mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En dag i mit meget lidt glamourøse bloggerliv

image

Lige fra morgenstunden havde jeg en fornemmelse af, at jeg rendte rundt som en håbe uden hoved og jeg besluttede derfor at lave mig en lille logbog over min dag, som endte nogenlunde sådan her:

06.22: Vågner (lykkeligt) til lyden  af små barnetrin på vej ind i soveværelset.

06.28: Bliver kravlet på. Af to børn.

06.45: Står op. Laver morgenmad.

07.02: Laver ny portion morgenmad til barn der altså ikke vil spise havregryn med yoghurt.

07.15: Laver kaffe.

07:17: Går bad. Overvejer at barbere ben, men beslutter kun at tage armhulerne. Husker balsam.

07:33: Drikke kaffe. Lunken, som jeg bedst kan lide den.

07:59: Kysser børn og ønsker mand held og lykke med dansene i aften.

08:15: Handler ind.

08:22: Har temmeligt meget krise over, at butik ikke har nogen vegetarbøffer. Overvejer at lave selv. Beslutter at købe dem et andet sted.

09:30: Pakker verdens største indkøbsposer i hvad der føles som verdens mindste bagagerum. Føler mig virkelig sej til logistik, da det lykkes.

09:45: Kører hjem for smide varer i køleskabet og forberede et par blogindlæg.

10:50: Laver shoppeindlæg til på søndag og kommer til at dvæle ved alt det fine tøj jeg ønsker mig. Skriver ikke rigtigt blogindlæg.

11:07: Ringer til Cecilie og ønsker tillykke med bloggens 1-års fødselsdag. Spørger om hun kan tage et par billeder af mig til et indlæg på onsdag.

11:09: Modtager sms: Husk du skal udgive opslag på instagram med børnetøj.

11:10: Svarer på sms at jeg ikke har modtaget børnetøj.

11:13: Skifter tøj. River hul på strømpebukser, men det er bagpå, så det fungerer ok på billeder. Glæder mig over at jeg rent faktisk ikke skal bruge tøjet, sådan rigtigt, lige nu. Selvom det er pænt.

11:20: Modtager sms: Børnetøj ligger på posthuset – og har ligget der siden 30/8. Posten har tilsyneladende bare glemt at informere mig om det.

11:22: Dropper makeup og kører bare hurtigt en omgang læbestift på læberne.

11:30: Skyder billeder på gaden.

11:40: Skifter tøj.

11:42: Kommer i tanker om jeg ikke har spist.

11:43: Opdager at madpakkebollerne er blevet for gamle. Spiser to riskiks i stedet. En med ost og én med nutella.

11:50: Cykler ind til Andedammen.

12:08: Får Frederikke til lynhurtigt at tage et billede af mig til et indlæg på mandag.

12:22: Går i Søstrene Grene efter pynt til min fødselsdag. Opdager at de har fået nyt sortiment, som på fest-pyntefronten altså fejler. Til gengæld er der nogle virkeligt flotte møbler.

12:48: Løber afsted op til Flawless CPH hvor jeg får fixet mine øjenvipper. Det er seriøst en fantastisk fornemmelse at åbne øjnene til perfekte øjenvipper.

13:32: Smutter i Zara efter en kjole. Og en læderjakke til Jens.

13:50: Opdager i prøverummet at jeg vidst ikke fik vasket balsam ud af håret i morges. Ligner en katastrofe. Med flotte øjenvipper.

14:32: Har købt virkelig meget tøj. Mangler dog stadig en kjole. Kører hjem. Henter kæmpepapkasse fyldt med knækbrød, som er blevet afleveret hos Get It Fixed, butikken der ligger under os.

14:55: Cykler i Brugsen efter vegetarbøffer og fredagsslik. Ærgrer mig over at de ikke har de bøffer jeg gerne vil have. Køber dem der er og virkelig meget slik.

15:11: Kommer hjem. Opdager at jeg har glemt at stille frostvarerne jeg købte i formiddags i fryseren. Smider bløde ting og veggiebøffer i fryseren. Spiser en skub-op-is.

15:15: Tager ladcyklen op for at hente børn. Husker cykelhjelme til børnene og glemmer min egen.

15:32: Børnene har det sjovt i børnehaven og vil helst bare have at jeg bliver der sammen med dem og leger. Lokker dem med at der venter dem en pakke på posthuset.

15:50: Får at vide at menneskerne på posthuset ikke har – eller i hvert fald ikke kan finde – pakken. Trøster børnene og cykler videre mod kiosken, hvor der også skulle ligge en pakke.

16:12: Prøver at overbevise børn om, at det er for varmt til flyverdragter.

16:30: Tager børnene – uden flyverdragter – og en kop kaffe med ud i gården. Bliver tilbudt et glas vin af en nabo. Hører mig selv sige nej tak, selvom min krop skriger ja. Er dog umiddelbart bange for at falde i søvn hvis jeg drikker.

17:01: Ny nabo spørger fra sin altan om pige må komme ud i gården til os. Ja da.

17:28: Kommer i tanker om aftensmad. Tager tre børn med ind. Laver mad.

17:32: Skifter ble.

17:58: Sender nabobarn hjem. Lukker verdens bedste veninde ind. Spiser. Rydder op. Skifter ble. Snakker sporadisk med veninde. Leger med børn.

….

Og NU sidder vi, drengene, min veninde og jeg i stuen, med Gæt med Emil kørende i Ramasjang, slik og frugt i drengenes skåle og venter på Vild Med Dans, som jeg sætter alle mine penge på, at jeg godt kan få fra ipad’en til fjernsynet, når klokken slår 20, så alle (de vågne) kan se med og heppe på Thomas, når hele danseholdet starter showet.

image

Det har måske alligevel været en helt udmærket dag, selvom jeg stadig har balsam i håret og én eller anden udefinérbar plet på trøjen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Ja det ligner meget mange dage her – er sygemeldt og med mit 3. barn i maven. Dagene flyver afsted med små hyggelige gøremål. Indkøb og spark inde fra maven – findes ikke noget hyggeligere!!! Men lad os se hvad du har købt!? Jeg har selv købt en masse i Magasin som har 20% på virkeligt mange gode mærker – alle varer! Ganni, Gestuz mfl. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven