mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Et angstprovokerende møde

image Annonce

Jeg har simpelthen været ved at skide grønne grise hele dagen af bare nervøsitet over mødet med hvad jeg var begyndt at tro var mit værste mareridt: Cross-fit.

Bevares, det har ikke altid været et mareridt for mig at tænke på, men da jeg forleden fortalte én af mine mandlige venner, som jeg i øvrigt betragter som værende både væsentligt mere muskuløs og absolut i bedre form end jeg, om mine planer for at forsøge mig med det dersens cross-fit, og han grinede han af mig og fortalte om dengang han selv var til cross-fit første gang, hvor han endte med at brække sig af udmattelse, blev jeg pludselig en kende nervøs.

Jeg prøvede forsigtigt at løbe fra mit samarbejde med CrossFit CPH og spurgte dem: “Er I sikre på, at I gerne vil have sådan én som mig (som har det rimeligt stramt med koordineret motion og som bestemt ikke kan forlige mig med et fitness-center) med?

Det ville de godt.

Vi stoler på vores produkt og er altså ret overbeviste om, at du vil kunne lide det

Oh well, med den udmelding kunne jeg jo ikke rigtigt takke nej og jeg er således netop hjemvendt efter mit livs første cross-fit-træning i “klubben” på Østerbro.

Jeg troppede op sammen med min veninde og vi blev som det første mødt med lyden af mennesker der brølede i et lokale og vi blev med ét endnu mere ligblege end vi var i forvejen.

Fuck! Skal vi virkelig det her?” sagde vi i munden på hinanden. Oh my!

Vi blev gennet ind i en lille sal sammen med nogle andre – tilsyneladende ret almindelige mennesker – og da instruktøren bad os om at tage skoene af og finde en måtte, imens hun satte noget roligt musik på, faldt min puls. Vi skulle lave udstrækning. “Mobility” hed holdet og ved I hvad? Det var simpelthen noget af det skønneste jeg længe har gjort for mig selv. Vi strak og bøjede og svedte på en fin måde – og jo jo, så var der noget med et kosteskaft som vi både skulle over og under, som viste sig at være mere udfordrende end det så ud, da instruktøren viste det, men alt i alt, var det fandme fedt!

Der er selvfølgelig også det mere “rigtige cross-fit” som jeg altså stadig har til gode at prøve, men dét her, det var bomben! Der var alle slags mennesker, piger, drenge, kvinder og mænd og jeg glæder mig allerede til næste gang.

image image

Hvis I også har fået lyst til at bide skeer med cross-fit, så har I lige nu en virkelig god mulighed for at vinde 2 måneders gratis medlemsskab lige HER – jeg har nemlig fået lov til at udlodde intet mindre end hele 40 af slagsen! CrossFit CPH har – navnet til trods – 16 centre fordelt over hele landet, som I kan læse meget mere om på deres hjemmeside HER eller facebook HER så der er ingen undskyldninger, næsten uanset hvor i landet I bor 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven