke har været komfortable siden… 🙈

 71. Jeg vil helt sikkert teste dem i mine stilletter fra Tamaris, som jeg købte til julefrokosten for 2 år siden… Og som ikke har været komfortable siden…

 72. De skulle helt sikkert i mine hverdagsfavoritter fra Kawasaki. Jeg tilbringer rigtig mange timer på fødderne hver dag på arbejde og har ofte ret så ondt efter endt vagt. Det ville være fantastisk om det kunne afhjælpes… Så ville der måske være overskud til at hoppe i nogle lidt mindre praktiske sko i weekenden 😃

 73. Ville håbe at de kunne gøre mine fine ‘herresko’ mere behagelige – jeg er SÅ glad for dem, men er virkelig trælse at have på 😆

 74. Jeg vil bruge dem i mine ellers fine halvt ubehagelige laksko og så vil jeg smile mig gennem en lang arbejdsdag, stående på blødt gele 🙏🏻 Krydser tær og håber på at være den heldige 😜

 75. Jeg har et par høje sko, som jeg egentlig har sat til salg – med et blødende hjerte, ganske enkelt fordi jeg ikke har kunnet finde noget til at afhjælpe en ekstrem hår sål (der er ingen absorbering) på forforden. Ville gerne kunne bruge dem på arbejde, til både jeans og kjole.
  Vil SÅ gerne vinde (som alle andre deltagere). 🙂

 76. Jeg ville bruge dem i mine Chloé støvler som jeg, selvom de er behagelige at have på, får ømme fødder af sidst på dagen. Og i alle mine andre sko hvis det er et hit – lyder jo som lidt af et vidundermiddel 🙂

 77. Helt klart mine arbejdssko; arbejder på et sygehus, hvor vi løber fra rum til rum og etager op og ed hele tiden. Det ville være skønt, for de små fødder er godt nok lidt trætte en gang imellem…
  Kh Lene

 78. jeg skal bruge dem i mine wannabe Cana sko (dem du har på – jeg er på SU og har kun råd til kopien :p) da de godt kan blive liiidt hårde i løbet af dagen 🙂

 79. Jeg ville såmænd nok flytte dem rundt hele tiden! De kunne både gå i de pæne sneaks, de halvhøje støvler og især i de der pæne hverdagssko, som jeg jo nok burde smide ud fordi de er trådt falde, men som bare virker til alt mit tøj. Det ville da gøre hverdagen, der involverer en hel del gå, stå og trappegang noget rarere 🙂

 80. De skal bruges i mine hverdagssneakers. Pga en dum landing midt i en omgang rundbold for nogle år tilbage er jeg primært hensat til fornuftige støttende sko for at minimere smerter i hælene. Jeg leder med lys og lygte efter gode indlæg til skoene så jeg helt undgår smerter, så det ville være så fedt at kunne teste disse. 😊

 81. De skal bruges i mine kondisko,som jeg bruger på arbejde.
  Arbejder i butik,så nogle dage er det op til 12 timer mine fusser skal kunne bære mig rundt og de lider 🙂

 82. Jeg har en idé om at trodse skaderne efter en gammel blodprop i benet samt kronisk skinnebensbetændelse, også på opfordring af læger og andre kloge hoveder tage løbet op igen. Sådanne såler, der skulle placeres i dertil nyindkøbte løbesko, ville fjerne en af de sidste barrierer fra at komme igang med det dér løb, som jeg jo faktisk endte med at være ret pjattet med sidst jeg kastede mig ud i det.

 83. De lækre såler skulle bruges i mine elskede støvler, som på sigt dog gør mine stakkels fødder ømme. Kunne være fedt at prøve, om sådan en løsning er svaret😊

  God fredag aften – og skide godt danset af din mand😉

 84. Min krop er smadret efter fødslen, så jeg skal ha’ mig et par ecco sneakers og så ville disse jo være perfekte i 🙂

 85. Vil bruge dem primært i mine hverdags-sneakers. Jeg går meget på mit arbejde som sygeplejerske og kan altid mærke det i mine fødder når jeg kommer hjem, selvom jeg har nogenlunde ordentlige sko på. Det ville være en kærkommen gave at vinde dem og forkæle mine fødder hver dag.

 86. Som kommende jordemoder, og en snartlig foranliggende første praktik periode ville det passe perfekt med nogle indlæg, så mangler jeg bare skoene. Krydser mine fingre 👏👏

 87. Skulle helt sikkert bruges i mine sorte converse ox, som altid sidder på mine fødder. Med dumme knogler der medfører at jeg ikke kan gå i stilletter og lignende, og at mine fødder hurtigt bliver trætte af at stå op ville sålerne garanteret hjælpe ekstremt meget i hverdagen!

 88. Her sidder jeg og bekymre mig om min søns fødder som har samme “defekt” som mine. Vi er platfodet. Vi køber gode sko til ham og har forsøgt med indlæg. Men lige lidt hjælper det hans smerter i den ene hæl. Hvilket jeg også har. Så denne konkurrence kommer da lige på det rette tidspunkt. Jeg ville give min søn dem til hverdag i hans sko og så ville jeg snuppe et af de andre indlæg til mine sneakers og et par til mine højhælede. De lyder jo næsten for gode til at være sande! Tænk hvis han kunne gå i sko uden at få smerter i hælene 🙂 Krydser fingre og tæer

 89. Jeg ville bruge indlægssålerne i mine yndlingsstøvletter. Jeg har forgæves forsøgt at bruge dem som hverdagssko men mine fødder bliver hurtigt trætte så havde lidt opgivet det… men det ville de her såler måske lave om på 😀

 90. Jeg ville allerhelst bruge sålerne i mine fine stiletter, som jeg aldrig får brugt, da de er for hårde at gå i. Jeg kunne nu også godt tænke mig at bruge dem i mine løbesko…

 91. Det skulle være i mine efterårsstøvletter fra Camper, som jeg elsker højt – men som godt kan give mig en smule udfordringer, når jeg traver byen tynd med barnevognen. Og jeg nægter at overgive mig til de flade sneaks hver gang, for ellers går der altså for meget joggingbuks i den her i barselsboblen😉

 92. Mine hverdags sko, får gået en masse med barnevognen, så lidt ekstra komfort til mine ømme fødder villie ikke være af vejen 😊

 93. Jeg vil helt sikkert bruge dem i mine convers! Det er desværre min ynglings sko, som jeg bruger stort set hver dag. Jeg ved godt de er rigtig dårlige for både fødder og resten af kroppen, men kan ikke finde andre jeg hellere vil have. Derfor vil jeg gerne prøve at vinde et par såler 🙂

 94. Vil elske at prøve sålerne af i mine pæne støvler, jeg har nogle mærkelige fødder som bedst kan gå i kondisko. Og vil så gerne kunne bruge mine støvler til hverdag. Så der skal sålerne helt klart i 😊

 95. I mine lækre Sketchers sko.. de er vildt dejlige. Men jeg har desværre problemer m mine lægge, kramper (som da man var i voksealderen) & der er jeg ikke lige … og med slidgigt i mine knæ, & som kun 41-årig er det bare ikke sjovt ,og de gør bare ondt dag og nat! 😞 Ville være fantastisk hvis de lækre såler fra Scholl kunne afhjælpe bare lidt

 96. Jeg vil helt klart bruge dem i mine Nike Roshe Run, som stort set er den ene slags sko jeg kan bruge, da det er en sko med en tyk sål. Jeg har i mange år haft problemer med mine fødder og konklusionen har været at jeg har for korte sener under fødderne. Efter mange forskellige behandlinger og dvs. skoindlæg, kan der desværre ikke gøres mere.
  Derfor vil jeg gerne vinde disse såler, da de bløde gel såler klart, er dem der hjælper mig bedst! 😃

 97. Jeg ville prøve dem i mine nye støvler 👌🏻 Men lige nu er jeg også fristet til at købe nogle støvler som dine, som de kunne prøves i. Jeg ville især også glæde mig til at prøve dem i mine træningssko!

 98. Vil bruge dem i alle mine sko 😊 har leddegigt og det går i sær udover mine fødder, som meget nemt bliver meget ømme.

 99. I mine korte støvler som jeg skal til at finde frem. Efter at have fået leddegigt oplever jeg udfordringer med mange af mine sko &.støvler som føles hårde at have på. Tror en sål som Scholl’s vil hjælpe.

 100. I mine korte staldstøvler :)))
  Bruger hverdag minimum 3-4 timer i stalden, ude hos min hest<3 Gulvet er lavet af beton, og fysisk arbejde er også inkluderet ;))))

 101. Jeg har lige købt nogle virkelig flotte ankelstøvler fra Bianco, som jeg havde på til en koncert i weekenden. Der kunne jeg virkelig godt have brugt et par indlægssåler. Støvlerne er så pæne, men nok ikke beregnet til at stå op i, i 3 timer. 😊

 102. Jeg ville bruge dem i så mange sko som muligt, jeg har 2 cm forskel på mine ben, der har givet mig en diskospolaps, derfor ville jeg gerne bruge dem i alle hverdags sko.

 103. Jeg vil bruge sålerne i de fineste par sko, der desværre bare får lov til at stå på skohylden og se pæne ud. Jeg får nemlig ondt i fødderne af at have dem på. Men fordi de er så fine og pæne bruger jeg dem fra tid til anden. Det vil være så skønt at kunne bruge dem i mere end i en halv time!

 104. Ville klart bruge dem i mine arbejdssko, så jeg kan holde til at stå mere op, hvilket også er bedre for mig 🙂

 105. Jeg har et meget aktivt job, og kender alt for godt det der med at komme hjem fra en lang arbejdsdag med snurrende fødder. Så jeg ville helt klart bruge dem i mine arbejdssko! Jeg krydser fingre for at jeg får lov 🙂

 106. Jeg ville helst sikkert stikke sports-udgaven i vinterstøvlerne, som jeg kommer til at trave mange kilometer i hele vinteren (sålerne i dem er alligevel virkelig slidte). Everyday-udgaven må komme i mine new balance sneakers – har mange par og de må kunne bruges i dem alle.

  Det ville virkelig være lækkert at vinde, så mine stakkels fødder ikke bliver så trætte af at spurte fra toget til arbejde, til skole, til arbejde til toget, hjem og ud igen hver eneste dag!
  Cremerne skal helt sikkert bruges til grundig pleje på de lidt mere rolige weekenddage – så er mine fusser i hvert fald kampklare til de travle hverdage!

  Krydser fingre <3

 107. Har allerede et par af dem til daglig brug – og hvis jeg vinder endnu et par, så må de blive til mine højhælede støvletter, som nu er kommet frem fra gemmerne. 😉 De er fantastiske!

 108. Kan det nåes endnu? Jeg skal bruge dem i to gange kondisko/løbesko fordi jeg skal gå hærvejsmarchen. Det er 70 km på to dage! Så kunne de nok godt lindre end belastet fod.

 109. Jeg ville helt sikkert bruge dem i mine arbejdssko, jeg arbejder i køkken og står og går derfor hele dagen, når jeg så kommer hjem, så henter vi vores troldeunge i skolen og så ud og gå en lang tur, så der bliver gået en hel del, så det ville være skønt med nogle indlæg til min efterhånden noget brugte fusser.

  Knud

 110. Åh det er et svært valg, arbejdsskoene vil nok være det bedste valg, da jeg står og går rigtig meget på operationsgangen .Men billibi støvlerne eller stilletterne er også et godt bud😊

 111. De skal i min mands sko hvis jeg er heldig 🙂 han døjer nemlig meget med hælespore og det er lige blevet slemt igen efter han har haft en god periode. Og han har faktisk bedt mig om hjælp til at finde nogle gode indlæg til skoene 🙂 🙂

 112. Jeg har så mange “hæle”, jeg gerne vil gå med til hverdag, men ikke rigtigt orker, fordi – ømme fødder… Men med såler! 😍

 113. Vil så gerne kunne ligge disse sål i mine støvler.
  Døjer lidt med hækespore hvis de lækre sål kunne afhjælpe lidt vil det da være skønt😊 Tak

 114. Jeg købte nogle vildt fede støvler med kilehæl sidste år, men jeg har svært ved at gå i dem, da jeg får ondt i fødderne, så det ville være i dem sålerne skulle bruges. 🙂

 115. Åh jeg ville virkelig gerne vinde work-udgaven. Jeg arbejder på et ret konservativt kontor, hvor den eneste mulighed for at skeje ud tøjmæssigt er at tage nogle smukke hæle på – og hvis jeg ikke skal humpe rundt efter frokost har jeg brug for at støtte fusserne med et par gele-såler 😉

 116. Mine grå/blå støvletter fra tamaris. Jeg bruger str. 40/41 i sko og har generelt svært ved at finde sko der både er komfortable og ikke får mine fødder til at se lange og klovnede ud. I de her støvletter føler jeg mig altid lidt lækker, men sålen er lidt tynd så jeg får ondt i hælene af at gå i dem i lang tid. Dem ville jeg putte indlægssålerne i 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven